Προς το περιεχόμενο

Philips DVP 3260 & μικροί υπότιτλοι

srfvalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το εχεις δοκιμασει σε αλλη τηλεοραση ?

ναι σε αλλη τηλεοραση παιζει κανονικα. Ομως στη τηλεοραση που εχω συνδεδεμενο το 3260, ενα αλλο dvd player που τωρα το εχω βγαλει, δεν εκανε αυτο το πραγμα. Οποτε ναι μεν δε φταιει το 3260 αφου σε αλλη τηλεοραση παιζει κανονικα, αλλα απο την αλλη γιατι το αλλο dvd player δε μου το εκανε αυτο και μου το κανει τωρα στο 3260?

Αν ειναι δυνατον, δε το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα..

ευχαριστω talisman!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα.

Στο δικό μου 3260 τις περισσότερες φορές δεν διαβάζει το usb port, γράφει invalid input.

Σε άλλο 3260 ενός φίλου (με το ίδιο αναβαθμισμένο software, όπου εγώ έκανα το upgrade), το διαβάζει αμέσως και χωρίς πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Ο σκληρός που βάζω είναι ένας Lacie 320GB με τεράστιο πλήθος αρχείων.

Παρεμπιπτόντως, είδα στα Carrefour Αμπελοκήπων την επόμενη παραλλαγή του 3260, το 3264 το οποίο έχει το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι βάζεις cd και το περνάει ως mp3 σε usb stick, αν το κατάλαβα καλά.

Πάντως είχε χαμηλότερη τιμή από το 3260, είχε αν θυμάμαι καλά €49.

Οταν λες σωστα χρωματα εννοεις στους υποτιτλους ?

Πατας Set up -General setup Page.Κατεβαινεις προς τα κατω

Text Color : White. Κατεβαινεις προς τα κατω

Backround Color: Transparent.Κατεβαινεις προς τα κατω

Outline Color : Black.Κατεβαινεις προς τα κατω και βρισκεις την επιλογη

Vertical :Βαζεις επιλογη 1μεχρι 4 (οποια σου αρεσει) και οι υποτιτλοι ειναι χαμηλα στην οθονη σου

Ευχαριστώ πολύ!!!

Θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω!!!

Παιδιά,

μου παίζει μια χαρα!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα.

Στο δικό μου 3260 τις περισσότερες φορές δεν διαβάζει το usb port, γράφει invalid input.

Σε άλλο 3260 ενός φίλου (με το ίδιο αναβαθμισμένο software, όπου εγώ έκανα το upgrade), το διαβάζει αμέσως και χωρίς πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Ο σκληρός που βάζω είναι ένας Lacie 320GB με τεράστιο πλήθος αρχείων.

Παρεμπιπτόντως, είδα στα Carrefour Αμπελοκήπων την επόμενη παραλλαγή του 3260, το 3264 το οποίο έχει το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι βάζεις cd και το περνάει ως mp3 σε usb stick, αν το κατάλαβα καλά.

Πάντως είχε χαμηλότερη τιμή από το 3260, είχε αν θυμάμαι καλά €49.

κατ αρχην ο δισκος που εχεις συνδεσει πρεπει να ειναι σε format fat32 αλλιως οντως δεν τον διαβαζει. Αν το δικο σου ειναι ετσι και παλι δεν παιζει, τοτε να ξερεις οτι το usb port μπορει να διαβασει μεχρι εναν συγκεκριμενο αριθμο αρχειων και φακελων (περιπου 300 φακελους και 600 αρχεια) ...το λεει και στις οδηγιες...οποτε ελεγξε το format του σκληρου σου και ξαναπροσπαθησε με μικροτερο αριθμο αρχειων και φακελων.

Τωρα αν ο δικος σου ο σκληρος δουλευει στου φιλου σου το 3260 και στο δικο σου οχι, τοτε δε μπορω να βοηθησω γιατι δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, οπως συμβαινει και στην περιπτωση μου...

Το 3264 δε το ξερω, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το 3260 περναει τα τραγουδια απο cd σε usb ως mp3...οποτε καποια αλλη θα ειναι η διαφορα...

και τα 49 ευρα που λες δεν ειναι χαμηλοτερη τιμη απο αυτη του 3260... εγω το 3260 το πηρα τον ιανουαριο 44 ευρω απο το saturn της καλλιθεας

Το παράξενο είναι ότι και σε μένα κατά καιρούς δουλεύει, αλλά λίγες φορές. Άρα δεν είναι θέμα format.

