Προς το περιεχόμενο

ιος στο msn?

Loser Geek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανα καιρους μου ερχονται κατι αυτοματα μηνυματα στο ΜΣΝ προφανως απο bots τα οποιαμου στελνουν λινκς.

Το κακο παραγινε τις τελευταιες μερες ειδικα με ενα μηνυμα που λεει 'για καποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες μου κλπ κλπ'... φιλοι μου που εχω ρωτησει δεν εχουν τετοια συμπτωματα οποτε δεν ειναι θεμα του μσν αλλα καποιου ιου που εχω κολησει

Να ενα παραδειγμα που μου ηρθε μολις τωρα :Ρ

Ξ*λοίαΟχος%20ΕντεΟ?Οάης%20*help OMG, you HAVE to see what my girlfriend is doing on webcam, she's on MSN right now, message her on [email protected]

Τα τσεκ που εκανα καθως και ερευνα στο γκουγκλ δεν εδειξαν τιποτα :(

Μηπως εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

Ναι συμβαίνει και σε μένα αυτό και τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει το κακό....

Τι μπορούμε να κάνουμε;;;;:rolleyes:

Δημοσ.

Ναι μάλλον οι επαφές σας έχουν πρόβλημα.

Αυτό γίνεται όταν κάποιος αποφασίσει να δώσει τους κωδικούς του msn σε κάποιο site.Κλασικό παράδειγμα είναι αυτά τα site που σου υπόσχονται να σου πουν ποιοι σε έχουν κάνει block.

Έτσι πολλοί δίνουν τον κωδικό τους και μετά κάποιο πρόγραμμα κάνει login με αυτόν τον κωδικό και στέλνει spam μηνύματα στις επαφές.

Η λύση είναι να μιλήσεις στον φίλο σου από τον οποίο σου έρχονται τα μηνύματα και να του πεις να αλλάξει κωδικό.

Δημοσ.

Οχι αυτο δεν ειναι ιος παντως υπαρχουν αρκετα EXPLOIT σε Milworm et.c.

οποτε μη παραξενευτεις αν το δεις μια και μετα δεν μπορεις να ξαναμπεις

Ναι ναι κατι κινεζικα εννοω..

Αυτα ειναι απλα σπαμ μην ανησυχεις

υπαρχει και αντιστοιχο φιξ για τα πλοιτς αλλα δεν το θυμαμαι τωρα παντως θελει πολυ ψαξιμο να το βρεις

Δημοσ.

Δεν ερχονται απο καποιο φιλο μου.. αυτο ειναι αλλο θεμα

πιο παλια πχ οταν καποιος φιλος εκανε logoff εστελνε και ενα λινκ.. αυτο ειναι γνωστο κολπο... δε συμβαινει πια

Αυτο που περιγραφω τωρα ερχεται απο καινουργιες επαφες που δεν εχω στη λιστα (bot δηλαδη)

Το μσν μου εδινε την επιλογη να απαγορεψω μηνυματα απο επαφες που δεν εχω στη λιστα αλλα δεν το εκανα για πρακτικους λογους

Δημοσ.

Είναι ιός και μολύνει το msn. Μόλις γίνει στέλνει σε όλες τις επαφές ένα μήνυμα και προτείνει να κατεβάσεις μια εικόνα ή κάτι ανάλογο. Μόλις το κάνεις την έκατσες.

Γι' αυτό, αν δεν ξέρετε τι είναι και αν δεν έχετε επιβεβαίωση από αυτό που σας την έστειλε μην την κατεβάζετε.

Δείτε αυτό το άρθρο, ίσως καταφέρετε να καθαρίσετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...