Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire T8300 vs Acer Aspire T9300

xatzaoua

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Θελω να παρω laptop και εχω μπερδευτει!Ειμαι gamer αλλα θα το χρειαστω και για εφαρμογες πολυτεχνειου!Διαθετω μεχρι 1500 euro!Απο μια γρηγορη ματια μου κινησαν την περιεργεια τα παρακατω:

1.ACER ASPIRE 8920G-834G32BN GEMSTONE BLUE T8300 4096MB 320GB

2.ACER ASPIRE 8920G-934G50BN GEMSTONE BLUE T9300 4096MB 500GB

Τα βρηκα στο e-shop!Ζητω να μου δωσετε συμβουλες και αν μπορειτε γρηγορα γιατι θα το παρω μεσα στην εβδομαδα!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μη σε εντυπωσιάζει τόσο η Acer,από εμφάνιση είναι οκ αλλά απο άποψη υλικού ..άστο... θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις ΜΑC ή Sony...και η 2 είναι πολύ καλές εταιρίες...πέριμενε και την γνώμη άλλων πάντως...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με dimitra_m3 για Acer αλλά θα διαφωνήσω για Mac και Sony. Τα μεν πρώτα χλωμιάζουν μιας και ένας σημαντικός λόγος που θέλει laptop είναι τα παιχνίδια (έχουν dualboot ή bootcamp -πώς λέγεται- αλλά σε pc-laptop μπορείς να έχεις καλύτερη vga) και επίσης κάποιες απ τις εφαρμογές που θα του χρειαστούν για τη σχολή πιθανόν να τρέχουν μόνο σε win. Να πάρει mac και να ναι μόνιμα σε win δεν πολυλέει. Τα Sony κατά τη γνώμη μου είναι κάπως υπερτιμημένα.

Μιας κι απ' ότι βλέπω δε σε νοιάζει η φορητότητα (18.4", 4+kg + φορτιστές/τσάντες κλπ) μήπως θα ταν καλύτερα ένας desktop;

Αν όχι, περίμενε ν απαντήσει κανείς καλύτερος γνώστης του τομέα :P

Δημοσ.
Γεια σας παιδια!Θελω να παρω laptop και εχω μπερδευτει!Ειμαι gamer αλλα θα το χρειαστω και για εφαρμογες πολυτεχνειου!Διαθετω μεχρι 1500 euro!Απο μια γρηγορη ματια μου κινησαν την περιεργεια τα παρακατω:

1.ACER ASPIRE 8920G-834G32BN GEMSTONE BLUE T8300 4096MB 320GB

2.ACER ASPIRE 8920G-934G50BN GEMSTONE BLUE T9300 4096MB 500GB

Τα βρηκα στο e-shop!Ζητω να μου δωσετε συμβουλες και αν μπορειτε γρηγορα γιατι θα το παρω μεσα στην εβδομαδα!

Ευχαριστω!

Καταρχάς καλωσόρισες.

Δεύτερον. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. Ηρεμία. Είσαι σε απόγνωση για το ποιό φορητό θα αγοράσεις. Δηλαδή όταν αρχίσει η πρώτη εξεταστική τι θα κάνεις? Θα φουντάρεις?

Στο προκείμενο τώρα. Από το να αγοράσεις αυτά τα Acer, χίλιες φορές να προτιμήσεις ΣΤΑΘΕΡΟ. Θα αγοράσεις κάτι 10 φορές ταχύτερο και με 22'' οθόνη και πολύ πιθανόν να είναι και πιο εύκολο σε μεταφορά (αν το βάλεις σε media center κουτί) από τον εν λόγω 'φορητό'.

Τα χρήματα που δίνεις είναι πολλά. Πάρα πολλά και πιθανόν να μην τα κάνεις απόσβεση αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.

Πρώτη επιλογή σου είναι το HP Compaq 8710p (KE183EA) (ναι ξέρω ότι δεν έχει γυαλιστερή οθόνη, ότι δεν έχει 4 GB RAM και ότι δεν έχει τα σουπερ κουμπάκια του ACER αλλά ναι είναι καλύτερο) και δεύτερη το TOSHIBA SATELLITE P300-133.

Αυτά από εμένα. Περιμένω τις απαντήσεις-σχόλιά σου.

ΥΓ: Μάλιστα με μια δεύτερη σκέψη είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η καλύτερη επιλογή είναι να στήσεις σταθερό με 1000 ευρώ και με τα ρέστα να αγοράσεις ένα Acer Aspire One - MSI wind για να το παίρνεις μαζί παντού. Πολύ καλύτερη λύση ΜΑΚΡΑΝ.

Δημοσ.
Μη σε εντυπωσιάζει τόσο η Acer,από εμφάνιση είναι οκ αλλά απο άποψη υλικού ..άστο... θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις ΜΑC ή Sony...και η 2 είναι πολύ καλές εταιρίες...πέριμενε και την γνώμη άλλων πάντως...

