Προς το περιεχόμενο

Coolermaster cosmos ερώτηση για Window Mod

SwAToNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το Coolermaster cosmos RC 1000 και ετοιμάζομαι να κάνω ελαφρός modding. Δυστυχώς έχω την έκδοση χωρίς window. Γνωρίζεται αν μπορεί να βρεθεί extra το πλαϊνό με παράθυρο γιατί για να βάλω εγώ δικό μου παράθυρο είναι βαβούρα και δεν υπάρχει κ ο χώρος για να το φτιάξω.

Η μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό: Plexi GECO-130 γιατί στο ιντερνετ δεν έχει κ πολλές πληροφορίες.

Eννοεί την πρόσοψη (Μπροστινό) ή το πλαϊνό, γιατί οι φωτό δε βοηθάνε καθόλου.

Επίσης θέλω να βάλω cpu cooler thermalright 120 αλλά δεν ξέρω με ποιον 12cm fan. Noctua, silenx. Ποιο προτίνεται για καλύτερη ψύξη και όχι τρελό θόρυβο οχι πχ Delta Fan να απογειώνεται αεροπλάνο αν και θα προτιμούσα σε UV sensitive Fan αλλά καλό δεν υπάρχει για cpu.

Σε όλο το case σκέφτομαι να μπεί Blue UV Cathcode me White cathcode sound activation. Ψάχνω 12άρια Fan των 2000rpm με όσο το δυνατόν περισσότερο cfm αλλά όχι πάνω απο 30 db. Και επίσης 14αρια fans άσπρα για την πάνω μεριά του case αλλά δε βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα περαιτέρω;

Για υδρόψυξη δε το συζητάω ακόμα πολλά τα λεφτά για να ψύξεις μόνο cpu ενώ με λιγότερα φτιάχνω όλο το case. Στο μέλλον βλέπουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο έψαξα στο ιντερνετ λέγανε για πρόσοψη όχι για πλαϊνό. Δηλαδή έλεος. Όλοι copy paste και μετάφραση απο worldlingo το κάνανε;

Κοίτα αυτο το case δε χρειάζεται και τρελό window. Αν και δε νομίζω οτι αυτό είναι extra παραθυράκι αλλά κάτι άλλο.

Εγώ το χρειάζομαι περισσότερο για να φωτάει στο χώρο όχι για να φαίνεται μέσα το τι φοράει.

Θέλω να βάλω full UV lights με sound activation όσο για ανεμιστήρα στο πλάϊ δε χρείαζεται κ πολύ. Έχει ήδη 4 απο την αρχή αν κ δε αποδίδουν σωστά οι coolermaster που έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...