Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω από το e-shop το EEE PC1000H LINUX και να βάλω μετά XP,θα έχω κάποιο πρόβλημα με drivers;το έχει κάνει κάποιος;

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο που, αν δεν κάνω λάθος, η Interset είναι εισαγωγέας και δεν κάνει λιανική πώληση. Όπως αναγράφεται και στο κάτω μέρος της σελίδας, η τιμή είναι ενδεικτική (AKA προτεινόμενη τιμή λιανικής). Στα καταστήματα, δε θα το δούμε σε τέτοιες τιμές ακόμη...

Δημοσ.
Μόνο που, αν δεν κάνω λάθος, η Interset είναι εισαγωγέας και δεν κάνει λιανική πώληση. Όπως αναγράφεται και στο κάτω μέρος της σελίδας, η τιμή είναι ενδεικτική (AKA προτεινόμενη τιμή λιανικής). Στα καταστήματα, δε θα το δούμε σε τέτοιες τιμές ακόμη...

Εντάξει δεν το δίνει και τζάμπα.450 ευρώ βγαίνει με το φ.π.α.Επίσης γράφει οτι θα το έχουν σε 3 εβδομάδες διαθέσιμο.

Δημοσ.
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω από το e-shop το EEE PC1000H LINUX και να βάλω μετά XP,θα έχω κάποιο πρόβλημα με drivers;το έχει κάνει κάποιος;

Το έχουν κάνει άπειρα άτομα. DVD με drivers για XP θα βρεις λογικά και στην Linux έκδοση.

Με λίγο search θα βρεις οδηγούς για εγκατάσταση και χωρίς εξωτερικό DVD Drive. Με λίγο παραπάνω search θα μπορέσεις να βάλεις μέχρι και OSX.

Δημοσ.

Ευτυχής κάτοχος του 1000H πλέον.Από ebay από το γνωστό ... λετονό.

Το μόνο που έλειπε (γιατί άραγε?) είναι το online storage activation number.

Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις,κανένα παράπονο μέχρι τώρα.

Δημοσ.

http://stores.ebay.co.uk/All4ustoreLV_Notebooks_ASUS-Eee-PC_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ20746346QQftidZ2QQtZkm

Η αποστολή με EMS (Ελλάδα elta-courier).Το παρήγγειλα δευτέρα πρωί και σήμερα το μεσημέρι πήγα και το παρέλαβα από την αποθήκη τους (θα μου το φέρνανε δευτέρα αλλά δεν κρατήθηκα :D ).

Περίπου 400Ε,πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Μετά αρκετές μέρες με το 901 μπορώ να πώ οτι ειναι πολύ καλύτερο απο οτι περίμενα. Έχω βάλει XP PRO SP3 και αρκετές εφαρμογές και το μικρούλι πετάει!!! Μάλιστα έβαλα και δυο παιχνίδια (Disciples II, Risk 2) και το αποτέλεσμα ειναι απίστευτο. Βέβαια ειναι και παιχνιδάρες - ειδικά το 1ο!!! Το μοναδικό αρνητικό ηταν το πληκτρολόγιο αλλά με το γνωστό τρικ (αλουμινόχαρτο) πετάει τώρα!!!

Απόλυτα ευχαριστημένος (100%)!!!!

Δημοσ.

3) Ταχύτητα επεξεργαστή.... ποια ταχύτητα? Όλα πάσχουν, και όταν βλέπω benchmarks και γενικότερα διαξιφισμούς, γελάω, σαν να έβλεπα SMART να κοντράρονται.

Εδω εχεις λαθος! Οι ταχυτητες τους ειναι επαρκεστατες σχεδόν για την πλειοψηφια των εφαρμογων/εργασιων που θα κληθει καποιος να δουλέψει πάνω σε αυτα. Και τελος παντων τα Benchmarks μπορουν να τσαμπουνανε οτι θελουν.... εγω παντως δεν μπορω να παραβλεψω πως σε καθημερινη χρηση το EEE900 μου δεν δισταζει να σκονίσει τον Core2Duo desktop μου.

Τι θελω να πω... πως η επεξεργαστικη ισχυς πλεον ειναι πολυ πολυ παραπανω απο οσο χρειαζομαστε, και αλλα πραγματα πλεον καθυστερουν ενα μηχανημα... και εκει ερχετε και χτυπα διανα ο SSD! και voila... δεν χρειαζομασταν τελικα ποιο γρηγορους επεξεργαστες, αλλα ποιο γρηγορα υποσυστηματα.

Στην παρουσα φαση λοιπον εγω θα επελεγα ενα Atom netbook με κλασσικο σκληρο... με την προοπτικη για αναβάθμιση με SSD SLC μολις πέσουν λίγο οι τιμες!

Δημοσ.

πράγματι το eee, ειδίκα με τον atom, είναι υπέραρκετο για τις υπερφορητές του χρήσεις

αλλά γενικά η επεξεργαστική ισχύς δεν είναι παραπάνω απ' όσο για όλους. Και δεν χρειάζεται φοβερή επαγγελματική χρήση, ένα rendering για μάθημα ενός φοιτητή τον πατάει τον επεξεργαση

βέβαια φαντάζομαι εννοείς το ευρύτερο κοινό, όπου πράγματι το gaming έχει ανεβάσει σε χαζό βαθμό τον πήχη

Δημοσ.

Είναι για την καλύτερη απόκριση των πληκτρων κ νομίζω μειώνει κ την θερμοκρασία λίγο. Δες 6 σελίδα, έχει ποσταρει ο Halk το λινκ. Δεν μπορώ να το βάλω γιατί γράφω από το κινητό... Λολ

Δημοσ.

@ Kirimis, Soturin:

Συμφωνώ μαζί σας. Φυσικά και τρέχουν την πλειοψηφία των καθημερινών εφαρμογών άκρως ικανοποιητικά. Προσωπικά, σπάνια χρειάζομαι παραπάνω ισχύ. Αλλά και το SMART (τυχαίο παράδειγμα) θα σε πάει.

Παρόλα αυτά, αυτό που ήθελα να τονίσω στο παραπάνω post, όπου δεν εκφράστηκα σωστά, αφορά τις μεταξύ συγκρίσεις των UMPC (τα SMART που λέγαμε συγκρίνουν επιδόσεις...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...