Προς το περιεχόμενο

dell studio laptop

matilda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το λαπτοπ...

πως σας φαινεται; καμία συμβουλή; ;)

Dell Studio 15

Intel® Core™ 2 Duo Processor T5550 (1.83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 Cache)

Genuine Windows Vista® Home Premium SP1- English

15.4" Wide Screen WXGA (1280 x 800) Display with TrueLife™

256MB ATI Mobility RADEON HD 3450

3072MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [1x2048+1x1024]

250GB (5400RPM) SATA Hard Drive

Fixed Internal 8X DVD+/-RW Slot Load Drive including Software

1 Year Base Warranty

Studio 15

Total £499

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ :-) .Αρχίζω μεταπτυχιακό γι αυτό θέλω κάτι καλό. Έχει ο αδελφός μου Dell και μεχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος. Έχει κανείς αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με Dell?

Δημοσ.

Εγώ μαζί με πολλούς άλλους :-)

Αν έχεις όρεξη διάβασε το thread που ξεκίνησε ως XPS1530 review και κατέληξε να συζητάμε για όλα τα στραβά του μηχανήματος και της Dell.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι για τα χρήματά που έχει και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό.

Να το πάρεις όμως με την επέκταση εγγύησης ( 578 Λίρες θα σου βγεί στο σύνολο ή 723 Ευρώ) γιατί μια στραβή να γίνει τα ανταλλακτικά για notebooks είναι πανάκριβα.

Τώρα όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερε ποιό πάνω ο alex επειδή είμαι πωλητής και τεχνικός υπολογιστών λίγο πολύ όλες οι εταιρείες έχουν κάποια προβλήματα στην τεχνική υποστήριξη. Γι' αυτό σου προτείνω να πάρεις και την επέκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εγώ πάντως θα το έπερνα το μηχανάκι και η DELL είναι απ' τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στους φορητούς.

Δημοσ.

Χμμ...

για την επέκταση το σκέφτηκα αλλά μάλλον δεν θα αγοράσω.

θα το ρισκάρω να πληρώσω παραπάνω σε περίπτωση που πάθει κάτι.

Δημοσ.
Αρχίζω μεταπτυχιακό γι αυτό θέλω κάτι καλό.

Άσχετα μεταξύ τους. Εναν υπολογιστή για τα βασικά αν κατάλαβα χρειάζεσαι. Office-Net-Chat-Movies-Mp3.

Το Dell είναι καλή επιλογή. Υπ'αρχουν και καλύτερες. Θα σου συνιστούσα κάτι με ΜΑΤ οθόνη. Εκεί γύρω στον Μαιο που θα σου βγουν τα μάτια γράφοντας τη διπλωματική στη γυαλιστερή οθόνη του Dell θα καταλάβεις γιατί.

Χμμ...

για την επέκταση το σκέφτηκα αλλά μάλλον δεν θα αγοράσω.

θα το ρισκάρω να πληρώσω παραπάνω σε περίπτωση που πάθει κάτι.

Θέλω να πιστεύω ότι σπουδασμένοι άνθρωποι διακρίνονται από ευρύνοια. Θα το πάρεις με τουλάχιστον 2ετή εγγύηση!

Δημοσ.

ΟΚ,

με πείσατε... ;-)

θα το πάρω με την εγγύηση. 78 λίρες παραπάνω δεν είναι πολλά.

η εγγύηση είναι παγκόσμια ε;

ισχύει όπου κι αν είμαι σωστά.:-)

Δημοσ.

Matilda σωστά αποφάσισες να το πάρεις το μηχανάκι και με την επέκταση εγγύησης.Θα σας πώ μερικά παραδείγματα για δείτε από τι γλυτώνεις σχετικά με την εγγύηση:

1)acer laptop με 17" monitor στα 2,5 χρόνια χαλάει η οθόνη.Κόστος χωρίς τα περαστικά 700 ευρώ

2)sony laptop με 15.4" monitor χαλάει η μητρική. Κόστος περίπου 450 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά γιατί το service είναι εκτός Ελλάδας.

3)fujitsu-siemens με καμένη κάρτα ήχου στον 1.5 χρόνο.Κόστος 300 ευρώ γιατί αλλάζει όλη η μητρική επειδή είναι ενσωματωμένη.

Και σίγουρα υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα, γι' αυτό να μην κάνεις "τσιγκουνιές" στο θέμα εγγύησης.

Και συγγνώμη για την έκφραση "τσιγκουνιές"

Δημοσ.

@ alex2005 όντως Αγγλία πάω. ;)

@ dimitris75 δεν είχα ιδέα ότι ήταν τόσο ακριβά...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές. :-)

Λέω να το παραγγείλω σε καμιά 10αριά μέρες (όταν πάω Αγγλία). Όταν το πάρω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...