swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 τα σπαει απο γραφικα αλλα τι θα θελει για να παιξει ετσι...
privateer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 http://www.rockpapershotgun.com/2009/06/22/fuel-around-the-world-in-eight-hours/
dp@pa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Το παιχνιδι, ειναι Χαλια!...δεν θα σας το προτεινα με τιποτα. Ειναι απο τα ποιο boring παιχνιδια που εχω παιξει. Αυτα.
6xXx6 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Συμφωνώ με τον dp@pa και εγώ το περίμενα πώς και πώς και μόλις το έπαιξα απογοητευτικά
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αυτός ο Μάνος Γρύπαρης με αυτά που γράφει στα review μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε κανα πηγάδι απομονωμένος από τον έξω κόσμο με συντροφιά ένα ps και παιχνίδια που του πετάγαν από πάνω. Δείτε εδώ τι γράφει ο τύπος στο review του Fuel http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_simple_review&Itemid=83&review=606-Fuel-PC-PS3-Xbox-360 Η Codemasters ήταν πάντοτε αρκετά δραστήρια στην δημιουργία racing games, συνήθως δεύτερης διαλογής και όχι του επιπέδου ενός Gran Turismo ή ενός Forza Motorsport. Στην περίπτωση του Fuel, η Osobo Studio φάνηκε αρχικά να κερδίζει τις εντυπώσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας μιας και το Fuel μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο σε έκταση παιχνίδι. Αυτό όμως από μόνο του δεν ήταν αρκετό για την Γαλλική προγραμματιστική εταιρεία η οποία λόγω της απειρίας της έκανε αρκετές παραλείψεις σε πολλούς βασικούς τομείς του παιχνιδιού. Μάλλον έχω γεράσει και έχω πάθει κάνα αλσχαιμερ γιατί από την codemaster θυμάμαι θρυλικά racing game σαν το Colin McRae με το πρώτο game να κυκλοφορεί το 1998. H codemaster υπάρχει από το 1986 στον χώρο αλλά είναι σαν να λές σε κάποιον τωρινό 9χρονό για την square ότι υπήρχε από το 1980
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Όντως, φούσκα το παιχνίδι. Έχεις ένα τεράστιο ανοιχτό περιβάλλον, χωρίς ίχνος ζωής μέσα, για να τρέχεις σαν βλαμμένος απο δω κι απο κει. Ο ορισμός του επαναλαμβανόμενου.
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ρε παιδια θα τρελαθω με εσας εδω περα.Ποτε βγηκε?Το play.com λεει οτι θα βγει 3/7/2009.Ποτε προλαβαται και το παιξατε χωρις να εχει βγει καν.Αυτος ο θειος πρεπει να ειναι μεσα στην Codemasters,δεν εξηγηται αλλιως...:-( να και το link: http://www.play.com/Games/PC/4-/6411951/Fuel/Product.html
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Πάντα έτσι γίνεται με τον θείο... εκτός του Prototype νομίζω που άργησε λίγο.
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Check2fire έχεις απόλυτο δίκιο........Εκτιμώ την προσπάθεια των παιδιών, διαβάζω το site τους και ακούω την εκπομπή τους όποτε μπορώ - on air τώρα για τρεις ώρες btw - αλλά οι γνώσεις τους πάνω σε ορισμένα ζητήματα τα οποία αφορούν κυρίως τα pc είναι εξαιρετικά περιορισμένες. /offtopic Την άλλη βδομάδα θα έχουν καλεσμένο τον Τσουρινάκη /offtopic
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 το ραδιώφον τι είναι soutcast και αν ναι σε πια συχνότητα? Ο τσουρινάκης είναι μυθική μορφή στο ελλαδικό χώρο του gaming και ήταν αυτό που μας γνώρισε να παιζουμε adventure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.