amekep Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Καλημέρα σε όλους, Έχω μια ερώτηση σχετικά με την παραλαβή προϊόντων από το eBay, Αφού κάνουμε την έρευνα αγοράς, δούμε και καταλήξουμε στο προϊόν που μας ενδιαφέρει, μάθουμε για τον πωλητή κάνουμε την παραγγελία, πληρώνουμε, έρχονται κάποια email για την επιβεβαίωση και μετά περιμένουμε το προϊόν σωστά μέχρι εδώ???? Τώρα λοιπόν το προϊόν που το παρακολουθούμε από την ιστοσελίδα της U.S.P.S. Κάποια στιγμή μας λέει ότι έχει φτάσει το προϊόν η απορία μου τώρα είναι εμείς από πού το παραλαμβάνουμε ?? Υ.Γ. Να σας πω ότι εγώ διαμένω στην επαρχεία. Φιλικά Δημήτρης
HellasVagabond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αν ειναι απο Αμερικη υπαρχει ενδεχομενο να πρεπει να πας ο ιδιος να το παραλαβεις απο το αεροδρομιο...
amekep Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ναι από Αμερική είναι ξέχασα να το πω. Δηλαδή θα πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο να το παραλάβω με τα στοιχεία που έχω ??? Πως θα το ξερω οτι ειναι στο αεροδρομιο απο που μπορω να το μαθω???
HellasVagabond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Παρε ενα τηλεφωνο στο τελωνειο του αεροδρομιου....
al-ex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Τώρα λοιπόν το προϊόν που το παρακολουθούμε από την ιστοσελίδα της U.S.P.S. Κάποια στιγμή μας λέει ότι έχει φτάσει το προϊόν η απορία μου τώρα είναι εμείς από πού το παραλαμβάνουμε ?? Υ.Γ. Να σας πω ότι εγώ διαμένω στην επαρχεία. Φιλικά Δημήτρης Αν εχει σταλει με USPS, μην ασχολεισαι καθολου με τελωνεια, τηλεφωνα κλπ. Οπου και να μενεις ειτε θα σου φερουν το πακετο στη διευθυνση σου, η θα σου ερθει ειδοποιηση να πας στο ταχυδρομειο της περιοχης σου να το παραλαβεις.
HellasVagabond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ο φιλος ομως λεει πως στο συστημα τους γραφει πως εχει ηδη φτασει...
al-ex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ο φιλος ομως λεει πως στο συστημα τους γραφει πως εχει ηδη φτασει... Η εντυπωση που μου εδωσε το πρωτο ποστ του φιλου, ειναι οτι μιλαει εντελως υποθετικα. βεβαια αυτο δεν αναιρει την απαντηση που εδωσα στο προηγουμενο ποστ η οποια ισχυει. Εαν στο tracer φαινεται οτι εχει ερθει στην Ελλαδα το πακετο, σε λιγες ημερες θα το παραλαβει στη πολη που κατοικει
dimitris74 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 usps η ελτα η πορτα πορτα, παρε τηλεφωνο και δωσε τους το tracking number και θα σου πουν που ειναι
amekep Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Παίδες καλημέρα, Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις. Τώρα το δέμα μόλις έφτασε και ήταν στο ταχυδρομείο της πόλης όπου κατοικώ, τώρα με ειδοποίησαν και πάω να το παραλάβω, άρα όπως είπε ένας φίλος (δεν θυμάμαι όνομα) ήρθε με την USPS και πήγε στο ταχυδρομείο ούτε τελώνια ούτε τίποτα. Τώρα περιμένω ένα νέο δέμα από το HONG KONG τον ρώτησα με τη θα έρθει και μου λέει ότι αν το στήλη με την ΕΜS έχει μια EXTRA χρέωση, ξέρει κάνεις κάτι και για αυτό??? Υ.Γ. Σας τα ζάλισα λιγάκι sorry αλλά τώρα τα μαθαίνω και εγώ. Φιλικά Δημήτρης
dimitris74 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ems πορτα πορτα απο τα ελτα http://www.eltacourier.gr/menu_details.asp?id=57&mid=0&lang=gr&smenu=2&submenu=56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.