Pleasure Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 [καραofftopic] 230.78? θα ναι το το πρώτο έτος 230.78?*4.9% (αν μείνει σταθερός) το δεύτερο κ.ο.κ. (αναδρομικά δεν πάει Αλλά δεν ξέρω αν υπολογίζεται έτσι το κόστος του Ναι, θέλω διακοπές. [/καραofftopic] Κάπως έτσι τέλος πάντων. Επομένως για μηχάνημα που βγάζει δουλειά, σε σχέση κόστους-ωφέλειας, είναι πιστεύω αρκετά καλά. Για τα τεχνικά με βοηθήσατε εσείς πάρα πολύ. Κάθε πρόταση είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Tomahawk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Το full tower το χρειαζεσαι? Εαν οχι θα σου προτεινα να πας σε midi tower, ετσι θα εξοικονομησεις καποια χρηματα τα οποια θα πανε σε μνημες και στην 4870! Με 60-70ε παιρνεις ενα πολυ αξιολογο Midi... Σκεψου το!
Pleasure Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση του κουτιού. Άστο μωρε δεν πειράζει. Για λίγα ευρά παραπάνω. Όντως, αν τα μετρούσα τα κουκιά τότε θα είχες απόλυτο δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Ρίξε όμως κανα Link από κανα αξιόλογο Midi, μπορεί να δω κάτι καλύτερο και να αλλάξω γνώμη.
Tomahawk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 THERMALTAKE VD3000 THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO Soprano COOLERMASTER RC-632S-KWN2 MYSTIQUE 632S THERMALTAKE VC3000SWA ARMOR JUNIOR SILVER Εγω θα αγορασω καινουργιο PC την Δευτερα και κατα 99,9% θα παρω το πρωτο, δηλαδη αυτο... Βεβαια ειναι και θεμα γουστου, εμενα πχ δεν μου αρεσουν καθολου τα leds κλπ, ενας κολλητος μου εχει το Armor της Thermaltake και εχει leds, στην αρχη μολις το πηρε ειχαμε πορωθει, ομως μετα ειδαμε πως ηταν πολυ ενοχλητικα τα φωτακια, ειδικα το βραδυ με κλειστο το φως! Απ' οτι καταλαβα θα δουλευεις αρκετα στο PC οποτε δε σου συνιστω να παρεις Case με leds... Εαν θες να δεις ολα τα Midi πας εδω, εχει 10 σελιδες, πιστευω καποιο θα καλυπτει τα γουστα και τις απαιτησεις σου!
spid_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εγω επιλεγω αυτο για το δικο μου (σε μαυρο) εαν σε ενδιαφερει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650722
Pleasure Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δείχνει πολύ καλό. Θα πάω να τα δώ από κοντά όλα τα κουτάκια και να προχωρήσω πλέον στην παραγγελία. Ειλικρινά με βοηθήσατε πολύ. Από την αρχική σύνθεση που είχα επιλέξει θα πρέπει: - Να επιλέξω, κατά προτίμηση, DD3 υψηλότερης συχνότητας - Να επιλέξω καλύτερη κάρτα γραφικών - Ο δίσκος να είναι ο WD που προείπατε - Να τσεκάρω για midi κουτάκι για να γλιτώσω κανα φράγκο - Με 4πύρηνο επεξεργαστή να προτιμήσω τα S-Vista μια και δουλεύουν καλύτερα με τους πολλούς πυρήνες (σωστά ?) Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Pleasure Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Και μια τελευταία ερώτηση. Να βάλω στο μηχάνημα αυτό XP ή Vista ??? 32 bit ή 64 bit ?? Αυτή η ερώτηση είναι πλέον σοβαρή ...
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 - Να επιλέξω, κατά προτίμηση, DD3 υψηλότερης συχνότητας Πόσα μπορείς να διαθέσεις?αν είναι να πας για τις δικές μου, όμως στο απλό μοντέλο..όπως αυτές...ναι, αξίζουν, γιατί είναι corsair και όχι teamgroup..είναι honda δεν είναι fiat.. - Να επιλέξω καλύτερη κάρτα γραφικών Παρόλο που απεχθάνομαι την ati, δεν νομίζω πως αυτήν την στιγμή μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο στα λεφτά της..οπότε 4870.. - Με 4πύρηνο επεξεργαστή να προτιμήσω τα S-Vista μια και δουλεύουν καλύτερα με τους πολλούς πυρήνες (σωστά ?) Φυσικά, ειδικά όταν θα κάνεις πολλές εγκαταστάσεις κ έχεις ανοιχτά πολλά προγράμματα, δεν θα κολλάει για κανένα λόγο.. Και μια τελευταία ερώτηση. Να βάλω στο μηχάνημα αυτό XP ή Vista ??? Vista..γιατί..η τεχνολογία προχωράει..γιατί...περάσαν 7 χρόνια από τα xp...γιατί DIREXT10 (γραφικά)...γιατί..μεγαλύτερη ασφάλεια..γιατί... εξυπνότερη διαχείριση μνήμης..γιατί...ομορφότερο κ πολύ πιο σταθερό περιβάλλον χωρίς τόσα κολλήματα..γιατί..δεν γίνεται κάτι 7 χρονών να είναι καλύτερο από το σημερινό.. Έτσι κι αλλιώς, η πλειοψηφία αυτών που έχουν μείνει με xp έχουν pc που σέρνονται, σ αυτό δεν φταίει η microsoft αλλά η τσέπη τους..η αλήθεια αν κ σκληρή..μην μου προσπαθείς να βάλεις vista σ έναν μεσαίας τεχνολογία 3 χρονών υπολογιστή (2 χρόνια πριν τα vista)και περιμένεις να πετάει..δεν γίνεται..
