talisman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδιά, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει mkv αρχεία?Ξέρουμε αν παίζουν? Ευχαριστώ. Δεν παιζει.Εδω και BRrip αρχεια μεγαλυτερα απο 2 GB δεν μπορει να τα διαβασει και ας ειναι αυτα avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osatosa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Νέα version V6 απο Vb6rocod http://vb6rocod.euracks.com/dvp3260_12.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Νέα version V6 απο Vb6rocod http://vb6rocod.euracks.com/dvp3260_12.php δε ξερω, εγω ουσιαστικες πρακτικες αλλαγες δεν βλεπω.. μονο κατι skins και τετοια. και για το 3260i δεν βλεπω να υπαρχει "no org" version.. λεει "only org version". και αν θυμαμαι καλα η "org" version σου μπερδευει τους υποτιτλους, αν σε εναν φακελο εχουμε για παραδειγμα 25 υποτιτλους, οπως συμβαινει με τις σειρες. Στις σειρες δεν εχω καθε επεισοδιο σε διαφορετικο φακελο, και δεν θελω να μου μπερδευει τους υποτιτλους. Περιμενω να ακουσω αποψεις, και αν βρεθει καποιος λογος να το εγκαταστησω, εννοειται πως θα το κανω, αλλα μη το εγκαταστησω και μου βγει χειροτερο απο το προηγουμενο.. Ευχαριστουμε για την ενημερωση osatosa, keep walking!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δε ξερω, εγω ουσιαστικες πρακτικες αλλαγες δεν βλεπω.. μονο κατι skins και τετοια.και για το 3260i δεν βλεπω να υπαρχει "no org" version.. λεει "only org version". και αν θυμαμαι καλα η "org" version σου μπερδευει τους υποτιτλους, αν σε εναν φακελο εχουμε για παραδειγμα 25 υποτιτλους, οπως συμβαινει με τις σειρες. Στις σειρες δεν εχω καθε επεισοδιο σε διαφορετικο φακελο, και δεν θελω να μου μπερδευει τους υποτιτλους. Περιμενω να ακουσω αποψεις, και αν βρεθει καποιος λογος να το εγκαταστησω, εννοειται πως θα το κανω, αλλα μη το εγκαταστησω και μου βγει χειροτερο απο το προηγουμενο.. Ευχαριστουμε για την ενημερωση osatosa, keep walking!!!! Απο μια πρωτη ματια βλεπω και org και no org στο 3260i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Απο μια πρωτη ματια βλεπω και org και no org στο 3260i DVP3260I_12_vb6_v6 = version ΧΩΡΙΣ color bug DVP3260I_12_vb6_v6_C = version ΜΕ color bug Για το 3260i εχει μονο με color και χωρις color εκδοση. Δεν υπαρχουν καποιες αλλες εκδοσεις. Για org και no org δε βλεπω να υπαρχει κατι στην τελευταια version, την v6. Αλλωστε λεει ακριβως οτι μονο ORG version εβγαλε: # Only version with "Load Org then all" (ORG version) # For "I" model two version, with color bug (version "C") and without color. Μηπως κοιταζεις κατα λαθος την προηγουμενη εκδοση, την 5.2, και μπερδευεσαι;;; Η προηγουμενη, οκ, ειναι κομπλε. Αν προσεξεις, στην εκδοση 5.2 εχει βγαλει για το 3260 και το 3260i συνολικα 6 πακετα: 3 πακετα με ORG και 3 χωρις ORG. Ενω στην καινουρια εκδοση την 6.0 εχει βγαλει συνολικα μονο 3 πακετα, αυτα με την ORG version. Τα πακετα με την NO ORG version δεν τα εχει βγαλει. Προσπαθησα να γινω οσο πιο σαφης γινεται.. Οποτε ριξε και μια δευτερη ματια και αν βλεπεις εσυ στην σελιδα αυτη ( http://vb6rocod.euracks.com/dvp3260_12.php ) κατι διαφορετικο απο αυτα που σου προειπα, πες μας.. Ευχαριστω για την απαντηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 DVP3260I_12_vb6_v6 = version ΧΩΡΙΣ color bugDVP3260I_12_vb6_v6_C = version ΜΕ color bug Για το 3260i εχει μονο με color και χωρις color εκδοση. Δεν υπαρχουν καποιες αλλες εκδοσεις. Για org και no org δε βλεπω να υπαρχει κατι στην τελευταια version, την v6. Αλλωστε λεει ακριβως