N3m3s1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Καλημέρα, γνωρίζετε αν υπάρχει η μπορεί να φτιαχτεί κανένα πρόγραμμα να μπορεί π.χ. να παρακολούθει κάποιες ιστοσελίδες για τα σκορ τον αγώνων και μόλις βλέπει κάποια αλλαγή να ενημερώνει..κάποια σελίδα η κάποιο πρόγραμμα κάποιο παράθυρο δηλαδή που είναι εκτός σύνδεσης?. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα η συγκρίσεις μπορεί να είναι και διαφορετικές. Ειμαι σίγουρος ότι υπάρχει αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει freeware η for sale η κάποιοι ξέρουν απο προγραμματισμό και το κάνουν μόνο για τον ευατό τους :cool:
alex2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 To να ψάχνει σε κάποιες ιστοσελίδες ένα πρόγραμμα, ναι είναι δυνατόν, και προσωπικά το έχω κάνει για τον εαυτό μου όπως λες. Αυτό που λες όμως, το να ενημερώνει ένα παράθυρο που είναι εκτός σύνδεσης, δεν το κάνεις λίγο πιο λιανά?Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
N3m3s1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 αυτό το πρόγραμμα θα ψάχνει... όλες της σελίδες που έχει ρυθμιστεί να ελέγχει... επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα.... και κάπου θα ανακοινώνει τα αποτελέσματα που έχει βρεί.. είτε θα είναι για προσώπικη χρήση και θα τα βλέπει μόνο ο κάτοχος του προγράμμματος.. είτε να ενημερώνει μια σελίδα στο ιντέρνετ αυτόματα
alex2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Καλά για την ενημέρωση σε σελίδα είναι λίγο δύσκολο εκτός αν είναι web script. Τι είναι αυτό που ζητάς τώρα?Κάποιον να σου περιγράψει πως να το κάνεις, κάποιον να στο κάνει ή κάποια έτοιμη εφαρμογή?
N3m3s1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 να μου περιγράψει πως να το κάνω δεν παίζει γιατι δεν εχω ιδέα απο προγραμματισμό. οπότε κάποια έτοιμη εφαρμογή.. ακομα και ας μην ειναι freeware αρκεί να μπορώ να την δοκιμάσω να δω αν κάνει. Γίατι μπορώ να πω σε κάποιον τι θέλω και να φτιάξει ένα πρόγραμα ειδικά για μένα??? θα κοστιζει ακριβούτσικα μάλλον αν γίνεται για αυτό που θέλω :fear: Ευχαριστώ που προσπαθείς να με βοηθήσεις αααααχ αυτά τα greeklish συνηθισμένος να τα γράφω :-D:-D:-D
N3m3s1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 δηλαδή τι είναι εννοείς? κάτι σαν πρόγραμμα που άμα το <<ρυθμίσω>> σωστά κάνει αυτό που θέλω? είναι εύκολα για αρχάριους?¨:-D:-D
alex2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 I see dead people! Άκυρο post Νο1 ψαξοu για feedback Άκυρο post No2 δηλαδή τι είναι εννοείς?κάτι σαν πρόγραμμα που άμα το <<ρυθμίσω>> σωστά κάνει αυτό που θέλω? είναι εύκολα για αρχάριους?¨:-D:-D Σηκώνω τα χέρια ψηλά
gtroza Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 alex2005, στείλ' τους για "τάβλι" ! :mrgreen: "καφενόβιος" .
N3m3s1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 α0χ00αχ την είπα, ε καλά δεν είμαι καλός σε αυτά, σε προηγούμενο post λεω να μου περιγράψει πως να το κάνω δεν παίζει γιατι δεν εχω ιδέα απο προγραμματισμό. ούτε έχω όρεξη να ασχολήθω πολύ με τα νέα utalites εφαρμόγες... κάποια λίγα και απαραίτητα για απλή χρήση θέλω τώρα αυτό που θέλω είναι είναι απο αυτά που δεν πολυ διαφημίζοντε δεν έχς ιδέα ποιο πρόγραμμα να χρειάζομα,μήπως ξέρει κανείς ρωτάω
parisb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 α0χ00αχ την είπα, ε καλά δεν είμαι καλός σε αυτά,σε προηγούμενο post λεω να μου περιγράψει πως να το κάνω δεν παίζει γιατι δεν εχω ιδέα απο προγραμματισμό. ούτε έχω όρεξη να ασχολήθω πολύ με τα νέα utalites εφαρμόγες... κάποια λίγα και απαραίτητα για απλή χρήση θέλω τώρα αυτό που θέλω είναι είναι απο αυτά που δεν πολυ διαφημίζοντε δεν έχς ιδέα ποιο πρόγραμμα να χρειάζομα,μήπως ξέρει κανείς ρωτάω Δε βγαινει νοημα απο αυτα που γραφεις, απορω δηλαδη αν εκατσες να το διαβασεις! Κ εγω πολλες φορες δεν εκφραζομαι σωστα αλλα λιγο προσοχη δε βλαπτει.
N3m3s1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Το δίαβασες όλο το Topic, η απο ένα post μόνο λες οτι δεν κατάλαβες? αν το διάβασες όλο μπορείς να μου πεις τη δεν καταλαβένεις?
ntaryl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 καλησπερα Ο φιλος ασχολειται με το στοιχηματακι αρα αυτο που θελει ,ενα προγραμμα το οποιο να ελεγχει καποιες σελιδες οι οποιες εχουν ζωντανα αποτελεσματα και να εισαγει τα αποτελεσματα αυτα μεσα στο προγραμμα . Φιλε μου αυτο μπορει να γινει αλλα πρπει και το προγραμμα να εχει συνδεση στο δικτυο . Freeware δεν ξερω αλλα μπορει να σε βοηθησει καποιος εδω ελπιζω
alex2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Αν το θέλεις για στοίχημα θέλεις να σου δώσω αυτό που έχω κάνει εγώ για μένα? Κοιτάει σε συγκεκριμένη σελίδα και δουλεύει μόνο με στοιχήματα του ΟΠΑΠ... αν όντως θέλεις κάτι τέτοιο τότε pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.