Pleasure Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Φίλε Venisk σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Θα προχωρήσω κι εγώ σε Vista. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως από πλευράς συμβατότητας προς τα πίσω (προς τα XP δηλαδή), με συγκριμμένα APIs που πιθανών να έχουν τα Vista. Επειδή ασχολούμε με τον προγραμματισμό, φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χρησιμοποιήσω APIs τα οποία δεν είναι συμβατά προς τα πίσω. Τότε όταν θα κάνω Distribution το λογισμικό σε PCs με XP, ίσως αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Έχεις εσύ ή κάποιος άλλος κάποια άποψη περί τούτου ?
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Φίλε Venisk σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Θα προχωρήσω κι εγώ σε Vista. Μπράβο, σοφή απόφαση..τίποτα φίλε.. Υπάρχει η λειτουργία συμβατότητας, όπως κ σ όλα τα λειτουργικά της microsoft..άλλωστε μπορείς να βάλεις κ τα 2 λειτουργικά στον σκληρό σου(πρώτα τα xp και μετά τα vista για να δουλέψει)..όταν θα έχεις κάποιο πρόγραμμα που δεν θα τρέχει στα vista..(λόγο κυρίως παλαιότητας-αφού μιλάς για προγραμματισμό) απλά θα μπαίνεις xp, θα κάνεις την δουλεία σου, κ για όλα τα υπόλοιπα..vista..αν και πιστεύω πως τα περισσότερα θα τρέχουν κ στα vista..
Pleasure Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μπράβο, σοφή απόφαση..τίποτα φίλε..Υπάρχει η λειτουργία συμβατότητας, όπως κ σ όλα τα λειτουργικά της microsoft..άλλωστε μπορείς να βάλεις κ τα 2 λειτουργικά στον σκληρό σου(πρώτα τα xp και μετά τα vista για να δουλέψει)..όταν θα έχεις κάποιο πρόγραμμα που δεν θα τρέχει στα vista..(λόγο κυρίως παλαιότητας-αφού μιλάς για προγραμματισμό) απλά θα μπαίνεις xp, θα κάνεις την δουλεία σου, κ για όλα τα υπόλοιπα..vista..αν και πιστεύω πως τα περισσότερα θα τρέχουν κ στα vista.. Σε ευχαριστώ και πάλι. Όμως μιλούσα για το ακριβώς ανάποδο. Δηλαδή να προγραμματίζω σε Vista, εφαρμογές με APIs. Το λογισμικό που θα κατασκευάζεται σε Vista (ίσως και με APIs Vista), θα εγκαθίσταται μετά σε υπολογιστές που δουλεύουν XP. Επομένως εκεί ίσως υπάρξει ασυμβατότητα. Όχι στο δικό μου PC αλλά στο δικό τους, εξαιτάις λογισμικού που έγινε στα Vista με APIs που ίσως έχουν τα VIsta. Έχεις τίποτα υπόψη πάνω σε αυτό ?
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Έχεις τίποτα υπόψη πάνω σε αυτό ? Όχι, δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτό..
Pleasure Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Όχι, δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτό.. Δεν πειράζει. Ευτυχώς υπάρχουν και τα Virtual Machines. Θα τα τσεκάρω εκεί πρώτα και μετά θα τα κάνω Deploy. Το έκανα μέχρι τώρα για να τσεκάρω προς τα πάνω τη συμβατότητα (δηλαδή είχα XP και με Virtual Machine τσέκαρα σε Vista τη συμβατότητα), πράγμα δυσκολότερο από το να έχω Vista και με Virtual Machine να τσεκάρω συμβατότητα σε XP. Σε ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σου.
Tomahawk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Και για να ξερεις φιλε μου, θα πρεπει να εχεις 64bit λειτουργικο για να αναγνωριζονται και τα 4gb Ram γιατι με 32bit θα διαβαζουν 3.25 περιπου!
Pleasure Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Και για να ξερεις φιλε μου, θα πρεπει να εχεις 64bit λειτουργικο για να αναγνωριζονταικαι τα 4gb Ram γιατι με 32bit θα διαβαζουν 3.25 περιπου! Αυτό δεν το ήξερα !!!! Καλά στο Service Pack 3 των XP δεν το διόρθωσαν αυτό ? Θα μου πεις αν το διορθώσουν πως θα πουλήσουν Vista ? Τι να πω. Τουλάχιστον θα πάρω τα 64 bit, θα τα βάλω και βλέπουμε τι θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.