Κάτι παθαίνει το usb port.

Τώρα τι, δεν ξέρω...:rolleyes:

Γεια σας και πάλι παίδες ο vb6rocod έκανε και πάλι το θαύμα του και έβγαλε και πάλι καινούργιο firmware, υπόψη τώρα έχει και δικό του block, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9446&st=400&gopid=35561entry35561 και εκεί θα τα δείτε αναλυτικότερα και τι ακριβώς του ζητάω

Γεια σας και πάλι παίδες ο vb6rocod έκανε και πάλι το θαύμα του και έβγαλε και πάλι καινούργιο firmware, υπόψη τώρα έχει και δικό του block, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9446&st=400&gopid=35561entry35561'>http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9446&st=400&gopid=35561entry35561 και εκεί θα τα δείτε αναλυτικότερα και τι ακριβώς του ζητάω

ποιο ομως απο τα 3 πρεπει να κανουμε download για το DVP3260I_12; Αυτο που ειναι στο Post 416, 424 ή στο 425;;; Διαφορετικα δεν ειναι;

Φιλε ευχαριστουμε για την ενημερωση, συνεχισε ετσι!!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Γεια σας και πάλι παίδες ο vb6rocod έκανε και πάλι το θαύμα του και έβγαλε και πάλι καινούργιο firmware, υπόψη τώρα έχει και δικό του block, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9446&st=400&gopid=35561entry35561 και εκεί θα τα δείτε αναλυτικότερα και τι ακριβώς του ζητάω

πωωω τα σπαει το update. Τελικα εκανα αυτο που ειναι στο Post #425 απο την σελιδα που λες και το εκανα κομπλε!

Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα μετακσυ 1250, 1251, 1252, 1253 και 1254. Το 1253 εκανα εγω.

Ωραιος ο vb6rocod, αλλα και ο tasvo για την ενημερωση!

Να σαι καλα μαγκα!

Υ.Γ καλη επιτυχια στο γαυρο απο εναν παναθηναικο!

ποιο ομως απο τα 3 πρεπει να κανουμε download για το DVP3260I_12; Αυτο που ειναι στο Post 416, 424 ή στο 425;;; Διαφορετικα δεν ειναι;

Φιλε ευχαριστουμε για την ενημερωση, συνεχισε ετσι!!!!

Το post 425 ,το προηγούμενο διέγραψε τα link του rapidshare γιατί βελτίωσε το wordwrap όπως γράφει.Όπιος βλέπει κάποιο πρόβλημα δεν είναι ντροπή να του ζητήσει κάποια βελτίωση, σε εμένα τουλάχιστον που του ζήτησα να κεντράρει τους υπότιτλους καλύτερα απάντησε αμέσως και το διόρθωσε, τώρα του ζητάω εάν γίνεται να βλέπουμε τα ελληνικά γράμματα και στον file browser...λίγο δύσκολο αλλά δεν ξέρεις!

Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα μετακσυ 1250, 1251, 1252, 1253 και 1254. Το 1253 εκανα εγω.

Ευτυχώς γιατί μόνο το 1253 υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες! τα υπόλοιπα ανοίκουν σε άλλες χώρες.Έτσι εγκυκλοπαιδικά:

make version for all usual CP (code page), 1250, 1251, 1252, 1253 and 1254.

CP 1250 (Central European and Eastern European) - Polish, Czech, Slovak, Hungarian, Slovene, Bosnian, Croatian, Serbian (Latin script), Romanian and Albanian.

CP 1251 (languages that use the Cyrillic alphabet)

CP 1252 (West European)

CP 1253 - Greek

CP 1254 - Turkish

Απο οτι καταλαβα πρεπει να εφτιαξε το bug στην εκδοση Ι με το πατημα του setup.Εκανε καμια αλλη αλλαγη ουσιαστικη Στην προηγουμενη εκδοση χανοταν στις ακρες 1,5 cm και απο τις δυο μεριες.Διορθωθηκε αυτο:

Απο οτι καταλαβα πρεπει να εφτιαξε το bug στην εκδοση Ι με το πατημα του setup.

Αναγκάστηκε να αφαιρέσει το χρώμα από το μενού των υποτίτλων καθώς και το background και μετέφερε το μέγεθος των υποτίτλων στο preference page, εν τω μεταξύ θα παρατηρήσατε ότι όταν οι υπότιτλοι ήταν αρκετά μακριοί το παλιό wordwrap λειτουργούσε λίγο τρελά και αλλόκοτα.

