chill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Στον sentra fm 103,3 παίζουν. Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή 23:00 με 01:00, κάποιες φορές και νωρίτερα. Την άλλη Κυριακή είναι καλεσμένος ο Τσουρινάκης. Δεν πρόκειται να το χάσω
Aragorn Elessar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Συμφωνώ με τον dp@pa και εγώ το περίμενα πώς και πώς και μόλις το έπαιξα απογοητευτικά Σοβαρα ; Με ξενερωνεις τερμα ρε φιλε! Ωχ ωχ ω χ ... για το δοκιμασω κ εγω και σας λεω.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μην κανει καποιος το λαθος να το κατεβασει ή να το αγορασει.Και στις 2 περιπτωσεις θα τραβαει τα μαλλια του.
dp@pa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μην κανει καποιος το λαθος να το κατεβασει ή να το αγορασει.Και στις 2 περιπτωσεις θα τραβαει τα μαλλια του. Ειδες που στο λεγαμε! lol
PCharon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Παρά τις τις προτροπές, τις προειδοποιήσεις και τις παρακλήσεις δεν άντεξα, μόλις το δοκίμασα στο PC. συμπεράσματα: - έχει ΜΕΓΑΛΗ άπλα, ας το παραδεχτούμε - ανύπαρκτο gameplay για να είναι καλό ή κακό - μπορούν να το παίξουν 7χρονα (λέει κιόλας 7+) - άθλιο ποιοτικά, αδιάφορο, ανούσιο Ο μοναδικός, μα μοναδικός λέμε, λόγος όχι να το αγοράσεις καν, απλά να στο φέρει ο θείος, είναι να βγάλουν το άχτι τους όσοι στα παλιότερα παιχνίδια "έβρισκαν" όταν πήγαιναν εκτός ορίων του υπαρκτού κόσμου. Καβαλάτε, πάρτε μια ευθεία και μόλις βαρεθείτε σταματάτε. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δεν είναι καν παιχνίδι... Δεν περιμένω να δω να του βάζει κάποιος πάνω από 5/10 σε review (το 5 χαριστικά, να μην κλαίνε εκεί στην Codemasters).
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Θα επρεπε να δινουν το παιχνιδι με virtual αυτοκινητακι usb να βαζεις τον μπομπιρα πανω και να οδηγει με τις ωρες. Αφου εφτιαξαν τσαμπα και βερεσε τοσο τεραστιο χαρτη ας κανουν κανενα simulation paris-dakar να γουσταρουμε.
personGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν περιμένω να δω να του βάζει κάποιος πάνω από 5/10 σε review (το 5 χαριστικά, να μην κλαίνε εκεί στην Codemasters). Εγώ του έδωσα 6 λόγω achievements στο 360
activex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 συμπεράσματα: - έχει ΜΕΓΑΛΗ άπλα, ας το παραδεχτούμε - ανύπαρκτο gameplay για να είναι καλό ή κακό - μπορούν να το παίξουν 7χρονα (λέει κιόλας 7+) - άθλιο ποιοτικά, αδιάφορο, ανούσιο αϊ στο καλό! και εγώ νόμιζα ότι απλά δεν κατάλαβα πως παίζεται
Galis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ρε παιδια βγαινει καπως το HDR? ειναι τελειως αηδια,μια θολουρα,δεν βλεπω τιποτα.Το pure μου θυμισε.Για τον ιδιο λογο δεν το παιξα και εκεινο
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ρε παιδια βγαινει καπως το HDR? ειναι τελειως αηδια,μια θολουρα,δεν βλεπω τιποτα.Το pure μου θυμισε.Για τον ιδιο λογο δεν το παιξα και εκεινο Βγαινει το HDR.Με uninstall.
jvgrjohn Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Να πω και εγώ την γνώμη μου για το παιχνίδι αυτό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο στυλ του Test Drive Unlimited όπου τρέχεις τρέχεις τρέχεις και όπου βρεις διαθέσιμο αγώνα πατάς enter, αλλά στην χωμάτινη εκδοχή. Είναι ένα παιχνιδάκι για μικρά παιδιά 7-10 ετών (μετά τα 10 παίζουν warcraft). Κρίμα τα γραφικά του παιχνιδιού. Πραγματικά τα λυπήθηκα. Δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια γραφικά αυτό το project. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν τόσο κόπο εκεί στην codemasters και δημιουργούν ανοησίες. Θα μπορούσαν με το ίδιο τεραίν και την ίδια μηχανή γραφικών να φτιάξουν ακόμα και fps. Τέλος πάντων κάτι θα είχαν στο μυαλό τους όταν το δημιουργούσαν. Κάποια έρευνα αγοράς θα είχε γίνει. Κρίμα τα γραφικά τα λυπήθηκα (επανάληψη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.