Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου απο το clove ποσα ειναι τα μεταφορικα?

Στην δική μου παραγγελία OXI από το clove τα μεταφορικά ήταν 24 pounds (κάπου 30 euros). Για το ASUS 1000

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για κοιτάξτε εδώ !!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908085

Πολύ ευχάριστο να μικραίνει η χρονική ψαλίδα.

@man kerinoi:

Μπες στο http://www.clove.co.uk και αν ρίξεις κάτι στο καλάθι, θα σε οδηγήσει στη σελίδα των χρεώσεων όπου παίζουν δύο επιλογές. Η DHL (ακριβή) πρέπει να είναι στις 28GBP * 1,25 περίπου = 35EUR. Όμως σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες από αναχώρηση, είναι στα χέρια σου.

Δημοσ.
ειμαι σε φαση αλλαγης φορητου και μιας και κεπεταχτηκαν αυτα τα τρελα φορητα σκεφτομαι να παρω ενα μιας και εχουν χαμηλη τιμη αγορας. θα το δουλευω ως κανονικο φορητο και οχι μονο για ταξιδια και μεγαλες μετακινισεις. θα δουλευω πληρως λινουξ ουμπουντου. αυτο που θα ηθελα να δω με τα ματια μου η και σε φωτογραφια ειναι το πως δουλευει η εξοδος vga . επειδη ειμαικαι φοιτητης θα παρω και μια οθονη 19αρα και οταν ειμαι σπιτι θα το εχω συνδεδεμενο σε αυτη.

μπορειται να ανεωβασεται καμια φωτο να δω πως ειναι η ποιοτητα απο τη εκοδο vga?

Δέν δοκίμασα σε ubuntu, αλλά σε XP απλά συνδέεις την οθόνη με VGA, Fn-F8 και έτοιμος. Σε Leopard ακόμα πιο απλά (Detect και mirror ή expand). Από ποιότητα, θα τα βλέπεις μια χαρά, όμως μην περιμένεις και πολά σε γραφικα απο το intel GM950.

Δεν θα σου πρότεινα κανένα UMPC ως μοναδικό PC. Κατά τα άλλα μια χαρά laptop είναι όλα τους με καχεκτικές όμως CPU.

Συνεπώς εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα. Όσο για screenshot δεν νομιζω να καταλάβεις κάτι.

Δημοσ.
Χμμμμ. Το 901 δε βλέπω να φέρνουν και στενοχωριέμαι...

Παρτο απο clove, 392 ευρο τελικη μεχρι την πορτα σου.

Ποιο φτηνο νομιζεις θα το παρεις απο eshop οταν το φερει?

Δημοσ.

Αν ξέρει κάποιος για το Asus EEE PC 1000H Black - Win XP OS - 80GB,από κάρτα γραφικών τι λέει,ας πούμε ένα manager για τις δύσκολες ώρες μπορεί να σηκώσει;;;;

Δημοσ.
Αν ξέρει κάποιος για το Asus EEE PC 1000H Black - Win XP OS - 80GB,από κάρτα γραφικών τι λέει,ας πούμε ένα manager για τις δύσκολες ώρες μπορεί να σηκώσει;;;;

Όταν το παραλάβω θα σου πω… :-)

[01/09/2008 - 18:30] Προχώρησα στην παραγγελία στο superetrader.co.uk

[02/09/2008 - 15:52] superetrader.co.uk Με ενημέρωσαν με e-mail ότι έχουν αποστείλει την παραγγελία μου με την Interlink Express Couriers.

[03/09/2008 - 00:00] Βασανιστική αναμονή ;-)

[04/09/2008 - 15:35] To Asus δεν έχει έρθει ακόμα. Αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχεις απολύτως καμία ενημέρωση το που βρίσκεται το προϊόν που έχεις παραγγείλει…. Το superetrader.co.uk δεν έδωσε τον κωδικό αποστολής παρόλο που έστειλα mail. H Interlink Express Couriers από την άλλη δεν με έχει ενημερώσει με ποιον συνεργάζεται εδώ στην Ελλάδα η να μου δώσει έστω κάποια άλλη πληροφορία.

Αναμονή… δεν έχω πρόβλημα με το να περιμένω απλά είναι φυσικό ότι θέλω να ξέρω που βρίσκεται και ας αργήσει στην τελική. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Δημοσ.
Παρτο απο clove, 392 ευρο τελικη μεχρι την πορτα σου.

Ποιο φτηνο νομιζεις θα το παρεις απο eshop οταν το φερει?

Νομίζω πως ναι. Και επίσης, τρέμω το ενδεχόμενο να πρέπει να πηγαίνει πέρα δώθε το laptop σε τυχόν βλάβη. Ενώ e-shop point έχω εδώ δίπλα μου...

Δημοσ.

^^Είναι πολύ σημαντικό αυτό παιδιά...

Τα υποφορητά είναι εργαλεία δουλειάς και άντε να περιμένεις 1 μήνα για να επισκευαστεί κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...