Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να συμπληρώσω το review μου για το 1000H με περισσότερες πληροφορίες, έκανα δοκιμές στον δίσκο με HD Tach και HD Tune και βρέθηκα μπροστά σε παράδοξο!!!

Ο δίσκος έχει περίπου 35% καλύτερες επιδόσεις όταν ο επεξεργαστής είναι σε Power Saving Mode!!! Τρελό;;;

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες;

(υπάρχουν screenshots των μετρήσεων στο review)

Δημοσ.

Ready to buy one (εκτός και σκάσει την τρίτη βόμβα στην apple).. Ελπίζω να μην αργήσουν να το φέρουν στα καταστήματα.

Και τώρα, το μεγάλο δίλλημα.. Άσπρο ή μαυρο..;

Δημοσ.

Άσπρο φυσικά διότι ούτε ψεύτικο φαίνεται, όπως αρχικά νομίζει κάποιος, ούτε κάνουν πάρτυ οι δαχτυλιές επάνω του.

Δημοσ.

Μαύρο γιατί είναι πιο στυλάτο. Όσο για τις δαχτυλιές, ε ρε παιδιά προσέχτε και λίγο, άμα είναι πλυμμένα τα χέρια δεν υπάρχει πρόβλημα, τώρα άμα κάποιος τρώει σουβλάκια και πιάνει το computer του, ok...

Δημοσ.
Ready to buy one (εκτός και σκάσει την τρίτη βόμβα στην apple).. Ελπίζω να μην αργήσουν να το φέρουν στα καταστήματα.

Και τώρα, το μεγάλο δίλλημα.. Άσπρο ή μαυρο..;

Ως ιδιοκτήτης του μαύρου εδώ και ένα μήνα, θα σου πρότεινα να πάρεις οπωσδήποτε το άσπρο...

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μαζεύονται και το πόσο άσχημα φαίνονται οι δαχτυλιές στο μαύρο. Και δεν είναι καθόλου θέμα καθαρών χεριών όπως λέει ο φίλος bedazzled. Όσο και να τα πλύνεις, να τα αποστειρώσεις (κλιβάνισέ τα κιόλας αν θες :-) ) οι δαχτυλιές θα μείνουν, τελεία και παύλα.

Δημοσ.
Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μαζεύονται και το πόσο άσχημα φαίνονται οι δαχτυλιές στο μαύρο. Και δεν είναι καθόλου θέμα καθαρών χεριών όπως λέει ο φίλος bedazzled. Όσο και να τα πλύνεις, να τα αποστειρώσεις (κλιβάνισέ τα κιόλας αν θες :-) ) οι δαχτυλιές θα μείνουν, τελεία και παύλα.

Είναι και θέμα επιδερμίδας πάντως, άλλου είναι πιο λιπαρή, άλλου πιο ξηρή. :P

Απλά το είπα γιατί έχω δει πολλούς γνωστούς μου να κακαμεταχειρίζονται τα laptops τους, να τρώνε/πίνουν (+ατυχήματα!!!) πάνω από αυτά, να τα πιάνουν ενώ έχουν λάδια κλπ κλπ.

Βέβαια λόγος δεν μου πέφτει τι κάνει καθένας με το μηχανάκι του. :-)

Δημοσ.

Αν εκεί που το έχεις καπνίζεις απο άσπρο μέσα σε λίγο καιρό θα γίνει εκρού....και πιο εκρού...κίτρινο!

Δημοσ.
Αν εκεί που το έχεις καπνίζεις απο άσπρο μέσα σε λίγο καιρό θα γίνει εκρού....και πιο εκρού...κίτρινο!

Συν τη μαυριλα απο τα δακτυλα στο πληκτρολογιο!!!

Δημοσ.
Τελικα,ποσα μοντελα-τυποι,1000Η υπαρχουν;:confused:

1000H: έχει Intel Atom, HDD και τρέχει XP.

1000: έχει Intel Atom, SSD και τρέχει Linux.

1000HD: έχει Intel Celeron, HDD και τρέχει XP.

To 1000 διαφέρει από το 1000Η στο κάτω καπάκι που καλύπτει δίσκο και RAM. Κατά τα άλλα είναι τα ίδια μηχανήματα οπτικά και με ελάχιστες διαφορές όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι. Όλα βγαίνουν σε λευκό και μαύρο, ενώ προορίζονται εκδόσεις σε κόκκινο και πράσινο.

Δημοσ.
Φαντάζομαι δεν θα το έχει πάρει το μάτι σας πουθενά διαθέσιμο ε; :S

Asus 1000 (σε εξωφρενικά υψηλή τιμή)

Asus 1000H (με σαφώς λογικότερες τιμές)

Το Asus 1000HD δε νομίζω να φτάσει στα ελληνικά καταστήματα (όχι ότι πρέπει να μας πειράζει φυσικά αυτό...).

Δημοσ.

Όλο και περισότερα e-shops το εμφανίζουν σιγά σιγά στις σελίδες τους, αλλά πουθενά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Πάντως ο πόλεμος τιμών έχει αρχίσει πριν καν το φέρουν, από skroutz εμφανίζεται από 421 ευρώ! Είναι θέμα χρόνου να το ρίξουν και όλοι οι άλλοι, ίσως ακόμα περισσότερο στα 400 περίπου.

Προσωπικά ελπίζω να κάνει το μπαμ το Πλαίσιο, το οποίο δεν έχει δώσει απάντηση σε κάτι laptop 300ευρώ από electroworld, saturn κλπ και επίσης χάνει αρκετά σε σχέση με multirama και ΣΙΑ, αφού δεν έχει δικό του wind clone.

Fingers crossed από εμένα λοιπόν, ελπίζω να τσιμπήσω σύντομα ένα λευκό για 400 ευρώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...