vasioum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ Halk75. Εγώ πήρα το ASUS EEE PC 1000(H) (White, 80GB HDD, Windows XP). Μακάρι να είναι Πέμπτη γιατί από Δευτέρα έχω και ταξίδι και λέω να προλάβω να το στήσω λίγο…
SUEd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει αγοράσει κανείς το eee900 20GB Linux απο e-shop να μας πει τι μπαταρία έχει κ πόσο κρατάει;
juliahna12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο καλορίζικο! Πες μας πως το βλέπεις. E κάτσε να παραλάβω!!!! Απλά έκανα την παραγγελία και μετά απο 1 ώρα το στείλανε. Περιμένω τώρα. Λένε 4-5 μέρες με κουριερ... Αντε να δουμε!!!!
ArisG88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει αγοράσει κανείς το eee900 20GB Linux απο e-shop να μας πει τι μπαταρία έχει κ πόσο κρατάει; Εχει τη μικρη μπαταρια και κραταει 2.5-3 ωρες (εξαρταται απο το wifi). Ειμαι απο τους πρωτους που το πηρα απο εκει, τωρα οπως ειναι η τιμη του αξιζει με χιλια, εγω το πηρα 420
SUEd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει τη μικρη μπαταρια και κραταει 2.5-3 ωρες (εξαρταται απο το wifi). Ειμαι απο τους πρωτους που το πηρα απο εκει, τωρα οπως ειναι η τιμη του αξιζει με χιλια, εγω το πηρα 420 Thanx. Αυτό σκέφτομαι κ γω, έχει πολύ καλή τιμή προς απόδοση. 2,5 -3hr δεν είναι τόσο άσχημα σε σχέση με μια μιση ώρα που έχει ακουστει για κάποιες φουρνιές! Ευχαριστημένος κατα τ'αλλα;
juliahna12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ δυστυχώε με πιστωτική αλλά τι να κάνουμε... Αντε με το καλό να ερθει παιδιά να τα πούμε. Ευχαριστώ για τις ευχές!!!
SUEd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το e-shop στην σελίδα του μοντέλου πουλάει κ επέκταση εγγύησης απο 1 σε 2 έτη για 50 γιούρια! Ευκαιρια!!! Υπήρχε βέβαια κ ένας νόμος απο το 2002 για υποχρεωτική ελάχιστη διετή εγγύηση ...αλλα όποιος τσιμπήσει τσίμπησε!
Ozone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ειμαι σε φαση αλλαγης φορητου και μιας και κεπεταχτηκαν αυτα τα τρελα φορητα σκεφτομαι να παρω ενα μιας και εχουν χαμηλη τιμη αγορας. θα το δουλευω ως κανονικο φορητο και οχι μονο για ταξιδια και μεγαλες μετακινισεις. θα δουλευω πληρως λινουξ ουμπουντου. αυτο που θα ηθελα να δω με τα ματια μου η και σε φωτογραφια ειναι το πως δουλευει η εξοδος vga . επειδη ειμαικαι φοιτητης θα παρω και μια οθονη 19αρα και οταν ειμαι σπιτι θα το εχω συνδεδεμενο σε αυτη. μπορειται να ανεωβασεται καμια φωτο να δω πως ειναι η ποιοτητα απο τη εκοδο vga?
pctechgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς ισπανικά να δούμε εδω τι παίζει από αποστολές; είναι το καινούργιο με τα 160gb δίσκο http://www.pccomponentes.com/ASUS_EEE_PC_1000H_UMPC_10__WINDOWS_XP.html
pctechgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Απ οτι είδα στο google translate δεν στέλνουν μεχρι Ελλάδα
jonakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις παρήγγειλα κι εγω ενα 901 Linux White απο clove!Ελπιζω να υπαρχει σε stock αλλιως τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελια!Με DHL θα ερθει πιο γρηγορα?
man kerinoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε μου απο το clove ποσα ειναι τα μεταφορικα?
jonakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θυμαμαι φιλε μου.Εμενα ολο μαζι με τα μεταφορικα - με DHL, όχι απλο(λογικα θα ερθει πιο γρηγορα) πηγε 408 ?....Μια χαρα!
21century Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβό έιναι ακόμα, μέχρι να εμφανιστούν τα νέα μοντέλα απο τους υπόλοιπους κατασκευαστές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.