Προς το περιεχόμενο

επεσε το performance!!!! τι κανουμε????

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

Εχω ΙΣΩΣ ενα προβληματακι! Εχω ενα εξ. σκληρο δισκο αγορασμενο περιπου 2 μηνες... (αυτος ειναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738)

μετα απο δυο εβδομαδες διχως λειτουργειας (του εξ. οχι του υπολογιστη) τον συνδεω και βλεπω αυτο! 76873109mn9.th.jpg και αυτο! 29014634rw8.th.jpg

τι στο καλο συμβαινει??? εν το μεταξυ ενας αλλος seegate παλι τον εχω ως σκληρο τπυ υπολογιστη εδω και κατι χρονια και ωριστε 97504268ei1.th.jpg μια χαρουλα! (δαγκωσε την γλωσσα σου γκαντεμη!!!!:devil::devil::lol:)

Μηπως ξερεται τι παιζει εδω??? να τον παω πισω μην εχω αλλα????

ΥΣ η μονη κουτσουκελα που εχω κανει μια φορα που επαιζα παιχνιδι επιδη κολλησε το πισι του εκανα restart απο το κουμπι... τιποτα αλλο!!!!

αληθεια αν σου κοπει το ρευμα και δουλευει τι κανεις???? καλα το πισι με ups(που εχω κιολας) ενταξει, ο εξ. με την δικια του τροφοδοσια????

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο στις 18/08/2008 έκανε παραπάνω προσπάθειες ο κινητήρας του δίσκου ώστε να φτάσει στην ταχύτητα λειτουργίας του. Αφού στο έκανε μόνο μία φορά, εγώ δε θα ανησυχούσα μιας και μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο γεγονός (πχ, στιγμιαία λιγότερο ρεύμα από το τροφοδοτικό). Αν αρχίσει να εμφανίζεται πιο συχνά, τότε κοίτα για RMA. Μπορεί να πάρεις χειρότερο δίσκο από αυτόν που έχεις.

Δημοσ.

οποτε δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο, ετσι?

και τοτε γιατι ειναι ακομα στο 97%???

καποιο πραγμα σαν ups για αυτους δεν υπαρχει???

Ευχαριστω για την βοηθεια σου... :-)

Δημοσ.

Όπως είπε κι ο vagpap κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πριν χρόνια είχα έναν δίσκο που το HDD Health του δινε μόνιμα ~90% health. Συνέχισε να δουλεύει απρόσκοπτα μέχρι που τον έβαλα στο συρτάρι λόγω αναβάθμισης. Αντίθετα ένας που ταν στο 100% μ' άφησε χωρίς προειδοποίηση :P

Δημοσ.

Το ότι δείχνει 97% είναι επειδή το SMART δε σβήνει τα στοιχεία του, και δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις εύκολα reset. Απλά αν συνεχίσει να το κάνει, τότε άρχισε να δίνεις σημασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...