Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με update σε XP Pro

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και στον τίτλο, έχω τα XP Pro English version με ενσωματωμένο το SP3 και εδώ και 5 μέρες τα έχω περάσει με καθαρό install σε έναν καινούργιο WD 640.

Από την πρώτη μέρα της εγκατάστασης, ορίστηκε από το security centre να με ενημερώνει για τα updates, αλλά να ΜΗΝ τα κατεβάζει.

Την δεύτερη μέρα εμφανίστηκε στο quicklaunch, το κλασικό εικονίδιο :shifty: ότι υπάρχουν ενημερώσεις και εμφανίστηκε ένα update με τίτλο Windows Xp Security Update, αν θυμάμαι καλά, τικαρισμένο θολά, που ουσιαστικά σημαίνει ότι για να το ξεφορτωθώ θα έπρεπε να το εγκαταστήσω, αλλά μου φαινόταν λίγο ύποπτο το θολό τικ και δεν προχώρησα στην εγκατάσταση.

Σήμερα το πρωί και αφού το PC είχε μείνει όλο το βράδυ ανοιχτό για seeding, βρήκα το PC να έχει κάνει επανεκκίνηση και να είναι κολλημένο στη μπάρα φόρτωσης των Windows.

Με επανεκκίνηση τα ίδια και τελικά χρειάστηκε forced shut down για να επανέλθει. Το εικονίδιο με τις ενημερώσεις δεν είναι πλέον εκεί και μου δημιουργήθηκε η απορία:

Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστάθηκε μόνο του το εν λόγω update και να μου έκανε όλη την ιστορία με τις επανεκκινήσεις, όπως έχω κατά καιρούς ακούσει για κάποια updates?

Δημοσ.
Σκέφτηκες να απενεργοποιήσεις το να κάνει update;

Ξέχασα να αναφέρω κάτι σημαντικό:

Το PC στην πρώτη του επανεκκίνηση, ζήτησε επιδιόρθωση των Windows. Έκανα boot από το cd των Xp, έκανα επιδιόρθωση της εγκατάστασης και μόλις ξαναμπήκα στα Windows, απενεργοποίησα τις ενημερώσεις και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Το θέμα είναι, αν θελήσω να κάνω τα updates, θα δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα?

Να δοκιμάσω να κάνω τα updates απ' ευθείας από το site της Microsoft?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...