Εκανε καμια αλλη αλλαγη ουσιαστικη Στην προηγουμενη εκδοση χανοταν στις ακρες 1,5 cm και απο τις δυο μεριες.Διορθωθηκε αυτο:

ξέχασα να γράψω ότι στο προτελευταίο update που διόρθωσε το Bug της έκδοσης με το "Ι" το κεντράρισμα των υποτίτλων ήταν χάλια! άφηνε αρκετό χώρο αριστερά στην οθόνη και κάποια τελευταία γράμματα χανόντουσαν δεξιά, δεν θυμάμαι να συνέβαινε το ίδιο στη προ-προηγούμενη έκδοση

Κατι αλλο δεν μπορω να καταλαβω Για μας που εχουμε την εκδοση 3260

τι πρεπει να κανουμε ? Γραφει τα εξης

If you want to use "ssa", "smi" or vobsub (sub/idx) subtitle I add ARM without patch "Load ORG Than All". Replace ARM in MTKRemaker, save. Than run my tool "MTKRemaker_3260_patch.exe". Open DVP3260(I)_12.bin (press button) and ... ready.

DOWNLOAD

DVP3260_12_vb6_v5_1.rar

DVP3260I_12_vb6_v5_1.rar

DVP3260_12_ARM_No_ORG.rar

Το τριτο rar τι ειναι ? (περιεχει ενα bin μικρου μεγεθους με την ονομασια DVP3260_12 (ARM Codes)_No_Load και ενα exe με την ονομασια MTKRemaker_3260_patch )

Ενω πριν ειχε δυο εκδοσεις ( Load ORG και without ) τωρα δινει μονο μια το DVP3260_12_vb6_v5_1.rar που εχει μονο ενα αρχειο bin

Κατι αλλο δεν μπορω να καταλαβω Για μας που εχουμε την εκδοση 3260

τι πρεπει να κανουμε ? Γραφει τα εξης

If you want to use "ssa", "smi" or vobsub (sub/idx) subtitle I add ARM without patch "Load ORG Than All". Replace ARM in MTKRemaker, save. Than run my tool "MTKRemaker_3260_patch.exe". Open DVP3260(I)_12.bin (press button) and ... ready.

Με τα λίγα πράγματα που ξέρω το MTKRemaker ανοίκει στη σειρά των firmware εργαλείων της Mediateks εγκυκλοπαιδικά δείτε τη σειρά στη σελίδα http://personal.inet.fi/cool/mediatek/programs/index.html και επεξεργάζεσαι διάφορα ,απο μενού γραμματοσειρές backgrounds, τώρα απο ότι είδα κάποιος του ζειτάει να επιλέγει διάφορα αρχεία υποτίτλων για την ίδια ταινία που στο τελευταίο version δε δουλεύει και με το patch προφανώς λειτουργεί, όλες οι μετατροπές που κάνει ο vb6rocod είναι σε τέτοια μορφή και έτσι κάνει τις μετατροπές του, από την άλλη εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η ιστορία το θεωρώ υπερβολές και υπόψη έχω δυο 3260 με τις δύο εκδόσεις με (Ι) και χωρίς, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι όπως προανέφερα το wordwrap που δε λειτουργεί σωστά στις μακριές γραμματοσειρές και βγαίνει αλλόκοτα εάν δώ ότι λειτουργεί καλά στο DVD με το (Ι) θα κάνω update και στο άλλο, υπόψη στο τελευταίο firmware στον file browser έχει αυξήσει τις σειρές των φακέλων που δεν είναι άσκημο.

Δυστυχως μετα και το τελευταιο firmware που βγηκε και που εγκατεστησα, διαπιστωσα οτι εκτος απο ολα τα καλλουδια, εχω και ενα προβληματακι, οτι δηλαδη δεν μου βγαζει καποιους υποτιτλους, που με το προηγουμενο firmware εβλεπα κανονικα. Τι παιζει ρε παιδια; Καμια ιδεα;

Για όσους έχουμε το 3260 και όχι το i, στην πράξη τι διαφορές θα δούμε; Αξίζει;

Μπορεί να κάνω και λάθος...μιας και δεν το έχει δει ακόμα καλά...αλλά νομίζω ότι για αρχή διορθώνει το πως εμφανίζονται οι υπότιτλοι κατά την αναπαραγωγή της ταινίας...το πως "κόβονται"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...