sotirakas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Χωρις να εχω το 3260i καταλαβαινω οτι Αν θες να εχεις χρωμα στους υποτιτλους βαζεις μια απο τις δυο εκδοσεις με το c Αν ομως πατησεις set up κατα την αναπαραγωγη τοτε θα εχεις προβλημα (bug) και θα πρεπει να ξαναρυθμισεις το set up των υποτιτλων(εχει ξανασυζητηθει σε προηγουμενες σελιδες ) Οσο για το no org εχει ξανασυζητηθει και δεν σου μπερδευει τους υποτιτλους στα avi αν τους βαλεις χυμα Για αυτο και εγω πιο πανω σου δινω μονο ενα firmware update link οκ φιλε talisman σε ευχαριστω για την διευκρινηση, θα παρω αυτο που δινεις εσυ να ξεμπερδευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osatosa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 OK. Talisman Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους, αγόρασα και εγώ το dvp 3260 και κλασσικά δεν εμφανίζει μεγάλους υπότιτλους. Πέρασα το τελευταίο επίσημο firmware της philips (από το to usb flash), αλλά δεν υπήρξε βελτίωση. Μετά κατέβασα το firmware από το link που δόθηκε παραπάνω και πιο συγκεκριμένα από τον κατάλογο 1253 και βάζοντας το usb μου εμφανίζει ότι είναι άδειο (στο player). Καμμιά ιδέα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους, αγόρασα και εγώ το dvp 3260 και κλασσικά δεν εμφανίζει μεγάλους υπότιτλους. Πέρασα το τελευταίο επίσημο firmware της philips (από το to usb flash), αλλά δεν υπήρξε βελτίωση. Μετά κατέβασα το firmware από το link που δόθηκε παραπάνω και πιο συγκεκριμένα από τον κατάλογο 1253 και βάζοντας το usb μου εμφανίζει ότι είναι άδειο (στο player). Καμμιά ιδέα??? προηγουμένως πατάς "open" να ανοίξει το πορτάκι του DVD και πατάς το νούμερο "55" στο πληκτρολόγιο του τηλεχειριστηρίου βλέπεις ποιο version firmware έχεις στην οθόνη δηλαδή DVP3260I_12.bin ή DVP3260_12.bin και μετά διαλέγεις το σωστό version ανάλογα και το βάζεις όπως είναι στο usb φλασάκι χώρις να είναι σε φάκελο, προφανώς έχεις βάλει λάθος version γιαυτό δε το βλέπει. εδώ είναι το link του δημιουργού τα λέει αναλυτικά και βήμα-βήμα διάβασε προσεκτικά την διαδικασία http://vb6rocod.blogspot.com/2008/12/philips-dvp3260.html και στο δικό μας forum αναλύονται όλες οι εκδόσεις των firmware που έχει βγάλει στα προηγούμενα posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osatosa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδιά κάτι άσχετο αλλά σε σύνδεση με το συγκεκριμένο εργαλείο. Έχω έναν εξωτερικό δίσκο USB 250GB με εξωτερική τροφοδοσία Είναι NTFS και πρέπει να τον κάνω FAT32 για να τον βλέπει το DVD. Δοκίμασα με γραμμή εντολών αλλά είχα ξεχάσει ότι το FAT 32 βλέπει μέχρι 32GB τομέα. Τι να κάνω?? Να χωρίσω τον δίσκο σε 32άρια κομμάτια ή υπάρχει τρόπος να χωριστεί σε μεγαλύτερα fat 32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδιά κάτι άσχετο αλλά σε σύνδεση με το συγκεκριμένο εργαλείο.Έχω έναν εξωτερικό δίσκο USB 250GB με εξωτερική τροφοδοσία Είναι NTFS και πρέπει να τον κάνω FAT32 για να τον βλέπει το DVD. Δοκίμασα με γραμμή εντολών αλλά είχα ξεχάσει ότι το FAT 32 βλέπει μέχρι 32GB τομέα. Τι να κάνω?? Να χωρίσω τον δίσκο σε 32άρια κομμάτια ή υπάρχει τρόπος να χωριστεί σε μεγαλύτερα fat 32. εγω εχω σκληρο δισκο σε fat32 και ειναι 160GB... τον WD my passport τον διαβαζει τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Στο OSD δεν έχει ελληνικά? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osatosa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Λοιπόν παιδιά το θέμα λύθηκε απλά Αφού πρώτα κατέβασα από το Acronis το disk director και δοκίμασα μου έλεγε ότι είναι demo και έκανε μόνο τόμο των 7GB. Μετά πήγα στην Western Digital ( ο δίσκος είναι WD sata II σε κουτί με USB controller ICY BOX από γνωστό κατάστημα) και κατέβασα το WD FAT32 Formatter που το δίνει για εξωτερικούς USB σε δικά της κουτιά αλλά το διακινδύνευσα αφού είδα ότι για όλους τους εξωτερικούς έδινε το ίδιο πρόγραμμα. Το προγραμματάκι είναι 580KB και επαναφέρει τον δίσκο σε ένα partition FAT32 ανεξάρτητα μεγέθους. Σε ένα λεπτό τελείωσε!!!!! Το δημοσιεύω μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα τώρα που με νέο FW