stimuli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τίποτα. Μετά από καμιά ώρα αφού μείνει ανοιχτό, δεν ανοίγει κανένα απολύτως πρόγραμμα γιατί δεν έχει μνήμη λέει . Έχω xp με sp2 ( το 3 δεν το βάζω ) . Το έκανα scan με το avast και το ad-ware, δεν έχει κάτι τώρα . Το θέμα είναι ότι μετά από κάποια ώρα μαυρίζει η οθόνη και κολλάει εντελώς.
stimuli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Οτί τρέχει ήδη κάποια εγκατάσταση, σε ότι και αν πάω να εγκαταστήσω ενώ δεν τρέχει τίποτα. 2 gb έχω.
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Επίτηδες έδωσα έμφαση στο ακριβώς. Αν κάνεις ένα search στο google για το μήνυμα πιθανόν ν ανακαλύψεις τι φταίει.
stimuli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Π.χ αν πάω να εγκαταστήσω το windows live messenger, μου λέει ότι η εγκατάσταση τρέχει ήδη . Το θέμα είναι οτι δεν τρέχει, στα processes τρέχει to msnmsng.exe αλλά και να το κλείσω, πάλι δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.
stimuli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει έστω πως θα βάλουμε το msn;
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε αυτό καθώς και να σβήσεις ότι υπάρχει στο C:\Documents and Settings\<Username>\Local Settings\Temp.
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ίσως να θέλει αναβαθμισμένη έκδοση του msinstall system. Νομίζω έχει βγάλει καινούργια έκδοση. Γιατί δεν βάζεις sp3; Οι υπόλοιποι που το έβαλαν (κι εγώ) δεν έπαθαν τίποτα.
Tzimmys Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Το πρόβλημά σου τώρα δεν είναι η εγατάσταση του msn. Τι να το κάνεις αν το εγκαταστήσεις και μετά δεν τρέχει? Μετά από καμιά ώρα αφού μείνει ανοιχτό, δεν ανοίγει κανένα απολύτως πρόγραμμα γιατί δεν έχει μνήμη λέει . Για ιο το κόβω. Δοκίμασε με κάποιο άλλο αντιιικό και spybot s&d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.