Προς το περιεχόμενο

Laptop HP pavilion dv6845ev

dimitra_m3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι σε δίλημμα και θα χρειαστώ την βοήθεια σας...θέλω να αγοράσω το laptop HP pavilion dv6845ev αλλά έχω ακούσει διάφορα είτε θετικά είτε αρνητικά σχόλια...γ' αυτό όσοι από σας γνωρίζετε κάτι έγκυρο και σωστό...περιμένω να σας ακούσω....ευχαριστώ εκ των προτέρων....:-)

Δημοσ.

Αγαπητή μου απ' ότι είδα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πολύ καλό και σε καλή τιμή. Θα σου πρότεινα επίσης να αγοράσεις και την επέκταση εγγύησης (περίπου 100 ?) γιατί τα ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης των φορητών είναι πανάκριβα.

Άκουσα όμως ότι θα εμφανιστούν νέα μοντέλα ΗΡ από Σεπτέβριο. Άμα μπεις στην αγγλική ιστοσελίδα της ΗΡ θα τα δείς.

http://www.hp.co.uk

Δημοσ.

βασικά με προβληματίζει το blu-ray rom του συγκεκριμένου λάπτοπ με την 8400 κάρτα γραφικών...δεν ξέρω κατα πόσο το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό...κ δεν ξέρω κατα πόσο θα τα βγάλει πέρα ο ΗΡ με τα windows vista...

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή ταινιών υψηλής ευκρίνειας αλλά ούτε και με τα VISTA. Η SONY π.χ από το 2006 χρησιμοποιεί στα μεγάλα μοντέλα της BLU-RAY και τότε ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών που έχει το μοντέλο που θέλεις δεν υπήρχαν αλλά η αναπαραγωγή ταινιών ήταν τέλεια. Μόνο στα παιχνίδια δεν θα έχεις καλές επιδόσεις αλλά φαντάζομαι ότι δεν σε ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

Το laptop μου (dv6680ev) φοράει κι αυτό 8400M GS.

Σε διαβεβαιώνω ότι HD ταινίες θα βλέπεις μια χαρά,μόνο στα παιχνίδια θα'χεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Μέχρι και ΧΡ μπορούμε να βάλουμε στο μοντέλο που θέλεις να πάρεις αν δε σε ικανοποιούν τα VISTA.

Πως Δημήτρη? Είσαι σίγουρος?

Έχεις drivers?

Δημοσ.

Μπορώ να ψάξω να τους βρώ. Τα έχω καταφέρει σε άλλα μοντέλα όπως SONY, HP, FUJITSU SIEMENS, ACER. Και έχω ξεκινήσει και θέμα στο insomnia με τίτλο "ΝΟΤΕΒΟΟΚS KAI WINDOWS XP".

Δε νομίζω να είναι δύσκολο.

Δημοσ.

Φίλοι μου οδηγούς για το chipset της μητρικής υπάρχουν, όπως και για τη κάρτα γραφικών και τη κάρτα ήχου.Για το Wi-Fi και τη θύρα ethernet έπίσης. Για το modem συνήθως είναι ίδιοι με τα vista και πάντα πρώτα βάζουμε τους οδηγούς της κάρτας ήχου και μετά του modem. Ήδη κάποιοι οδηγοί υπάρχουν και στην ιστοσελίδα της ΗΡ για ΧΡ.

Δημοσ.

Δημήτρη νομίζω οτι και γω θα χρειαστώ τους drivers σου γιατι τα vista μας βγήκαν ιδιότροπα... οκ λοιπόν αγοράζω το ΗΡ και ο θεος βοηθός με το τι θα αντιμετωπίσω(όσο αφορά πάντα τα χαζά VISTA)

Δημοσ.

SOS μόλις πήρε το αυτί μου ότι εαν αλλάξεις τα Windows(π.χ από VISTA τα κάνεις XP)σε οποιοδήποτε λάπτοπ χάνεις την εγγύηση που είχες...

αληθεύει κάτι τέτοιο???

επίτηδες το κάνανε για να μην μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα χαζα VISTA

Δημοσ.

Η εγγύηση παιδιά ισχύει για τα μηχανικά μέρη του φορητού και όχι για το λειτουργικό.

Απλώς η εταιρεία δεν μπορεί να σου παρέχει υποστήριξη αν έχεις λειτουργικό σύστημα που δεν το υποστηρίζει.Τώρα αν μηχανάκι το έχει καεί π.χ δεν έχει σημασία τη windows φορούσε. Και αυτό ισχύει για όλους.

Γι' αυτό πάντα όταν αγοράζεις καινούργιο φορητό η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τα δισκάκια ανάκτησης του λειτουργικού.

Μετά πέρασε ότι λειτουργικό θέλεις.

Και τέλος έχω βρεί όλους τους οδηγούς για ΧΡ για το φορητό 6845.Τους ανεβάζω στο rapidshare και θα σας ειδοποιήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...