Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Για ποιο λογο το πουλας? Βασικά μόλις πουλήθηκε! Μου έκατσε ένα mac book, οπότε πλεον έπεσε σε δεύτερη μοίρα!
21century Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Το 1000αρι ειναι πολυ ολοκληρωμένο ως μηχάνημα αλλά ξέρουμε ότι είναι ακόμα πανάκριβο οπότε θα στραφούμε σε άλλες προτάσεις...
Halk75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, το μικρό μου 1000h είναι από σήμερα dual boot με OSX 10.5 !!! Λίγο παίδεμα αλλά άξιζε τον κόπο. Δουλεύουν όλα εκτός από LAN και Audio. Όποιος ενδιαφέρεται θα τον βοηθήσω μετά χαράς. Με το διάβασμα που έριξα επιβεβαιώνω ότι το secondary SSD των 901 είναι αρκετά εώς πολύ αργό για εγκατάσταση λειτουργικού, οπότε όσοι σκέφτονται dual boot να στραφούν σε λύση με HDD. Πάντως στο 900xp που είχα με pre-installed XP δεν είχα αντιληφθεί καθυστέρηση στην εκίνηση εφαρμογών από το αργό SSD των 8GB.
juliahna12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Να δούμε... Περιμένω και το δικό μου τώρα απο Clove. Αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια στο πώς θα κάνω εγκατάσταση τα XP απο φλασάκι. Δεν έχω τα αυθεντικά ΧΡ και έχω κατεβάσει και το nlite να τα φτιάξω. Αλλά μετά πως θα το κάνω bootable???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Λοιπόν,το μικρό μου 1000h είναι από σήμερα dual boot με OSX 10.5 !!! Λίγο παίδεμα αλλά άξιζε τον κόπο. Δουλεύουν όλα εκτός από LAN και Audio. Όποιος ενδιαφέρεται θα τον βοηθήσω μετά χαράς. Με το διάβασμα που έριξα επιβεβαιώνω ότι το secondary SSD των 901 είναι αρκετά εώς πολύ αργό για εγκατάσταση λειτουργικού, οπότε όσοι σκέφτονται dual boot να στραφούν σε λύση με HDD. Πάντως στο 900xp που είχα με pre-installed XP δεν είχα αντιληφθεί καθυστέρηση στην εκίνηση εφαρμογών από το αργό SSD των 8GB. Και είναι καλό τώρα αυτό χωρίς 2 από τα βασικότερα πράγματα όπως το wifi και το audio?
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Να δούμε... Περιμένω και το δικό μου τώρα απο Clove. Αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια στο πώς θα κάνω εγκατάσταση τα XP απο φλασάκι. Δεν έχω τα αυθεντικά ΧΡ και έχω κατεβάσει και το nlite να τα φτιάξω. Αλλά μετά πως θα το κάνω bootable??? Διαβασε τον οδηγο που εχω ποσταρει παραπανω, τα λεει ολα αυτα
juliahna12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 OK κατέβηκε, εκτυπώθηκε και τωρα προς μελέτη!!!!
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 OK κατέβηκε, εκτυπώθηκε και τωρα προς μελέτη!!!! Ενταξει μη το μαθεις και απεξω δε θα σου βαλουμε διαγωνισμα. Παρε πρωτα το laptop και εκεινη την ωρα θα διαβαζεις τον οδηγο και θα κανεις οτι λεει.
juliahna12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδιά το Clove μου έστειλε το εξής: Thank you once again for your order for the ASUS EEE PC 901. We are committed to getting all orders dispatched as quickly as possible; much of this is dependent on manufacturers having this stock available. Unfortunately ASUS have under estimated the demand for the 901 series machines and this has resulted in there now being a shortage of units, subsequently affecting our ability to fulfil your order over the coming week. ASUS is expecting more stock to be available for resale in the UK in 3 weeks time. This is very frustrating for us as it is you. We are keen to supply you with the goods you require. Please be assured that we will ship your outstanding order the moment the stock becomes available again from ASUS. The Clove Technology Sales Team. Εν τω μεταξύ στην σελίδα τους γράφει In stock. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία?
vasioum Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Να βάλω και άλλο ένα μέσα στο παιχνίδι? http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=145753 Πρώτο μείων θα μου πείτε η μπαταρία. Από εκεί και πέρα μια χαρά μου φαίνεται. Έχει και 3 χρόνια εγγύηση.
Halk75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 @ billdano Το Audio είναι πρόβλημα, συμφωνώ, αλλά ακόμα μεγαλύτερο θα ήταν το WiFi. Ευτυχώς όμως δουλεύει. Το LAN δεν δουλεύει, αλλά ούτε που με νοιάζει. Σε κανένα από τα 4 UMPC που πέρασαν από τα χέρια μου δεν το χρησιμοποίησα. Άλωστε τα XP είναι ακόμη εκεί, γιατί καλά τα εφέ, αλλά έχουμε και δουλειές Το OS X είναι μόδα, και είναι πρόκληση να έχεις ένα "mac" 1-1,5kg με 400eur, δεν συμφωνείς? @ Juliahna Γκαντεμιά. Ποιά έκδοση παρείγγειλες? @ Vasium Σίγουρα θα είναι μια χαρά αλλά στα 400? Γιατί να μην πάρεις το πχ Wind που είναι δοκιμασμένο και υπάρχει επίσης τεράστιο community για ότι προκύψει? Κάτι σε Wind φέρνει (specs, διαστάσεις).
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 είναι πρόκληση να έχεις ένα "mac" 1-1,5kg με 400eur ...αλλά έχουμε και δουλειές Εντάξει, τώρα είναι καλύτερα...
juliahna12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Tην Linux 901 ρe γαμ@το.... Εν τω μεταξύ το χρειαζόμουν για την δουλειά μου -ειδικά την επόμενη εβδομάδα... Για αυτο έσκασα πιο πολύ. Τους έστειλα οαι θέλω να ακυρ'ωσω αλλά δεν βλέπω να γίνεται κατι...
Halk75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δεν πιστευω να εχεις προβλημα με την ακυρωση. Μπορείς παντως να τους τηλεφωνησεις για να μαθεις λεπτομεριες σχετικα με χρωματα ισως ή την εκδοση XP. Δυο φορες που μιλησα, αυτος που απαντησε ηξερε αμεσα τι παιζει απο διαθεσιμοτητα. Δοκιμασε και το Suprer-e-Trader http://www.superetrader.co.uk/netbooks-umpcs-asus-umpc-c-311_1440.html?page=3&sort=3a To εχει διαθεσιμο σε κοκκινο και σε XP (διαφορα χρωματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.