του Vb6rocod άρχισαν να χρειάζονται και εξωτερικοί USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Λοιπόν παιδιά το θέμα λύθηκε απλάΑφού πρώτα κατέβασα από το Acronis το disk director και δοκίμασα μου έλεγε ότι είναι demo και έκανε μόνο τόμο των 7GB. Μετά πήγα στην Western Digital ( ο δίσκος είναι WD sata II σε κουτί με USB controller ICY BOX από γνωστό κατάστημα) και κατέβασα το WD FAT32 Formatter που το δίνει για εξωτερικούς USB σε δικά της κουτιά αλλά το διακινδύνευσα αφού είδα ότι για όλους τους εξωτερικούς έδινε το ίδιο πρόγραμμα. Το προγραμματάκι είναι 580KB και επαναφέρει τον δίσκο σε ένα partition FAT32 ανεξάρτητα μεγέθους. Σε ένα λεπτό τελείωσε!!!!! Το δημοσιεύω μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα τώρα που με νέο FW του Vb6rocod άρχισαν να χρειάζονται και εξωτερικοί USB Χρησιμο προγραμμα γιατι νομιζω οτι σε καποιο δισκο NTFS για να τον μετατρεψεις σε FAT32 ειναι μπλεξοδουλεια οταν εχεις Window XP.Αν και απο την αρχη δουλευαν εξωτερικοί δισκοι και οχι με το τελευταιο firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakhs9 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχω το 3260(Ι) εκανα ολες τις πιθανες αναβαθμισεις χρησιμοποιωντας αυτα που αναφερονται στις προηγουμενες σελιδες παντα με αρχειο με (Ι) και ενω πετυχαινει αλλαζει το φοντο το μενου δεν μεγαλωνουν τα γραμματα (φυσικα το βαζω στο large). Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχω το 3260(Ι) εκανα ολες τις πιθανες αναβαθμισεις χρησιμοποιωντας αυτα που αναφερονται στις προηγουμενες σελιδες παντα με αρχειο με (Ι) και ενω πετυχαινει αλλαζει το φοντο το μενου δεν μεγαλωνουν τα γραμματα (φυσικα το βαζω στο large). Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι; Καλα δεν βλεπεις διαφορα με το προηγουμενο Firmware ? Ποσο μεγαλυτερα τα θελεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Στο OSD δεν έχει ελληνικά? :/ Η σιωπή προς απάντηση? Παιδιά έχω το 3260(Ι) εκανα ολες τις πιθανες αναβαθμισεις χρησιμοποιωντας αυτα που αναφερονται στις προηγουμενες σελιδες παντα με αρχειο με (Ι) και ενω πετυχαινει αλλαζει το φοντο το μενου δεν μεγαλωνουν τα γραμματα (φυσικα το βαζω στο large). Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι; Οι υπότιτλοι είναι εξωτερικοί ή burned στην ταινία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atevagge1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Καλησπερα.Εχω το 3260 εβαλα το firmware για τους υποτιτλους, της πρωτης σελιδας.Ολά καλα .Αλλαξε το φοντο αλλα ακομα δε το τσεκαρα με ταινια γιατι οσες βλεπω ειναι avi με ενσωματομενους υποτιτλους. Το προβλημα ομως με το κολλημα του usb στο τελος της ταινιας και το αναγκαστικο βγαλσιμο της πριζας παραμενει. Εχω μπαιρδευτει με τα τοσα firmware που εχω διαβασει.Εχω την εκδοση 3260 χωρις Ι Ας μου πει καποιος ποιο ειναι το τελευταιο ανανεομενο firmware για την λυσει αυτου του σημαντικου προβληματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vajo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Το εβαλα (εχω το 3260 ) και δουλευει μια χαρα με τους χυμα υποτιτλουςΟποτε οποιος εχει το DVP3260 βαζει το DVP3260_12_vb6_v5_2_NO_ORG.rar http://rapidshare.de/files/45920380/DVP3260_12_vb6_v5_2_NO_ORG.rar.html Φυσιολογικα αυτοι που εχουν το DVP3260I βαζουν το DVP3260I_12_vb6_v5_2_NO_ORG_.rar http://rapidshare.de/files/45920459/DVP3260I_12_vb6_v5_2_NO_ORG.rar.html Παντως για περισσοτερες πληροφοριες και απευθειας κατεβασμα του upgrade στο http://vb6rocod.euracks.com/dvp3260_12.php δες εδώ...είναι στην σελίδα 19... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirsinianna Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 δες εδώ...είναι στην σελίδα 19... Επιτρεψτε μου να μπω στην παρεα και να σας πω οτι η αναβαθμιση no org για το 3260Ι δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους ,αν δεν εχουν το ιδιο ακριβως ονομα ,ακομα και αν ειναι βιντεο και αρχειο υποτιτλων μονα τους στον ιδιο φακελο.Το κανει ομως η org και την προτεινω για αυτους που εχουν γραμμενα DVDs με αυτον τον τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα