Digiwolf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να μεταφέρω κάποια πράγματα που έχω αφήσει στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη εδώ στο Λονδίνο, αλλά με ταχυμεταφορικές θα είναι πάρα μα πάρα πολύ ακριβή η μεταφορά τους. Η φύση των πραγμάτων είναι κυρίως ηλεκτρονικά, βιβλία και κάτι ρούχα... Υπάρχει κάποια έμπιστη εταιρία που να έχετε συνεργαστεί ή να ακούσετε καλά λόγια για να κάνει τη δουλειά; Μ'ενδιαφέρει τόσο το χαμηλό κόστος, όσο και η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kfyros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Με απλό ταχυδρομείο (δέματα) , είναι ο πιο φτηνός τρόπος. Θα πρέπει να τα συσκευάσεις εσύ και να τα στείλεις. Αν θες τα ασφαλίζεις κιόλας για ζημιές ή κλοπή (μέχρι κάποιου ποσού). Όσο για ασφάλεια (κυρίως από ζημίες στα ηλεκτρονικά) , δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Άλλη (πιο περίπλοκη) λύση θα ήταν να βρεις κάποια εταιρία διεθνών μεταφορών που έρχεται Λονδίνο και να τα στείλεις μέσω αυτής. Αλλά θα πρέπει μετά να βρεις μέσο για να τα μεταφέρεις στο σπίτι σου από τις αποθήκες τους. Αν θέλεις να στα πακετάρουν κιόλας , εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω (για Θεσ/νίκη τουλάχιστον).
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Για δες εδω:http://www.dhl.gr/publish/gr/gr.high.html εταιρεια διεθνως αναγνωρισμενη
Digiwolf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Για δες εδω:http://www.dhl.gr/publish/gr/gr.high.html εταιρεια διεθνως αναγνωρισμενη Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ζήτημα είναι ότι ζητούν συνοδευτικά έγγραφα/παραστατικά ενώ τα αντικείμενα είναι προσωπικά κι απλά θέλω τη μεταφορά τους.
Digiwolf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Με απλό ταχυδρομείο (δέματα) , είναι ο πιο φτηνός τρόπος.Θα πρέπει να τα συσκευάσεις εσύ και να τα στείλεις. Αν θες τα ασφαλίζεις κιόλας για ζημιές ή κλοπή (μέχρι κάποιου ποσού). Όσο για ασφάλεια (κυρίως από ζημίες στα ηλεκτρονικά) , δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Άλλη (πιο περίπλοκη) λύση θα ήταν να βρεις κάποια εταιρία διεθνών μεταφορών που έρχεται Λονδίνο και να τα στείλεις μέσω αυτής. Αλλά θα πρέπει μετά να βρεις μέσο για να τα μεταφέρεις στο σπίτι σου από τις αποθήκες τους. Αν θέλεις να στα πακετάρουν κιόλας , εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω (για Θεσ/νίκη τουλάχιστον). Ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω ότι το ταχυδρομείο δεν ενδείκνυται και πολύ γιατί ο όγκος του υπολογιστή και της οθόνης είναι αρκετά μεγάλος και φοβάμαι τυχόν απώλειες. Μια διεθνής μεταφορική θα μ'ενδιέφερε περισσότερο είναι η αλήθεια. Εννοείται ότι από συσκευασία θα αναλλάβω εγώ. Υπάρχει κάποια προτινόμενη-αξιόπιστη; Ευχαριστώ και πάλι.
kfyros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω ότι το ταχυδρομείο δεν ενδείκνυται και πολύ γιατί ο όγκος του υπολογιστή και της οθόνης είναι αρκετά μεγάλος και φοβάμαι τυχόν απώλειες. Μια διεθνής μεταφορική θα μ'ενδιέφερε περισσότερο είναι η αλήθεια. Εννοείται ότι από συσκευασία θα αναλλάβω εγώ. Υπάρχει κάποια προτινόμενη-αξιόπιστη; Ευχαριστώ και πάλι. Δεν ξέρω απο θεσ/νίκη. Ο δελλατόλας παίζει εκεί ?
lak10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ζήτημα είναι ότι ζητούν συνοδευτικά έγγραφα/παραστατικά ενώ τα αντικείμενα είναι προσωπικά κι απλά θέλω τη μεταφορά τους. sorry αυτπ που λες για τα εγγραφα δεν το ηξερα. γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο διεθνες courrier πχ speedex
kage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2250074
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.