Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για όσους έχουμε το 3260 και όχι το i, στην πράξη τι διαφορές θα δούμε; Αξίζει;

Το εβαλα και πιστευω οτι αξιζει

Αλλαζει το wordwrap και λειτουργεί σωστά στις μακριές γραμματοσειρές (φτιαχνει 3 σειρες υποτιτλων οπτικα ωραιες ).Φτιαχνει ακομα καλυτερο το file browser και σε usb δειχει περισσοτερους χαρακτηρες.

Οποτε για οσους εχουν την εκδοση 3260 (χωρις το Ι ) κανουμε την αναβαθμιση με το bin που ειναι μεσα στο φακελλο 1253 απο το παρακατω λιγκ

http://rapidshare.de/files/45417644/DVP3260_12_vb6_v5_1.rar.html

Η μοναδικη μου ενσταση ειναι οτι και σε αυτη την αναβαθμιση οπως και στην προηγουμενη ειναι οτι υπαρχει ενα κοψιμο αριστερα και δεξια στο καδρο της εικονας 1,5cm οταν γινεται αναπαραγωγη avi.Το ειχαμε συζητησει και σε προηγουμενα ποστ.Δεν ξερω αν το βλεπεις και εσυ φιλε tasvo και αν μπορεις να τον ρωτησεις στο site που εδωσες παραπανω

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μοναδικη μου ενσταση ειναι οτι και σε αυτη την αναβαθμιση οπως και στην προηγουμενη ειναι οτι υπαρχει ενα κοψιμο αριστερα και δεξια στο καδρο της εικονας 1,5cm οταν γινεται αναπαραγωγη avi.Το ειχαμε συζητησει και σε προηγουμενα ποστ.Δεν ξερω αν το βλεπεις και εσυ φιλε tasvo και αν μπορεις να τον ρωτησεις στο site που εδωσες παραπανω

Αυτό θυμάσαι υπήρχε ή έγινε από το firmware του vb6rocod γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να επεμβαίνει σε τέτοια θέματα, εγώ πάντως το πρόσεξα μετά από post που το ανάφερες

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Τελικά αυτό το μαύρο περιθώριο (φαντάζομαι ότι εννοείς με το κόψιμο που περιγράφεις) στα πλάγια μου εμφανίζεται μόνο στην CRT 4:3, στην LCD 16:9 που παίζει τα αντίστοιχα format video δεν αφήνει κανένα περιθώριο, άρα δεν νομίζω ότι είναι θέμα DVD αλλά frame format με TV.

Δημοσ.
Αυτό θυμάσαι υπήρχε ή έγινε από το firmware του vb6rocod γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να επεμβαίνει σε τέτοια θέματα, εγώ πάντως το πρόσεξα μετά από post που το ανάφερες

Τελικά αυτό το μαύρο περιθώριο (φαντάζομαι ότι εννοείς με το κόψιμο που περιγράφεις) στα πλάγια μου εμφανίζεται μόνο στην CRT 4:3, στην LCD 16:9 που παίζει τα αντίστοιχα format video δεν αφήνει κανένα περιθώριο, άρα δεν νομίζω ότι είναι θέμα DVD αλλά frame format με TV.

Oταν ελεγα κοψιμο εννοουσα εικονας Να σου δωσω ενα παραδειγμα.Σε ενα πλανο εχει τερμα αριστερα ενα βαζο Ενω στο p.c μου το βλεπω στην τηλεοραση μου δεν υπαρχει (εχει κοπει η εικονα 1,5 cm).Αυτο εννοουσες;

Ας πουμε για καποια πραγματα που ειδα μετα απο 2 μερες Ενα καλο και ενα κακο

Παιζει υποτιτλους idx/subs.Τωρα ομως που εχει μονο ενα αρχειο bin υπαρχει το εξης προβλημα Εγραψα ενα αρχειο με srt υποτιτλους και ενα χωρις στο usb.Οταν ξεκινησα το δευτερο αρχειο αρχισα να βλεπω απο κατω τους υποτιτλους απο το πρωτο (αναγκαστηκα να να πατησω subtitles off) για να συνεχισω να το βλεπω.Στις προηγουμενες εκδοσεις ειχε δυο αρχεια(with org,no org ).Διαλεγαμε το δευτερο που μπορουσες να πεταξεις χυμα αρχεια και srt και να μην εχεις το προβλημα που αναφερα παραπανω.Πιστευω οτι κατι παιζει με το τριτο αρχειο που εχει δωσει ο vb6rocod αλλα οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα ποστ δεν ξερω πως εφαρμοζεται στην πραξη

Δημοσ.
Oταν ελεγα κοψιμο εννοουσα εικονας Να σου δωσω ενα παραδειγμα.Σε ενα πλανο εχει τερμα αριστερα ενα βαζο Ενω στο p.c μου το βλεπω στην τηλεοραση μου δεν υπαρχει (εχει κοπει η εικονα 1,5 cm)

Αυτό το δοκίμασες με τί τηλεόραση Wide ή τετράγωνη;

όσο για τους χύμα υπότιτλους καλό είναι να μπαίνει η ταινία μαζί με τον υπότιτλο στο δικό της φάκελο ειδικά τώρα που βλέπεις 7 φακέλους στη σειρά , προφανώς τώρα εμπλέκονται και άλλα αρχεία υποτίτλων και για αυτό το έκανε να συμβαίνει αυτό.

