Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με GTX280

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορματ γιατι ειναι το τελευταιο σταδιο πριν την βαλεις στο κουτι και την πας πισω. Καντο και δες. Αν δεν εχει προβλημα μετα το φορματ (το πιθανοτερο) τοτε εισαι οκ και θα εχεις και ετοιμο καθαρο μηχανημα. Αν δεις παλι τα ιδια τοτε την κανεις ενα οραιο δωρακι για πισω και αντικατασταση.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Έχω εδώ και 2 εβδομάδες μια Asus GTX280 και χθές βράδυ ανοίγοντας το PC,αμέσως ανάβει κόκκινο LED στη κάρτα και δε ξεκινά με τίποτα (Κάνει τα 2-3 beeps,ανυπαρκτης κάρτας γραφικών).

Δοκίμασα στην άλλη γραμμή τροφοδοσίας (6 και 8-pin) αλλά τίποτα.Δοκίμασα σε ένα φίλου το τροφοδοτικό (Fortron 700w) το οποίο όμως δίνει 2 6-pin PCI-E Connectors (η κάρτα θέλει έναν 6-pin και έναν 8-pin) και πάλι μπετόν.

Έχετε καμία ιδέα?Τα τίναξε η κάρτα?Ή μήπως το psu?Η βλακεία είναι ότι την έχω πάρει από έξω και δεν υπάρχει εγγύηση...

Direct RMA στην Asus γίνεται άραγε?Τα υπόλοιπα είναι P5Q Dlx mobo με E8400 και

τροφοδοτικό έχω το BeQuiet Dark Power Pro 1000W.Δοκίμασα και μια 1950XTX πάνω και ανοίγει μια χαρά.

Δημοσ.

Πιθανότατα είναι θέμα τροφοδοσίας.

Κάτι δεν πάει καλά με κάποιο 8/6pin connector.

Δοκίμασε να βρεις κάποιο adaptor που να μετατρέπει τα κλασσικά 4pin molex σε 8πινο και 6πινο και πες μας αν δουλεύει.

Δημοσ.

To fortron πιθανότατα δεν άνοιξε επειδή (όπως είπες παραπάνω) του σύνδεσες 2 6πινα.

Kάνε το πείραμα που σου είπα με το δικό σου, (ή και με το fortron αρκεί να του δώσεις και 8pin).

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο πως τα έπαιξε το BQ. Μπορεί απλά να μην κάνει καλή επαφή...

Γι'αυτό σου είπα να δοκιμάσεις με molex + adaptors. ;)

Δημοσ.
Εμενα πάντως μου μυρίζεται πρόβλημα μητρικής or Ram

Aν ήταν θέμα μητρικής ή ram πιθανότατα θα το έκανε και σε άλλες περιπτώσεις stress του υπολογιστή, όχι μόνο σε παιχνίδια.

Δημοσ.
Φιλαράκι αν δεν plugαρεις και το 6-πινο και το 8-πινο, η καρτα δεν bootάρει. Δυο 6-πινα = no go

Έγραψα πιο πάνω ότι το δοκίμασα με το BeQuiet που βγάζει και 6 και 8πιν και μάλιστα 2πλά...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάστηκε ξανά πρόβλημα μονο με ένα game. Το Warcraft III. Όλα τα αλλα games δουλεύουν ρολοι. Όταν πάει να αρχίσει το game (Dota) εκεί που βγαίνουν οι παίχτες κάνει restart το pc. Έχω βάλει και τους τελευταίους drivers 185.85 αλλα πάλι τίποτα. Καμια βοήθεια? Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...