Προς το περιεχόμενο

Asus Εee PC 900/1000 series

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι τώρα ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος (901). Η μπαταρία ειναι απίστευτη (6 ώρες τουλάχιστον). Μόνο 2 θεματάκια. Η απόκριση πληκτρολογίου και η ανάλυση οθόνης. Υπάρχει κανα κολπάκι παιδιά να το φτιάξουμε?

Δημοσ.

οπότε αυτό στο σαιτ το έχουν μόνο για ομορφιά, μάλιστα

Για προιόντα που δεν βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να τα ζητήσετε στο με e-mail [email protected] ή τηλεφωνικά 9:00 πμ με 21:00 μμ στα 211 500 0 500 - 210 81 78 700.

Δημοσ.

Παιδιά στα σχόλια της παρουσίασης που έκανα ένας επισκέπτης αναφέρει ότι παρήγγειλε το eeePC 1000 (Linux) από το e-shop αλλά τελικά ήταν το 1000H με WinXP.

Συμπεράσματα:

1. Φοβερή οργάνωση το e-shop

2. Το 1000H τελικά κυκλοφορεί ήδη στην χώρα μας.

Δημοσ.

εγώ ειμαι ο επισκέπτης :)

μια διόρθωση, ήταν η έκδοση 1000H με Linux που μου ήρθε (μετά πέρασα τα ΧP)

οπως γραφω και στο blog, τελικά ήταν καλύτερα που ήρθε με τον δίσκο, λόγω της εύκολης αλλαγής αργότερα με κάποιον γρήγορο SSD όταν φτηνήνουν, επίσης όπως αναφέρετε σε forums οι SSD του δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς ταχύτητας. Μια μικρή βελτίωση θα υπάρχει κυρίως στη διάρκεια της μπαταρίας.

το 1000 μοντέλο με τον SSD, έχει 2 δίσκους SSD. έναν γρήγορο 8GB κι έναν αργό 32GB με δύσκολη αναβάθμιση λόγω του ότι δεν εχει SATA θύρα το mobo, αλλα συνδέοντε σε κάτι mini pci-e θύρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...