Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 ip failed

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια ρε παιδιά....

Να σας πω ρε!

Πήρε ένας φίλος μου ένα XBOX 360 και υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι.... Το συνδέουμε στην θύρα ETHERNET του υπολογιστή, και έχουμε κάνει και την σύνδεση στο internet του υπολογιστή κοινόχρηστη. Ωστόσο, το XBOX δεν συνδέεται στο Live. Οταν πατάμε Test Connection μας βγάζει Failed στην IP.

Τονίζω οτι ο υπολογιστής συνδέεται στο Internet μέσω USB Modem και η σύνδεση που χρησιμοποιήται για την σύνδεση έχει γίνει κοινόχρηστη. Ακριβώς έτσι έκανα κι εγώ στο δικό μου το PC και δουλέυει. Σε αυτόν δεν δουλεύει. Μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει? Που να κοιτάξουμε?

Δημοσ.

θα σου πρότεινα να κλείσεις και τίποτα firewall programs αν έχεις...εμένα παλιότερα σε σύνδεση με PC δημιουργούσε πρόβλημα το Zonealarm...πολύ κουλό το μήνυμα

Δημοσ.

Πες μας ποιες ειναι οι ρυθμισεις που εχεις κανει , το λειτουργικο συστημα ειναι windows vista; Το καλωδιο ethernet ειναι ftp η utp;

Δημοσ.

λοιπον. εχω βαλι auto ρυθμισεις και στο pc και στο xbox win exp εχω οσο για το καλωδιο δεν ξερω τι εινε γιατι ηταν μεσα στο κουτι και δεν κατεχω και πολλα.

Δημοσ.

Πηγαινε στις συνδεσεις.εκει θα εχει λογικα 2 συνδεσεις, μια με το ιντερνετ και μια με το 360.διαλεξε και τις 2 και πατα δεξι κουμπι -> bridge connections .

Δημοσ.

αν εννοεις κοινοχρηστει συνδεση τα εχουμε κανει αν καταλαβα σωστα αλιος διορθοσεμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...