Οταν λες απο αποψη υλικου τι εννοεις ακριβως?Εννοεις σε θεμα μνημης ram και σκληρου δισκου?Ολα τα αλλα ειναι brand-name υλικα(π.χ. καρτα γραφικων,επεξεργαστης)

Δημοσ.
Οταν λες απο αποψη υλικου τι εννοεις ακριβως?Εννοεις σε θεμα μνημης ram και σκληρου δισκου?Ολα τα αλλα ειναι brand-name υλικα(π.χ. καρτα γραφικων,επεξεργαστης)

φιλε μου μην τρελαίνεσαι έχω ενα μήνα τον acer ειναι μία χαρά το μηχάνημα έχει τα πάντα και σε καλή τιμή

Δημοσ.
σε τετοια ποσα προσωπικη μου αποψη η αγορα DELL ή hp compaq ειναι μονοδρομος, παρολο που ακομα και τα acer μπορουν να αποδειχτουν σκυλια

Από service δεν έχω γνώμη ακόμα και εύχομαι να μην χρειαστώ αλλά fullHD blueray τηλεχειριστήριο 5.1 ήχο σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις. Για τον 16αρι μιλάω

Δημοσ.

Εννοεί από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία.... Δυστυχώς οι acer δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στον τομέα αυτό.

Στις 18 ίντσες φίλε μου δεν είσαι καθόλου φορητός... Το λέω γιατί έχω 17αρι και 13αρι και ειλικρινα δεν παλέυεται να κουβαλάς τέτοια γκουμούτσα μαζί σου...Το να δώσεις 1400ευρώ για φορητό που δεν είναι φορητός το θεωρώ λίγο υπερβολή, πόσο μάλλον όταν λες οτι είσαι gamer οπότε θα χρειαστείς και κάρτα γραφικών δυνατή. Η 9500γς δεν είναι κάρτα για παιχνιδια με απαιτήσεις, και κυρίως για την ανάλυση της οθόνης σου είναι ανεπαρκής. Αν δοκιμάσεις να παίξεις στα 1920*1080 με μια 9500γς θα καταλάβεις τι εννοώ....Οπότε γνώμη μου είναι να πας σε σταθερό με λιγότερα λεφτά και με τα ρέστα τσίμπα ένα απλό φορητό

Δημοσ.

Το έχω πεί πολλές φορές στο forum και θα το λέω συνέχεια. Ότι και να πάρεις να κάνεις και την επέκταση εγγύησης. Τα ανταλλακτκά σε περίπτωση βλάβης και εκτός εγγύησης είναι πανάκριβα.

Τώρα η δική μου πρόταση είναι κάποια καινούργια μοντέλα της MSI που θα έρθουν από Σεπτέβριο.Έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά, ποιότητα κατασκευής

Αξίζει να περιμένεις λίγο.

Δημοσ.

Πάρε το ACER και μην ακούς μ@λ@κίες (συγγνώμη κιόλας). Ολοι οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα ίδια σκ@τ@, είναι μόνο θέμα οθόνης και το πόσο καλά είναι τοποθετημένα τα υλικά για να μην ζεσταίνεται το λάπτοπ. Πήγαινε δες αν όχι το ίδιο κάποιο παρόμοιο μοντέλο σε λειτουργία και σύγκρινε την οθόνη του με τα άλλα, εαν μείνεις ευχαριστημένος πάρ' το. H ACER έχει αγοράσει την GATEWAY και είναι ένας από τους 3 μεγαλύτερους κατασκευαστές υπολογιστών ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ για αυτό μην ψαρώνεις όταν σου λεν για εγγυήσεις και ποιότητα. Από τα λάπτοπ που έχουν περάσει από τα χέρια μου (Toshiba, Sony, ACER, HP, Dell) και ναι έιχα και από τα 5 μόνο το ΗΡ παρουσίασε πρόβλημα και μάλιστα 2 φορές με την οθόνη του. Το Sony είχε ομολογουμένως την πιο ωραία οθόνη.

Είχε πάρει το μάτι μου ένα Toshiba κάπου στα 1400 ευρώ με 2 δίσκους των 320Gb, δες το και αυτό... στο Πλαίσιο το είχε αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Για κατι φθηνο κατω απο 1000ευρω αλλα καλο θα προτεινα το αυτο και με λιγο πανω απο 1000ευρω παιρνεις καλυτερο επεξεργαστη και σκληρο εδω

Η χρυση τομη θα ελεγα οτι ειναι αυτη

Δημοσ.

gamers και laptops δε πανε μαζι. Του χρονου θα βγει ενα νεο παιχνιδι και το λαπτοπ που θα παρεις σημερα θα σερνεται, τι θα κανεις? Μηπως θα βαλεις τον πατερα σου να δωσει αλλα 1500 ευρω να παρεις αλλο λαπτοπ?

Η γνωμη μου ειναι να στησεις το καλυτερο desktop με 1000 ευρο, και φυλαξε τα 500 ευρο για αναβαθμισεις του χρονου η σε 2 χρονια.

Δημοσ.
gamers και laptops δε πανε μαζι. Του χρονου θα βγει ενα νεο παιχνιδι και το λαπτοπ που θα παρεις σημερα θα σερνεται, τι θα κανεις? Μηπως θα βαλεις τον πατερα σου να δωσει αλλα 1500 ευρω να παρεις αλλο λαπτοπ?

Η γνωμη μου ειναι να στησεις το καλυτερο desktop με 1000 ευρο, και φυλαξε τα 500 ευρο για αναβαθμισεις του χρονου η σε 2 χρονια.

Έτσι έχουν τα πράγματα. Ωραίος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...