blashyrkh+ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πρωτη φορα παθαινω κατι τετοιο ενω εχω αλλο ενα pc που τρεχει αποκλειστικα OpenBSD και αλλο ενα σε virtual_machine εκανα σε αλλο ενα pc εγκατασταση και απο οτι βλεπω δεν εχει καθολου προσβαση στο internet ενω με cat /etc/hostname.rl0 μου δειχνει οτι ολα ειναι οπως πρεπει και κανει ping κανονικα στην gateway δεν ανοιγει σελιδα ουτε ο lynx ουτε (που ειναι και πιο σημαντικο )μπορω να εγκαταστησω τιποτα με το pkg_add. Στο ~/.profile εχω κανει export το path ftp://ftp.openbsd.org/pub/OpenBSD/4.3/packages/i386/ αλλα λεει οτι δεν μπορει να κανει resolve τιποτα οπως και οτι το path δεν εχει πακετα.Το ιδιο path εχω και στα αλλα 2 και ολα ειναι μια χαρα.Δεν ξερω τι παιζει μαλλον ειναι το προβλημα στην default gateway που ομως την εχω βαλει μονος μου στο /etc/mygate..Exει κανεις καμια ιδεα? **αυτο ειναι το μηνυμα που παιρνω¨ Error from ftp://ftp.openbsd.org/pub/OpenBSD/4.3/packages/i386/: ftp: ftp.openbsd.org: non-recoverable failure in name resolution ftp: Can't connect or login to host `ftp.openbsd.org' No packages available in the PKG_PATH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Έχεις δηλώσει σωστά τον nameserver στο /etc/resolv.conf; Πρέπει να έχει την IP του router σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 @NullScan thanx το εφτιαξα το προβλημα ηταν οτι ειχα βαλει static ip στο συστημα και την gateway την ειχα βαλει σε dhcp δεν ξερω τι ακριβως εκανε το μηχανημα και ενω εκανε ping στην gateway δεν εμπαινε στο internet αλλα τωρα ειναι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.