sno0py Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δυστηχως δεν προλαβα ανοιχτα το e-shop ((( Ελπιζω να αξιζoυν τα 79 ευρο για τον 250αρι που μαλλον θα προτιμησω! Tην δευτερα θα τον παραγγειλω^^
accipio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Εγώ δουλεύω έναν 120GB αυτής της σειράς της WD εδώ και 9-10 μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω κι έναν 320GB. Είναι πολύ βολικοί πραγματικά, το μόνο μειονέκτημα είναι το κοντό καλώδιο usb.
mavroulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ... Είναι πολύ βολικοί πραγματικά, το μόνο μειονέκτημα είναι το κοντό καλώδιο usb. Ναι είναι αρκετά κοντό, αλλά με μακρύτερο δε θα δουλεύουν... Εκτός κι αν βρεις κανένα διπλό που χρησιμοποιεί 2 usb θύρες, όπως αυτό που έχουν οι seagate. ApSiMan υγεία φίλε!
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Έχω ένα αρκετά μακρύ καλώδιο από άλλον WD δίσκο (παλιότερο μοντέλο, από αυτά που συνδέονται σε 2 usb ταυτόχρονα) και με αυτό δουλεύει μια χαρά.
ItsToasted Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Free agent review στα ελληνικα παρακαλω!!! http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=1977
sno0py Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Σημερα πηρα στα χερια μου τον 250αρι wd passport :) παντως επειδη ειναι η πρωτη φορα που εχω εξωτερικο σκληρο βλεπω εχει μεσα κατι Setup και κατι προγραμματα αξιζει να εγκαταστησω καποια απο αυτα? Ποιος ο λογος να το κανω? Υ.Γ.Εκει που πηγα να εγκαταστησω καποιο προγραμμα μετα ηθελε windows update ωπου δεν εκανα μια κ δεν τα εχω αυθεντικα.
accipio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Σημερα πηρα στα χερια μου τον 250αρι wd passport :) παντως επειδη ειναι η πρωτη φορα που εχω εξωτερικο σκληρο βλεπω εχει μεσα κατι Setup και κατι προγραμματα αξιζει να εγκαταστησω καποια απο αυτα? Ποιος ο λογος να το κανω? Δεν υπάρχει λόγος να τα χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε, μπορείς να τα αγνοήσεις αν θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος, είναι για συγχρονισμό δεδομένων ή κάτι τέτοιο. Εγώ απλώς τα αποθήκευσα κάπου και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους...
sno0py Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης κουλο οσες ταινιες εχω κατεβασμενες σε high definision (blue ray) δεν μπορει να της αποθηκευσει ο δισκος γιατι μου βγαζει μηνυμα οτι εχει γεμισει ο δισκος και πρεπει να σβησω αρχεια για να τις γραψω πραγμα που δεν ισχυει καθως εχει πολυ χωρο ακομα ελευθερο(ουτε τον 1/3 δεν εχω γεμισει) τι μπορει να συμβαινει???
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Είναι φορμαρισμένος σε FAT32 όπου το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 2 ή 4GB. Πρέπει να τον κάνεις NTFS.
sno0py Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν ισχυει αυτο που λες σιγουρα ειναι σε 4 γιατι οτι ειναι λιγοτερο απο 4 το περασε κανονικα μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τι να κανω για το κανω NTFS γιατι δεν το πολυ επιασα Επισης μια παρατηρηση κατι φακελους που ειχαν αρκετα παραπανω χωρο δλδ μεχρι και 16 gbyte τα αποθηκευσε κανονικα...τι παιζει?
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δεξί κλικ. Format. Και διαλέγεις σύστημα αρχείων NTFS. Εναλακτικά : Start-run και γράφεις: CONVERT D: /FS:NTFS (όπου "D" το γράμμα που έχει αναγνωρίσει ο υπολογιστής τον δίσκο σου).
sno0py Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Φιλε εκανα την εναλλακτικη λυση που προτεινες"Εναλακτικά : Start-run και γράφεις: CONVERT D: /FS:NTFS (όπου "D" το γράμμα που έχει αναγνωρίσει ο υπολογιστής τον δίσκο σου)." και παλι τπτ!!! Μετα παω στον δισκο δεξι κλικ διαμορφωση(format) και στο συστημα αρχειων γραφει ΝΤFS οποτε δεν πατησα φορματ και να τα χασω ολα...μηπως πρεπει να κανει format για να δεχτει την αλλαγη ή συμβαινει κατι αλλο plzzzzzzz help οσο το δυνατον συντομοτερα γιατι σε λιγες ωρες ταξιδευω και δεν θα παρω τα αρχεια:(
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Τι πρόβλημα έβγαλε το convert; Με format σε NTFS φτιάχνει αλλά χάνεις τα δεδομένα.
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δεξί κλικ. Ιδιότητες. Τι σύστημα αρχείων σου λέει πως έχει?
sno0py Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Στις ιδιοτητες βγαζει FAT32 οποτε παιδες τι να κανω για να προλλαβω κανω format για να γινει η αλλαγη και τα ξαναπερναω μετα!!!! Ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.