Προς το περιεχόμενο

IEK - HELP

S_DECATHLON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Μενω Αθηνα και ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ στον τομεα Ηλεκτρονικος Yπολογιστων με Βαθμο 14 12/13 και ενδιαφερομαι να γραφτω σε ενα ΙΕΚ(Δημοσιο) στον τομεα Τεχνικος Δυκτιων.

Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ΙΕΚ που να εχει αυτην την ιδικοτητα και να μου πειτε αν αξιζει η συγκεκριμενη ιδικοτητα.Ξερω πως εχει πολυ ζητηση η συγκεκριμενη ιδικοτητα αλλα αυτη μ'αρεσει...

Τελος θα ηθελα να μου πειτε ποσο διαρκει η φοιτηση στο ΙΕΚ και αν εχει αξια το χαρτι που παιρνεις..

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Νομιζω πως σε δημοσιο ιεκ εγγραφονται συγκεκριμενες ομαδες του πλυθησμου(πολυτεκνοι,με προβληματα υγειας κ.τ.λ.)..δεν ξερω βεβαια τι γινεται με αυτα του οαεδ..μπορεις να πας να ρωτησεις ομως για σιγουρια σε ενα κεπ!!:-D

Δημοσ.
Νομιζω πως σε δημοσιο ιεκ εγγραφονται συγκεκριμενες ομαδες του πλυθησμου(πολυτεκνοι,με προβληματα υγειας κ.τ.λ.)..δεν ξερω βεβαια τι γινεται με αυτα του οαεδ..μπορεις να πας να ρωτησεις ομως για σιγουρια σε ενα κεπ!!:-D

Όχι ρε καμία σχέση.

Ίσως να έχουν προτεραιότητα ή ποσόστωση.

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια θα ηθελα να ακουσω ατομα γενικα αν αξιζει αυτη η τεχνη και αν εχει αξια το χαρτι απο ΙΕΚ..

Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...