Προς το περιεχόμενο

τι παίζεται με το google?

johnGT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει τίποτα περιεργο τον τελευταίο μήνα με το google? έχω μια σελίδα που με μια λέξη κλειδί το πρωϊ με βγάζει πρώτη σελίδα και το απόγευμα δευτερη -τρίτη (τουλάχιστον 10 θέσεις διαφορά) εδω και ένα μήνα. Το έχετε δει σε δικες σας σελίδες? Ξέρει κανείς που ωφείλεται?

Δημοσ.

Αποτι ξέρω αποκλείεται να γίνεται αυτό σε καθημερινή βάση.

ΟΜΩΣ , είναι κάθε χρόνο ένα διάστημα που το pagerank κάνει reset και ξαναμετριέται απο την αρχή οπότε ανάλογα με τις καθημερίνες αναφορές στο σαιτ σου παίζει και να ανεβοκατεβείς μερικές φορές. Αλλά αυτό για λίγο χρονικό διαστημα ημερών , οχι παραπάνω.

Με το δικο μου site το http://www.kamenos.gr εάν δείς πχ δεν έχω αλλάξει καθόλου θέση στις σελίδες απο ελλάδα. Στου εξωτερικού έχω παρατηρήσει ανα μήνες κάποιες αλλαγές μικρές.

Δημοσ.

Ναι πολλές φορές. 10 θέσεις είναι φυσιολογικό. Μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι πιο δυνατό για να καθιερώσεις τη θέση σου (περισσότερα links προς τα εσένα, πιο συχνή αλλαγή-προσθήκη περιεχομένου κτλ κτλ).

Δημοσ.

στο google dance όμως δεν αλλάζω θέση σε κανέναν server. ειμαι στην δεύτερη σελίδα ακόμα και όταν τα αποτελέσματα με δείχνουν πρωτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...