οτι μονο ORG version εβγαλε: # Only version with "Load Org then all" (ORG version) # For "I" model two version, with color bug (version "C") and without color. Μηπως κοιταζεις κατα λαθος την προηγουμενη εκδοση, την 5.2, και μπερδευεσαι;;; Η προηγουμενη, οκ, ειναι κομπλε. Αν προσεξεις, στην εκδοση 5.2 εχει βγαλει για το 3260 και το 3260i συνολικα 6 πακετα: 3 πακετα με ORG και 3 χωρις ORG. Ενω στην καινουρια εκδοση την 6.0 εχει βγαλει συνολικα μονο 3 πακετα, αυτα με την ORG version. Τα πακετα με την NO ORG version δεν τα εχει βγαλει. Προσπαθησα να γινω οσο πιο σαφης γινεται.. Οποτε ριξε και μια δευτερη ματια και αν βλεπεις εσυ στην σελιδα αυτη ( http://vb6rocod.euracks.com/dvp3260_12.php ) κατι διαφορετικο απο αυτα που σου προειπα, πες μας.. Ευχαριστω για την απαντηση!!! Κοιταξα βιαστικα την σελιδα και ειδα την προηγουμενη εκδοση.Πιο χαμηλα στην σελιδα εχει την καινουργια εκδοση η οποια δεν δινει κατι αλλο εκτος απο New design.Για τους κατοχους του 3260 (χωρις το ι ) θα δημιουργησει σιγουρα προβλημα με τους χυμα υποτιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Κοιταξα βιαστικα την σελιδα και ειδα την προηγουμενη εκδοση.Πιο χαμηλα στην σελιδα εχει την καινουργια εκδοση η οποια δεν δινει κατι αλλο εκτος απο New design.Για τους κατοχους του 3260 (χωρις το ι ) θα δημιουργησει σιγουρα προβλημα με τους χυμα υποτιτλους Χαρηκα που σε βοηθησα. στο 3260i δηλαδη που εχω δεν θα δημιουργησει προβλημα;;; Εχω σε εναν φακελο 25 avi και 25 διαφορετικους υποτιτλους (σειρα). Αν δεν δημιουργησει προβλημα, να το βαλουμε, γιατι οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Χαρηκα που σε βοηθησα.στο 3260i δηλαδη που εχω δεν θα δημιουργησει προβλημα;;; Εχω σε εναν φακελο 25 avi και 25 διαφορετικους υποτιτλους (σειρα). Αν δεν δημιουργησει προβλημα, να το βαλουμε, γιατι οχι; Στα μεσα φλεβαρη ειχες βαλει την εκδοση DVP3260I_12_vb6_v5_1_no_color.rar και εγω την αντιστοιχη για το 3260 Αυτες ηταν και οι δυο ORG.Εγω ειχα το προβλημα με τους χυμα υποτιτλους (αναφορα δικια μου στο ποστ 169).Εσυ ειχες τοτε καποιο αντιστοιχο προβλημα.Αν οχι τοτε φυσιολογικα δεν θα εχεις και τωρα.Για αυτο αναφερα αυτο με σιγουρια για το 3260 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Στα μεσα φλεβαρη ειχες βαλει την εκδοση DVP3260I_12_vb6_v5_1_no_color.rar και εγω την αντιστοιχη για το 3260 Αυτες ηταν και οι δυο ORG.Εγω ειχα το προβλημα με τους χυμα υποτιτλους (αναφορα δικια μου στο ποστ 169).Εσυ ειχες τοτε καποιο αντιστοιχο προβλημα.Αν οχι τοτε φυσιολογικα δεν θα εχεις και τωρα.Για αυτο αναφερα αυτο με σιγουρια για το 3260 δεν γνωριζω αν εκεινη η εκδοση τοτε ηταν ORG ή οχι ...αλλα για να το λες εσυ, ισως ξερεις κατι παραπανω. Ομως το ονομα δεν διευκρινιζει ( DVP3260I_12_vb6_v5_1 ) οποτε δεν μπορω να ξερω. Και τοτε δεν ειχα προβληματα με υποτιτλους. Μπορει ομως και να ειχα, αν ειχα και σειρες μεσα οπως εχω τωρα. Οποτε ουτε για αυτο μπορω να ειμαι σιγουρος. Γιατι οι ταινιες ηταν φυσικα σε ξεχωριστα αρχεια και δεν ηταν δυνατον να μπερδευτουν οι υποτιτλοι. Τελοσπαντων, πολυς ντορος εγινε για το τιποτα, για μια εκδοση που δινει μονο καινουριο design.. τα λεμε στην επομενη εκδοση... αν υπαρξει καμια με ουσιαστικες αλλαγες γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την 5.2!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osatosa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Πιστεύω οτι υπάρχει βελτίωση στην απόδοση των MP3 ενα θέμα που δεν το παρατηρήσαμε ποτέ.