doc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εχω vista 32-bit.Το προβλημα ειναι οταν κανω εγκατασταση καποιο παιχνιδι δεν το εμφανιζει στο start menu.Καμια ιδεα τι μπορει να γινει?Στα XP δεν υπηρχε τετοιο προβλημα
MantiVersuS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 games->game explorer εκέι εμφανίζει μόνο τα παιχνίδια των Windows, όχι ότι έχεις εγκαταστήσει.
micos000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ποιό παιχνίδι προσπαθείς να εγκαταστήσεις doc; Αν είναι κανένα παλιότερο μπορεί να μην το αφήνουν να εγκατασταθεί καθόλου τα vista. Επίσης τα vista έχουν αλλάξει λίγο την διαμόρφωση των φακέλλων του συστήματος με αποτέλεσμα κάποια παλιότερα προγράμματα που έκαναν απευθείας αναζήτηση για φάκελλο (π.χ. program files) και όχι μέσω enviroment variables να μην τον βρίσκουν πιά. Δοκίμασε να του πεις να κάνει αλλού την εγκατάσταση.
doc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εχω εγκαταστησει ως τωρα τα Devil May Cry 4,Turok,Lost Planet Colonies,Halo 2,Battlefield 2.Το μονο που βγαζει στο start up ειναι το BF2.Τα εχω ολα εγκατεστημενα σε αλλο δισκο οχι στο C.Τι διαολο παιζει και που χωνονται?Α ρε αθανατα XP...
Tracer27 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αυτά που δεν σου βγάζει στα παιχνίδια μάλλον τα έχεις αντιγραμμένα...Πήγαινε στον φάκελο που είναι τα games στα Αρχεία Εφαρμογών και κάνε μια συντόμευση
doc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καμια σχεση αυτο που λες.Τωρα ειδα οτι βγαζει και το Tyrok.Αρα δεν ισχυει αυτο που λες.
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Οπότε δεν είσαι αρχάριος με την διαχείρηση αρχείων, αφού μπορείς και τα κάνεις setup σε άλλον δίσκο. Πήγαινε εκεί που έκανες εγκατάσταση και βγάλε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας από τα εκτελέσιμα. Κάτι ακόμα, στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στα εμφανίζει κανονικά; Μήπως είναι ενεργοποιημένος ο Έλεγχος λογαριασμού χρήστη και σε 'κόβει';
doc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ετσι εχω κανει εχω βγαλει συντομευσεις.Στη προσθαφαιρεση φαινονται κανονικα.Το UAC ειναι απενεργοποιημενο.Τι να πω gmt...
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ετσι εχω κανει εχω βγαλει συντομευσεις.Στη προσθαφαιρεση φαινονται κανονικα.Το UAC ειναι απενεργοποιημενο.Τι να πω gmt... Viva la Vista Τίποτ' άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.