Προς το περιεχόμενο

Που ειναι οι φακελοι...

doc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω vista 32-bit.Το προβλημα ειναι οταν κανω εγκατασταση καποιο παιχνιδι δεν το εμφανιζει στο start menu.Καμια ιδεα τι μπορει να γινει?Στα XP δεν υπηρχε τετοιο προβλημα

Δημοσ.

Ποιό παιχνίδι προσπαθείς να εγκαταστήσεις doc;

Αν είναι κανένα παλιότερο μπορεί να μην το αφήνουν να εγκατασταθεί καθόλου τα vista.

Επίσης τα vista έχουν αλλάξει λίγο την διαμόρφωση των φακέλλων του συστήματος με αποτέλεσμα κάποια παλιότερα προγράμματα που έκαναν απευθείας αναζήτηση για φάκελλο (π.χ. program files) και όχι μέσω enviroment variables να μην τον βρίσκουν πιά.

Δοκίμασε να του πεις να κάνει αλλού την εγκατάσταση.

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει ως τωρα τα Devil May Cry 4,Turok,Lost Planet Colonies,Halo 2,Battlefield 2.Το μονο που βγαζει στο start up ειναι το BF2.Τα εχω ολα εγκατεστημενα σε αλλο δισκο οχι στο C.Τι διαολο παιζει και που χωνονται?Α ρε αθανατα XP...

Δημοσ.

Αυτά που δεν σου βγάζει στα παιχνίδια μάλλον τα έχεις αντιγραμμένα...Πήγαινε στον φάκελο που είναι τα games στα Αρχεία Εφαρμογών και κάνε μια συντόμευση

Δημοσ.

Καμια σχεση αυτο που λες.Τωρα ειδα οτι βγαζει και το Tyrok.Αρα δεν ισχυει αυτο που λες.

Δημοσ.

Οπότε δεν είσαι αρχάριος με την διαχείρηση αρχείων, αφού μπορείς και τα κάνεις setup σε άλλον δίσκο.

Πήγαινε εκεί που έκανες εγκατάσταση και βγάλε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας από τα εκτελέσιμα.

Κάτι ακόμα, στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στα εμφανίζει κανονικά; Μήπως είναι ενεργοποιημένος ο Έλεγχος λογαριασμού χρήστη και σε 'κόβει';

Δημοσ.

Ετσι εχω κανει εχω βγαλει συντομευσεις.Στη προσθαφαιρεση φαινονται κανονικα.Το UAC ειναι απενεργοποιημενο.Τι να πω gmt...

Δημοσ.
Ετσι εχω κανει εχω βγαλει συντομευσεις.Στη προσθαφαιρεση φαινονται κανονικα.Το UAC ειναι απενεργοποιημενο.Τι να πω gmt...

Viva la Vista

Τίποτ' άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...