Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ Halk75. Εγώ πήρα το ASUS EEE PC 1000(H) (White, 80GB HDD, Windows XP). Μακάρι να είναι Πέμπτη γιατί από Δευτέρα έχω και ταξίδι και λέω να προλάβω να το στήσω λίγο…

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπράβο καλορίζικο! Πες μας πως το βλέπεις.

E κάτσε να παραλάβω!!!! :-D Απλά έκανα την παραγγελία και μετά απο 1 ώρα το στείλανε. Περιμένω τώρα. Λένε 4-5 μέρες με κουριερ... Αντε να δουμε!!!!

Δημοσ.
Έχει αγοράσει κανείς το eee900 20GB Linux απο e-shop να μας πει τι μπαταρία έχει κ πόσο κρατάει;

Εχει τη μικρη μπαταρια και κραταει 2.5-3 ωρες (εξαρταται απο το wifi). Ειμαι απο τους πρωτους που το πηρα απο εκει, τωρα οπως ειναι η τιμη του αξιζει με χιλια, εγω το πηρα 420

Δημοσ.
Εχει τη μικρη μπαταρια και κραταει 2.5-3 ωρες (εξαρταται απο το wifi). Ειμαι απο τους πρωτους που το πηρα απο εκει, τωρα οπως ειναι η τιμη του αξιζει με χιλια, εγω το πηρα 420

Thanx. Αυτό σκέφτομαι κ γω, έχει πολύ καλή τιμή προς απόδοση.

2,5 -3hr δεν είναι τόσο άσχημα σε σχέση με μια μιση ώρα που έχει ακουστει για κάποιες φουρνιές!

Ευχαριστημένος κατα τ'αλλα;

Δημοσ.

Το e-shop στην σελίδα του μοντέλου πουλάει κ επέκταση εγγύησης απο 1 σε 2 έτη για 50 γιούρια! Ευκαιρια!!!

Υπήρχε βέβαια κ ένας νόμος απο το 2002 για υποχρεωτική ελάχιστη διετή εγγύηση ...αλλα όποιος τσιμπήσει τσίμπησε!

Δημοσ.

ειμαι σε φαση αλλαγης φορητου και μιας και κεπεταχτηκαν αυτα τα τρελα φορητα σκεφτομαι να παρω ενα μιας και εχουν χαμηλη τιμη αγορας. θα το δουλευω ως κανονικο φορητο και οχι μονο για ταξιδια και μεγαλες μετακινισεις. θα δουλευω πληρως λινουξ ουμπουντου. αυτο που θα ηθελα να δω με τα ματια μου η και σε φωτογραφια ειναι το πως δουλευει η εξοδος vga . επειδη ειμαικαι φοιτητης θα παρω και μια οθονη 19αρα και οταν ειμαι σπιτι θα το εχω συνδεδεμενο σε αυτη.

μπορειται να ανεωβασεται καμια φωτο να δω πως ειναι η ποιοτητα απο τη εκοδο vga?

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα κι εγω ενα 901 Linux White απο clove!Ελπιζω να υπαρχει σε stock αλλιως τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελια!Με DHL θα ερθει πιο γρηγορα?

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι φιλε μου.Εμενα ολο μαζι με τα μεταφορικα - με DHL, όχι απλο(λογικα θα ερθει πιο γρηγορα) πηγε 408 ?....Μια χαρα!

Δημοσ.

Ακριβό έιναι ακόμα, μέχρι να εμφανιστούν τα νέα μοντέλα απο τους υπόλοιπους κατασκευαστές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...