Παρόλο που ο VB6 δεν αναφέρει κάτι για αυτό. Η προηγούμενη εκδοση 5.2 μου ¨μπούκωνε¨ τα MP3 αρχεία μουσικής σε σημείο ¨βρασίματος¨ του ήχου και βελτιωνόταν μόνο αφου κατέβαζα απο το μενού το volume απο 20 στο 15 και κάτω. Τώρα μου φαίνεται οτι παίζουν καλύτερα και στο 20. Και το νέο skin είναι πολύ καλύτερο καθώς και η γραμματοσειρά στόν File manager. Δοκιμάστε το και αν δεν αρέσει επιστρέψτε στην προηγούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγώ πέρασα αυτό το update DVP3260I_12_vb6_v6 και παιδιά τους υπότιτλους τους δείχνει στη μέση της οθόνης. Τί γίνεται; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω. Η τηλεόραση είναι 4:3 21ιντσών και διάλεξα και τις 2 τις επιλογές 4:3 Pan Scan, 4:3 Letterbox αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Κάποιος να βοηθήσει!! Και 16:9 που δοκίμασα δείχνει την ταινία σε full screen (το κάνει stretch) πάλι οι υπότιτλοι εμφανίζονται στο μέσο της οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγώ πέρασα αυτό το update DVP3260I_12_vb6_v6 και παιδιά τους υπότιτλους τους δείχνει στη μέση της οθόνης. Τί γίνεται; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω. Η τηλεόραση είναι 4:3 21ιντσών και διάλεξα και τις 2 τις επιλογές 4:3 Pan Scan, 4:3 Letterbox αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Κάποιος να βοηθήσει!! Και 16:9 που δοκίμασα δείχνει την ταινία σε full screen (το κάνει stretch) πάλι οι υπότιτλοι εμφανίζονται στο μέσο της οθόνης. Πηγαινε Set up > General Set Up Page > Vertical Κοιταξε μηπως ειναι σε μεγαλο αριθμο Εγω το εχω στο 4 και δειχνει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Κι εγώ πήρα το Philips DVP 3260 και είδα ότι στα Divx βγάζει μικρούς υπότιτλους, αλλά βρήκα αυτό και όλα ΟΚ!!! http://rs31.rapidshare.com/files/138424816/DVP3260_12_vb6_v3_3_1253_new_font.rar Το κατεβάζεις, το βγάζεις το DVP3260_12.bin απο το .rar και το "καις" σε ένα απλό cd δισκάκι με το Nero. To βάζεις στο Philips DVP 3260 πατάς play και κάνει μόνο του firmware upgrade. Θα σου βγάλει το δισκάκι έξω μόλις το διαβάσει, αλλά περίμενε λίγα λεπτά ώσπου να τελειώσει η διαδικασία. Πας μετά στο menu (που έχει γίνει πιο τέλειο) και αλλάζεις το μέγεθος των υπότιτλων Preference Page Divx -Subtitle - Large. (Διαβάζει ακόμα και εξωτερικό σκληρό εκτός από usb flash, αν είναι η διαμόρφωση αρχείων σε fat32. Αν είναι ο σκληρός σε Ntfs, μπορείς με το PartitionMagic 8.0 να δημιουργήσεις ένα τμήμα του σε fat32 και τον διαβάζει κανονικά...) ρε παιδια΄, εγώ είμαι άσχετος, ή αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να γραφτεί? το κατέβασα, βγάζει ένα αρχείο *.bin, και μετά όταν πάω στο nero burning rom->Recorder->Burn image, αλλά ζητάει 4 άλλους ΄τυπους αρχείων. Οταν του δίνω "All files" και επιλέγω το αρχείο αυτό, βγάζει unexpected file format. Ψαχνοντας στο γουγλι, βρήκα 2 προγραμματα να μετατρέψω το ΒΙΝ αρχείο σε iso, τα: MagicISO, AnytoISO. Και τα 2 ομως, δεν αναγνωρίζουν το αρχέιο αυτο... Καμία βοηθεια? ΥΓ: Χωρίς το update, πράγματια τα γραμματα ειναι ΠΟΛΥ μικρα, δε διαβαζονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δεν πατάς man, burn image κάνεις ένα ISO cd. Μετά σου βγάζει δεξιά το file explorer για να βρεις το αρχείο το οποίο και το σέρνεις μετά αριστερά στο κενό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 caveneo, thanks!! δεν είχα καταλάβει ότι χριεάζεται απλά να κάνω ένα data dvd... το εκανα, και λειτουργεί τελεια... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! thankS!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα