Προς το περιεχόμενο

Zalman 9500

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω την εν λογω ψυκτρα...οταν ομως την τοποθετω πανω στν CPU ο αερας που βγαζει δεν πηγαινει στν πισω μερια του case για να βγει εξω, αλλα παει κατευθειαν επανω στ PSU κ μετα απο λιγη ωρα το εσωτερικο του case βγαζει φωτιες...

Γινεται να τοποθετηθει καλυτερα?? Κλαιω τα 42 ευρω που ειχα δωσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς οτι πάει κατ'ευθείαν στο τροφοδοτικό;

Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό να δούμε τι εννοείς;

Δεν είναι έτσι;http://img178.imageshack.us/img178/3561/dsc00437ic7.jpg

Τι εννοείς οτι πάει κατ'ευθείαν στο τροφοδοτικό;

Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό να δούμε τι εννοείς;

Δεν είναι έτσι;http://img178.imageshack.us/img178/3561/dsc00437ic7.jpg

Φιλε μου επειδη ειμαι junior member please πες μου πως να κανω upload την φωτο...

Εχεις AMD και οχι INTEL;

Απ' οσο ξέρω (ένας φίλος μου έχει την 9700ΝΤ και τη βάλαμε μαζί) πρέπει να τοποθετηθεί έτσι:http://img127.imageshack.us/img127/479/inside35lk.jpg ώστε να φεύγει ο ζεστός αέρας (με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα που απ' οτι βλέπω εσύ δεν έχεις) έξω από το κουτί.

Δεν ξέρω πώς τα κατάφερες και την έβαλες έτσι, αλλά πρέπει να τη βάλεις όπως δείχνει στην τελευταία φωτό που σου έδωσα και να πάρεις κι ένα ανεμιστήρι που θα το βάλεις κάτω από το τροφοδοτικό.

AMD εχω κ προσπαθησα να τη βαλω οπως εσυ ομως δεν τα καταφερα...κ ειναι κριμα γιατι φαινεται γα..τη ψυκτρα. Ανεμιστηρα μπορω να βρω ενα thermaltake 12cm..

Ανεμιστήρα πρέπει να βάλεις έτσι κι αλλιώς, μη σου πω κι άλλον έναν μπροστά κάτω ώστε να εισάγει φρέσκο αέρα στο εσωτερικό.

Δεν ξέρω εάν στο AM2 socket η 9500 μπαίνει αποκλειστικά έτσι κι όχι όπως στη φωτό που σου έδωσα.

Επίσης δεν ξέρω μήπως αλλάζει θέση η βάση της ψύκτρας ώστε να μπορέσεις να τοποθετήσεις την ψύκτρα διαφορετικά...

Στην μητρικη τα clips που εχει για ψυκτρα μονο ετσι βολευουν...βλακεια ρε φιλε..ολο το 'καυσαεριο' παει στ psu..

Οσο για μπροστα δεν εχει χωρο για fan θα προσπαθησω να αλλαξω θεση στον σκληρο..Thanks παντως για τισ απαντησεισ σου..Κατι τελευταιο..Λες να μπορει να κρατησει τν CPU αυτη η ψυκτρα σε καλες θερμοκρασιες τωρα που εφαγε oc στα 3.1 GHz??

Αν οι θερμοκρασίες δεν ξεπερνούν το πολύ τους 70C, δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Από και και πάνω γίνονται απαγορευτικές.

Στα 3.1 έχεις τσεκάρει αν είσαι σταθερός;

Τωρα με stock ψυκτρα και οπως πολυ καλα ειδες χωρις ανεμηστηρακια παει καλα πσανια ομως crashαρει σε παιχνιδια μετα απο ωρα παει 75+...δλδ καλα ειναι...που να βαλω κ την zalman κ τα fans μπρος κ πισω..πες ενα stress test να το τσεκαρω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...