Προς το περιεχόμενο

Αγορα ΗD fast answer

sno0py

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις ιδιοτητες βγαζει FAT32

Τότε κάτι δεν έκανες σωστά με την εντολή που σου έδωσα παραπάνω...

(έβαλες σίγουρα το σωστό γράμμα όπου "D")?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hello παίδες! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του θέματος για τους WD Passport. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για προβλήματα με θερμοκρασίες κτλ. Είδα αλλού πολύ γκρίνια για WD και Seagate μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Thx, Χρήστος

Δημοσ.

Φιλε μου εχω 2 passport ενα ασημι παλιό και ένα μαυρο essential.σε κανενα απο τους δυο δεν αντιμετωπισα προβλημα θερμοκρασιας.Μαξ εφτασαν σε θερμοκρασια 43 C με αδιάλειπτη λειτουργια ωρων.χαμηλες θερμοκρασιες και αθορυβοι ειναι τα ατου αυτων των δισκων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σκεφτόμουν να στραφω στη λυση της συνθεσης μιας κ αναπασα στιγμη μπορεις αφενός να αλλαξεις το δισκο με μεγαλυτερο κ αφετερου να τον προσ8εσης ανα πασα στιγμη κ στην κανονικη υποδοχη του deskotp. Στην ουσια με λιγα ευρω παραπανω εχεις περισσότερες εναλλακτικές. Αυτη ηταν η σκεψη μου.

Δημοσ.
Πρόσεξε όμως αν η θήκη υποστηρίζει 1 ΤΒ δίσκους (κάποιες υποστηρίζουν μέχρι 500 GB).

δεν αναφερει κατι συγκεκριμενο περι αυτου αρα θελω να ελπιζω πως δεν θα υπαρχει προβλημα. ΠΑραθετω και το λινκ http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0003us/n0003us.asp#feature μηπως μου διαφευγει κατι απο την αντιληψη μου.

Δημοσ.

Τελικα εκανα την αγορα κ σαν πρωτες εντυπωσεις διακρινω την αθορυβη λειτουργεια του δισκου και την καλη κατασκευη της θηκης της Thermaltake.

Δημοσ.

Κι εγώ θα πάρω ένα κουτακι αυτές τις μέρες.

Οντως το Thermaltake μου έχει μπει στο μάτι (λόγω brand , τιμής και e-sata) αλλα καλοβλέπω και το διπλό ΙCYBOX κουτί δίχως περιορισμό Gigabytes στα 30?.

Eπειδή έχω ακόμη IDE και μάλλον θα αργήσω να αναβαθμιστώ :mad:, ενώ το κουτί μου χωραει 3 μόλις σκληρούς (έχω ήδη δυο) σκέφτομαι ότι το λίγο μεγαλύτερο κουτακι είναι εξυπηρετικό.

Ορίστε και λεπτομέρειες από Πλαίσιο:

Raidsonic Host Silver (3,5", Usb 2.0, Sata) 29?

Raidsonic Κουτί 3,5" / 2X Sata USB / JBOD (Black) 30? με θέση για δύο δίσκους!

Raidsonic Koυτί 3,5" / Sata USB / Esata (Black) 35?

εδώ περισσότερα για το διπλό κουτί της RAIDSONIC από e-shop

Η RAIDSONIC σας παρουσιάζει το IB-3218STU-B ICY BOX, μια εξωτερική θήκη αλουμινίου USB 2.0 σύνδεσης, η οποία μπορεί να δεχτεί μέχρι και 2 SATA σκληρούς δίσκους. Διαθέτει ανεμιστήρα 40mm για καλύτερη ψύξη και One Touch Backup μέσω παρεχόμενου software και μόνο σε περιβάλλον Windows. Έχει την ιδιότητα JBOD (Just a bunch of discs) όπου μέσω ενός USB καλωδίου ο υπολογιστής μπορεί να αναγνωρίσει και τους 2 σκληρούς δίσκους ξεχωριστά.

# Συμβατότητα: 2x 3,5'' SATA/SATA2, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με το μέγεθος του σκληρού δίσκου.

# Σύνδεση: USB 2.0.

# Υλικό κατασκευής: Αλουμίνιο.

# Σύστημα ψύξης: Ανεμιστήρας 40x40 mm.

# Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Windows 98/ME/2000/XP/2003, MAC, Linux.

# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Plug&Play, One Touch Backup, JBOD (Just a bunch of discs.

# Περιεχόμενα συσκευασίας: ICY BOX, Τροφοδοτικό, USB καλώδιο, Βάση στήριξης, Οδηγίες εγκατάστασης, CD με το backup software και Win98 drivers.

# Τροφοδοσία: 5V/2A, 12V/2A, 100V~240V.

# Χρώμα: Μαύρο.

# Διαστάσεις(BxHxT): 200x130x80 mm.

# Βάρος: 0,6 kg.

# Εγγύηση: 2 χρόνια.

ΑΞΙΖΕΙ?

ΕDIT: Να προσθεσω κι αυτη τhν μουρατη θηκούλα πλαστικου-αλουμινίου με την LCD

RAIDSONIC MB-122SKGF-1-B ICY DOCK 3.5'' SATA ALUMINIUM LC-DISPLAY MOBILE RACK BLACK

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...