Εγώ πάντως μέχρι τώρα επειδή πάντα τακτοποιούσα τις ταινίες δεν μου έβγαλε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και οι υπότιτλοι παίζονται καλά με πολύ καλύτερη στοιχειοθέτηση.

Πάντως βλέπω ο μάγκας να κάνει καινούργιο Update,να δούμε πότε θα είναι η στιγμή που θα το θρηνήσουμε .:cry:

Δημοσ.
Αυτό το δοκίμασες με τί τηλεόραση Wide ή τετράγωνη;

όσο για τους χύμα υπότιτλους καλό είναι να μπαίνει η ταινία μαζί με τον υπότιτλο στο δικό της φάκελο ειδικά τώρα που βλέπεις 7 φακέλους στη σειρά , προφανώς τώρα εμπλέκονται και άλλα αρχεία υποτίτλων και για αυτό το έκανε να συμβαίνει αυτό.

Εγώ πάντως μέχρι τώρα επειδή πάντα τακτοποιούσα τις ταινίες δεν μου έβγαλε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και οι υπότιτλοι παίζονται καλά με πολύ καλύτερη στοιχειοθέτηση.

Πάντως βλέπω ο μάγκας να κάνει καινούργιο Update,να δούμε πότε θα είναι η στιγμή που θα το θρηνήσουμε .:cry:

CRT 4:3(διαβασε τα ποστ 112-116 στη σελιδα 12)

Το θεμα ειναι οτι με το firmware no org δεν ειχαμε τετοια θεματα Ειναι λιγο κουραστικο να φτιαχνεις φακελλους για 12 αρχεια 350 mb και καθε φορα που τελειωνει το ενα να μπαινεις στο αλλο και να πατας play οταν μπορουν εξωτερικα να παιζουν συνεχομενα.

Δυστυχως μετα και το τελευταιο firmware που βγηκε και που εγκατεστησα, διαπιστωσα οτι εκτος απο ολα τα καλλουδια, εχω και ενα προβληματακι, οτι δηλαδη δεν μου βγαζει καποιους υποτιτλους, που με το προηγουμενο firmware εβλεπα κανονικα. Τι παιζει ρε παιδια; Καμια ιδεα;

Τι υποτιτλους δεν σου βγαζει ? Με την εκδοση ι εχεις προβλημα με τους χυμα υποτιτλους η' βαζεις και εσυ τα αρχεια σε ξεχωριστους φακελλους ?

Δημοσ.

Λογικά αυτό το patch DVP3260_12_ARM_No_ORG λειτουργεί ως εξής βάζεις το firmware στο φάκελο που το περιέχει και πατώντας το κουμπί "open patch and save" κάνει αναζήτηση βλέπεις το αρχείο του firmware (π.χ DVP3260I_12.bin) που έβαλες και πατάς το κουμπί "άνοιγμα" και υποτίθεται έτοιμη η αναβάθμιση και επανέρχεται στο NO_org αυτό γράφει αυτός και αυτό δοκίμασα στο PC και έτσι πρέπει να είναι, αυτός όμως γιατί αναφέρεται μόνο στην έκδοση με το (Ι)? υπόψη δεν το δοκίμασα στο DVD

Δημοσ.
CRT 4:3(διαβασε τα ποστ 112-116 στη σελιδα 12)

Τι υποτιτλους δεν σου βγαζει ? Με την εκδοση ι εχεις προβλημα με τους χυμα υποτιτλους η' βαζεις και εσυ τα αρχεια σε ξεχωριστους φακελλους ?

ναι την εκδοση ι εχω...καποιους .srt υποτιτλους τους διαβαζει, και καποιους οχι.

Εγω οταν εχω μια ταινια, φτιαχνω εναν φακελο με το ονομα της ταινιας και ριχνω μεσα το avi μαζι με το srt. Δε τα εχω ολα χυμα, οργανωμενα τα εχω αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιους υποτιτλους τους διαβαζει και καποιους οχι, που με το προηγουμενο firmware τους διαβαζε... τελοσπαντων, θα περιμενω κανενα καινουριο firmware.

