S2Katana Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά έχει ανακατωθεί πολύ η αγορά. Θα περιμένω 1-2 βδομάδες ακόμη, ελπίζω να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
LEFteriz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά αυτά με τους γρήγορους και αργούς δίσκους, που τα βρίσκετε? Εγώ που έχω 901 με ΧΡ τί δίσκους έχω??? http://forum.eeeuser.com http://eeepc.asus.com/global/901.htm
juliahna12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://forum.eeeuser.com http://eeepc.asus.com/global/901.htm To μόνο που λέει ειναι 12G SSD.
winmik2kx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 LEFteriz πόσα gB σκληρό έχει η έκδοση που πήρες? Υποθέτω είναι η αρχική του 1000H με τα 80gB, όχι τα 160gB, έτσι? Σχετικά με την εγγύηση τι σου είπαν? Είναι από την αντιπροσωπία της Asus κατευθείαν? 1 ή 2 χρόνια? Ευχαριστώ
pctechgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 η τιμή του 1000h συνεχίζει να πέφτει,450$ http://www.amazon.com/dp/B001BYB5ZS?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=dealtime-pc-20&linkCode=asn
mouridis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 @LEFteriz: 1000H με Linux;;;; Να κάτι καινούργιο... Τελικά η τιμή των 459ευρώ του E-Shop δεν είναι τόσο συμφέρουσα (για κάποιον που θέλει να είναι συμβατός και νόμιμος).
GIORGARAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτήσω με ssd δίσκους έχετε δει διαφορά? εδώ δείχνει ένα συγκριτικό και είναι χάλια οι ssd που είναι φυσιολογικό βέβαια σε ένα τόσο φθηνό μηχάνημα αλλά τότε χάνει την αξία του γρήγορου δίσκου. Σε άλλα φορητά που έχω δει είναι μέρα με την νύχτα.π.χ. αυτό το video δείχνει την πραγματική διαφορά σε άλλο φορητό
GnG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά όμως είναι μεγάλο δίλημμα.Το 901 ή το 1000Η?Δίλημμα αν έχεις ήδη το laptop σου ,pc σου και το θες συγκεκριμένα για το μεγεθός του.Λες απο την μία το 1000H αξίζει τα παραπάνω χρηματά λόγω σκληρού δίσκου,μεγαλύτερη οθόνη κ.τ.λ αλλά απο την άλλη σε video που τα είδα δίπλα δίπλα είναι αρκετά πιο μεγάλο το 10άρι σε σημείο να χάνει την τόσο μεγάλη φορητότητα του 9΄.Χμμμ...Νομίζω είμαι πιο κοντά στο 901 γιατί στο κάτω κάτω το αγοράζεις επειδή είναι τόσο μικρό.Για τις σοβαρές δουλειές έχω ένα 17άρι φορητό και ένα desktop με 22'.Για να προβώ στην αγορά του όμως θα περιμένω να έρθει σε λογικά πλαίσια η τιμή του (<400?).
nikos_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 @LEFteriz: 1000H με Linux;;;; Να κάτι καινούργιο... Τελικά η τιμή των 459ευρώ του E-Shop δεν είναι τόσο συμφέρουσα (για κάποιον που θέλει να είναι συμβατός και νόμιμος). OFFTOPIC ALERT Να και άλλο ένα καινούριο.Όποιος θέλει να είναι νόμιμος (συμβατός=?) πρέπει να τρέχει windows. Μάλιστα,εμείς που τρέχουμε linux είμαστε outlaws δλδ.Please oh please όχι flame war,απλά παρατήρησα κάτι που είπε ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα mouridis και μου χτύπησε άσχημα.
winmik2kx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω τον παρεξήγησες, το "νόμιμος" πήγαινε στο ότι αν θέλει κάποιος να βάλει XP στο νέο linux-eee pc του, πρέπει να τα αγοράσει αυθεντικά, οπότε το κόστος ανεβαίνει.
