Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι οτι σε 2 εβδομάδες δεν θα μένω στην ιδια διευθυνση. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό ή μπορώ να πάω, απογευματάκι να το πάρω απο τα γραφεία της DHL? Γιατί πρωινές ώρες θα εργάζομαι εκτός Αττικής...

edit: Το τσέκαρα ρε γαμ@το και το έχει με ΧΡ!!! Άνετα θα το χτύπαγα αλλά εκρεμεί στο Clove και στο μήνυμα για ακύρωση που έστειλα δεν μου ειπαν οτι θα μου το ακυρώσουν αλλά οτι θα μου το στείλουν στις επόμενες 3 εβδομάδες.... λολ. Μάλλον θα τους πάρω τηλ την Δευτέρα. Θα τρελαθούν με το αγγλικό μου, άντε να συνεννοηθούμε λολ

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά, είναι αδύνατον να ξερεις τι μπαταρία κ εγγυση έχει το EEE πριν το αγορασεις

EEE 900 16G

My-shop: 4 cells 2.2ah (περίπου 2.5hr)

Plaisio: Li-ion 4 cell 4400mAh

Multirama: 4 Cells: 5200 mAh, 3.5hrs

e-shop: 6 Cells των 4400 mAh (κάποιος στο adsl.gr λέει του ρθε με 5200 όμως).

Εγγύση άλλοι 2 έτη άλλοι 1 έτος.

Βέβαια, άμα διαβάσεις το άρθρο της wikipedia :

http://en.wikipedia.org/wiki/ASUS_Eee_PC#Battery_controversy

Καταλήγεις οτι η ASUS μας έχει γραμμένους.

Κ τ μοντέλο 16G που μας πλασάρουνε, είναι απο τα αζήτητα.

'There is also a third version of the original Asus EEE 900, referred to as the Asus EEE 900 16G. This version comes without the faster built-in SSD cards but only a 16 GB SSD in expansion bay. In some areas this appears to be the first and only available Asus EEE 900 model, for example in Norway'

Δημοσ.
Δεν πιστευω να εχεις προβλημα με την ακυρωση. Μπορείς παντως να τους τηλεφωνησεις για να μαθεις λεπτομεριες σχετικα με χρωματα ισως ή την εκδοση XP. Δυο φορες που μιλησα, αυτος που απαντησε ηξερε αμεσα τι παιζει απο διαθεσιμοτητα.

Δοκιμασε και το Suprer-e-Trader

http://www.superetrader.co.uk/netbooks-umpcs-asus-umpc-c-311_1440.html?page=3&sort=3a

To εχει διαθεσιμο σε κοκκινο :P και σε XP (διαφορα χρωματα)

superetrader.co.uk Έχει παραγγείλει κανείς? είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.
Γενικά είδα το site της Asus και μπερδεύτηκα με τις 100 εκδόσεις που έχει.

To marketing της ASUS είναι για τα αναθεμα και έχουν μπερδέψει εντελώς τον κόσμο. Οπως είπες 100+ configuration για ένα και μόνο μοντέλο. Γι' αυτό και το MSI τους έφαγε στη στροφη....

Δημοσ.
superetrader.co.uk Έχει παραγγείλει κανείς? είναι αξιόπιστο?

Σήμερα πήρα το 901 μου. Εντός εβδομάδας θα έχω απαντήσεις. Αλλά αν και λέει αποστολή με κούριερ, δεν γράφει ποια εναι η εταιρία. Ειναι λίγο μπέρδεμα. Κάποιος άλλος με περισσότερες πληροφορίες??

Δημοσ.

Παιδες για το θεμα 900 - 901 ριξτε μια ματια σε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=l6Pn4Wg-DwA. ο τυπας τρεχει pcmark και ενω στα υπολυπα δεν εχει τρελες διαφορες (10-20% καλυτερο το 901), στην καρτα γραφικων απλα δεν μπορει να συγκρηθει. το ξερω οτι δεν το παιρνεις για games αλλα μιλαμε για τραγικη διαφορα.

εγω εχω ψηθει για το 901 τρελα αλλα θα ηθελα και μια 2η γνωμη

Βασικα ειμουν ετοιμος για Iphone αλλα δεδομενου οτι εχω το N95 σκευτικα οτι δεν αξιζει τον κοπο.Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω με μηχανη και φοβαμαι να παω σε λυση με σκληρο και ενοειται οτι ψαχνω και για το πιο μικρο απο αυτα.

οποιος ενδιαφετεται για πακετο ετοιμο με οτιδιποτε χριαζεται για εγκατασταση απο usbstick με ετοιμο nlite xp απο τα χερακια μου και με οδηγο αναλυτικης εγκαταστασης pm να σας το στειλω.

Δημοσ.

Και αν ξερει κανεις που θα βρουμε και 6 αρες μπαταριες για το 900 θα βοηθουσε παρα πολυ γιατι εμαθα οτι παιζουν κοντα στα 70 ευρω και τοτε μου φενεται οτι το 900 με την αυτονομια του 901 ειναι super

μια και ξαναεγραψα παρτε και αυτο

η αμεσως επομενη κινηση.

Δημοσ.
Σήμερα πήρα το 901 μου. Εντός εβδομάδας θα έχω απαντήσεις. Αλλά αν και λέει αποστολή με κούριερ, δεν γράφει ποια εναι η εταιρία. Ειναι λίγο μπέρδεμα. Κάποιος άλλος με περισσότερες πληροφορίες??

Απο το συγκεκριμένο μαγαζί να φανταστώ.Πώς πλήρωσες;Έξοδα αποστολής;

Δημοσ.

[01/09/2008 - 18:30] Μόλις προχώρησα και εγώ σε παραγγελία του Asus 1000 από το superetrader.co.uk. Η πληρωμή μέσο paypal δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί άρα προχώρησα σε πληρωμή μέσα worldpay (Secure Credit Card Payment) έδωσα τα στοιχεία της πιστωτικής και η διαδικασία ολοκληρώθικε κανονικά.

Τώρα αναμένω. Δεν έχω ιδέα πόσες μέρες χρειάζονται κ.τ.λ. για να δούμε.

Δημοσ.

@ Vasium

Λογικά, την πέμπτη θα το έχεις. Μια φορά αγόρασα από superetrader και όλα οκ. Καλορίζικα (βάζω και juhliana μέσα).

Ποιά εκδοση πήρες? HDD ή SDD?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...