Δημοσ.
Λογικά αυτό το patch DVP3260_12_ARM_No_ORG λειτουργεί ως εξής βάζεις το firmware στο φάκελο που το περιέχει και πατώντας το κουμπί "open patch and save" κάνει αναζήτηση βλέπεις το αρχείο του firmware (π.χ DVP3260I_12.bin) που έβαλες και πατάς το κουμπί "άνοιγμα" και υποτίθεται έτοιμη η αναβάθμιση και επανέρχεται στο NO_org αυτό γράφει αυτός και αυτό δοκίμασα στο PC και έτσι πρέπει να είναι, αυτός όμως γιατί αναφέρεται μόνο στην έκδοση με το (Ι)? υπόψη δεν το δοκίμασα στο DVD

Τελικά τον ρώτησα και μου απάντησε ότι είναι λάθος η διαδικασία πρώτα λέει μετακινούμαι ARM στο MTKRemaker το σώζουμε και μετά χρησιμοποιούμε το "patch" εδώ ούτε εγώ κατάλαβα τίποτα, θέλει ψάξιμο οπότε ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ προς αποφυγή ατυχήματος.

Δημοσ.

Παντως να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα για αυτους που εχουν την εκδοση 3260 για να μην μπερδευτουν με αυτα που γραφουμε

1.Αν γραψεται π.χ 12 αρχεια με srt για το καθενα απο αυτα δεν υπαρχει προβλημα ακομα και αν τα πεταξεται χυμα αυτα στο usb

2.Το θεμα δημιουργειται αν εχεται ενα αρχειο χωρις srt η' με ενσωματωμενους Και τοτε ομως το θεμα λυνεται αν αυτο το αρχειο το βαλεται μεσα σε ενα φακελλο η' πατηστε subtitles off

3.Η καινουργια εκδοση ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη γιατι δημιουργει 3 γραμμες στις μεγαλες γραμματοσειρες και εχει καλυτερο file browser

Δημοσ.

κατεβασα το Bin της πρωτης σελιδας του thread, ομωςδεν μπορεσα να το γραψω σε cd, αν και δοκιμασα το nero, το magic iso και το power iso.

επισης το γραψα σε stickaki, αλλα οταν το εβαλα στον player δε το εβλεπε.

καμμια ιδεα?

Δημοσ.
κατεβασα το Bin της πρωτης σελιδας του thread, ομωςδεν μπορεσα να το γραψω σε cd, αν και δοκιμασα το nero, το magic iso και το power iso.

επισης το γραψα σε stickaki, αλλα οταν το εβαλα στον player δε το εβλεπε.

καμμια ιδεα?

Αφιερωσε λιγο χρονο να διαβασεις τα ποστ που υπαρχουν στις επομενες σελιδες και θα δεις οτι η αναβαθμιση ειναι στις τελευταιες σελιδες

Δημοσ.

Για να τα βάλουμε παιδια σε μια σειρά μετά απο τόσα post

Αγόρασα χθές ένα και με το 55 λέει DVD3260Ι_12.BIN

Ποιά είναι η τελική version βήμα-βήμα της διδικασίας αναβάθμισης ??

Αξίζει να γίνει??

Τι τελικά κερδίζουμε και το σημαντικότερο αν χάνουμε κάτι τι είναι αυτό (γιατι διάβασα για κολλήματα-αλλαγές χρωμάτων-κόψιμο εικόνας)

σε περίπτωση μετάνοιας που βρίσκουμε το original firmware?

Δημοσ.
Για να τα βάλουμε παιδια σε μια σειρά μετά απο τόσα post

Αγόρασα χθές ένα και με το 55 λέει DVD3260Ι_12.BIN

Ποιά είναι η τελική version βήμα-βήμα της διδικασίας αναβάθμισης ??

Αξίζει να γίνει??

Τι τελικά κερδίζουμε και το σημαντικότερο αν χάνουμε κάτι τι είναι αυτό (γιατι διάβασα για κολλήματα-αλλαγές χρωμάτων-κόψιμο εικόνας)

σε περίπτωση μετάνοιας που βρίσκουμε το original firmware?

Εδώ είναι το site του δημιουργού vb6rocod ο οποίος τα εξηγεί όλα http://vb6rocod.blogspot.com/2008/12/philips-dvp3260.html, ρίξε μια ματιά στον τίτλο του thread και θα καταλάβεις ένα απτούς λόγους, τα γνήσια firmware της Philips είναι στο Link http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&session=20090224040544_10.14.0.81&ctn=DVP3260/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Πάντως φαντάζομαι ότι όλοι εδώ θα σου πουν ότι αξίζει εφόσον όλοι χρησιμοποιούν τις αναβαθμίσεις του, εμένα προσωπικά δεν έτυχε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα .

Δημοσ.

Σε μένα παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Το usb port δεν ανταποκρίνεται πάντα.

Σε άλλο 3260 που έκανα την αναβάθμιση με το ίδιο software, λειτουργεί σωστά.

Είναι να μην τύχει κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...