Προς το περιεχόμενο

Παδια sos με sp2

panos_1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το εξησ προβλημα!Ενασ φιλοσ του πατερα μου ειχε xp prof greek(δεν ειναι αυθεντικα) χωρισ service pack και ηθελε sp2 για msn.εγω ο εξυπνακιας κατεβασα το sp2 απο microsoft τα περασε ολα κομπλε αλλα ζητησε δηλωση για το προιον πριν ενα μηνα που εγινε ολη αυτη η δουλεια.Ο ανθρωποσ εφυγε διακοπεσ και γυρισε τωρα.Το θεμα ειναι οτι τωρα τα xp εχουν κλειδωσει και γω δεν ξερω τι να κανω!εχω εκτεθει στον ανθρωπο με τισ εξυπναδεσ μου!

Ειμαι λιγο ασχετοσ με το ολο θεμα και αυτο φανηκε στην πραξη!Τι μπορω να κανω για σωθει το πραμα υπαρχει λυση?Καθε βοηθεια σας στο θεμα μου ειναι σημαντικη.Συγνωμη που δεν καθησα να ψαξω στο forum για παρομοια θεματα αλλα βιαζομαι επειδη ο ανθρωπος το χρειαζεται τον υπολογιστη!

Δημοσ.

Αυτό που έπαθες οφείλεται στο ότι έχουν γίνει black listed τα κλειδιά που κυκλοφορούσαν για την απλή έκδοση των xp με αποτέλεσμα αν τα βάλεις σε sp1a, sp2, sp3 να μην στα αναγνωρίζει.

Θα πρέπει να προμηθευτής ένα καινούργιο κλειδί για sp2 και με κάποιον τρόπο να αλλάξεις το ήδη υπάρχων με το νέο.

Πάντως δεν είναι θέμα ρεζιλικίου (ά ρα αθάνατη Ελληνική γλώσσα). Αν το συνέδεε στο Internet και κατέβαζε αναβαθμίσεις, πάλι τα ίδια θα είχε.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ειμαι αφελησ και εγω παω εκει και μου λεει ξερεισ κανω τισ αναβαθμισεισ ολεσ αλλα κατι θελει για το msn service pack 2!ωραια σκεφτομαι θα το κατεβασω απο κει αφου κανει updates και τελικα με ενημερωνει οτι τα xp τα χε περασει ενασ απο τη δουλεια του!Its ok ομωσ ας τα χε αυθεντικα να τελειωνει το θεμα!

Δημοσ.

Καλα πως κανεις ετσι....το οτι εισαι ασχετος, δε σημαινει και οτι εκανες τραγικο λαθος...χαλαρωσε...υπαρχουν ενα σωρο τροποι....google is your friend.

Δημοσ.

Ευχαριστω για το κουραγιο που μου δωσατε τα πραματα ηταν πιο απλα και το εκανα πολυ τραγικο το θεμα.ολα ok!anyway thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...