nikos_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω τον παρεξήγησες, το "νόμιμος" πήγαινε στο ότι αν θέλει κάποιος να βάλει XP στο νέο linux-eee pc του, πρέπει να τα αγοράσει αυθεντικά, οπότε το κόστος ανεβαίνει. Αυτό ακριβώς εννοώ ότι δεν χρειάζεται ένα μηχάνημα να έχει windows για να είναι ούτε συμβατό ούτε νόμιμο.Μπορούμε και χωρίς αυτά. Τέλοσπάντων σπαζοκλαμπάνιας mode off,δεν το συνεχίζω.Αφήνω να συνεχιστεί η κουβεντούλα για το μικρό. Btw το παρήγγειλα και εγώ τη Δευτέρα ebay.co.uk.Ελπίζω τέλος της βδομάδας με αρχές της επόμενης να είναι εδώ.
winmik2kx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Από το Λεττονό? Δεν φοβάσαι μήπως κερδίσουμε σήμερα? Το ψήνω και γω ρε γμτ, αλλά λέω να περιμένω να το φέρει και το Πλαίσιο πριν το πάρω, να δω σε τι τιμή θα είναι. Μπορεί να αξίζει αν είναι λίγο πιο ακριβό, για να μη παιδεύομαι μετά με εγγυήσεις...
nikos_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα σκάσει από την αναμονή (αρχικά ήταν να μου το φέρουν Ιούλιο από Αμερική)και το παρήγγειλα.Το ψιλοχρειάζομαι κιόλας άμεσα.
mouridis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Να και άλλο ένα καινούριο.Όποιος θέλει να είναι νόμιμος (συμβατός=?) πρέπει να τρέχει windows. Μάλιστα,εμείς που τρέχουμε linux είμαστε outlaws δλδ.Please oh please όχι flame war,απλά παρατήρησα κάτι που είπε ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα mouridis και μου χτύπησε άσχημα. Παρεξήγησες. Φυσικά και είσαι νόμιμος με το Linux. Απλά δεν είσαι ταυτόχρονα ΚΑΙ συμβατός με τα πάντα. Και πέρα από κάποιες ενοχλητικές μικρό-ασυμβατότητες (βλ. Flash στον browser) όλα τα eeePC υποφέρουν από χαμηλότερη αυτονομία όταν γίνεται χρήση του Linux (που μάλλον οφείλεται σε έλλειψη συμβατότητας με κάποια power saving χαρακτηριστικά του μηχανήματος). Αυτό απλά ήθελα να πω.
Halk75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά όμως είναι μεγάλο δίλημμα.Το 901 ή το 1000Η?Δίλημμα αν έχεις ήδη το laptop σου ,pc σου και το θες συγκεκριμένα για το μεγεθός του.Λες απο την μία το 1000H αξίζει τα παραπάνω χρηματά λόγω σκληρού δίσκου,μεγαλύτερη οθόνη κ.τ.λ αλλά απο την άλλη σε video που τα είδα δίπλα δίπλα είναι αρκετά πιο μεγάλο το 10άρι σε σημείο να χάνει την τόσο μεγάλη φορητότητα του 9΄.Χμμμ...Νομίζω είμαι πιο κοντά στο 901 γιατί στο κάτω κάτω το αγοράζεις επειδή είναι τόσο μικρό.Για τις σοβαρές δουλειές έχω ένα 17άρι φορητό και ένα desktop με 22'.Για να προβώ στην αγορά του όμως θα περιμένω να έρθει σε λογικά πλαίσια η τιμή του (<400?). Πράγματι είναι μεγάλο το δίλημμα, ειδικά για κάποιον στη θέση σου. Επειδή το 1000h είναι το 4ο UMPC που αγόρασα συμπέρανα τα εξής: 1) Όλα είναι σαφώς πιο φορητά από ότι ξέραμε μέχρι τώρα με μικρές διαφορές. 2) Ακόμα και στο 900/901 δουλεύεις άνετα (με λίγο χρόνο προσαρμογής για τα 900/901 3) Ταχύτητα επεξεργαστή.... ποια ταχύτητα? Όλα πάσχουν, και όταν βλέπω benchmarks και γενικότερα διαξιφισμούς, γελάω, σαν να έβλεπα SMART να κοντράρονται. 4) Ενώ είναι λογικό το ότι λείπει από το δικό σου line-up το πιο φορητό (το 901 δηλ.) εγώ πιστεύω ότι λείπει το πιο κατάλληλο. Και εκεί το 1000 χτυπάει κέντρο. Κατά την άποψη μου είναι ο καλύτερος συνδυασμός μεγέθους και πρακτικότητας. Ότι μεγαλύτερο με ενοχλεί ενώ στο μικρότερο στριμώχνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.