talisman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Όσες φορές και να πατούσα το κουμπί του usb, invalid έγραφε και δεν έτρεχε τον σκληρό.Μετά τα φαπίδια πάντως σαν να στρωσε. Με προβληματίζει όμως, γιατί το βλέπω να χει προσωπικότητα το μηχάνημα και δε μ΄αρέσει... ΣΗΜ. Παίζει ρόλο, ότι όταν έκανα την τελευταία φορά upgrade, μέσω usb stick, ότι έβγαλα το stick λίγα δεύτερα μετά το κλείσιμο του tray και όχι πριν αυτό κλείσει όπως έλεγε ο vb6rocod; Οχι γιατι οπως βλεπεις στις οδηγιες (το εκανα και εγω επιτυχως ) μπορεις να βγαλεις το usb stick λιγα δευτερολεπτα μετα το ανοιγμα στο πορτακι (οταν δηλαδη βλεπεις οτι σταματαει να αναβοσβηνει το φως στο usb stick) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elephant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εγώ το έβγαλα αφού έκλεισε το tray. Πάντως, αν δεν είχε γίνει το upgrade μάλλον θα χε κολλήσει και δε θα τρεχε καθόλου από usb. Απλά το λέω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να έφταιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npanikos2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 γεια σας παιδια εκανα και εγω το upgrate με το DVP3260I_12.bin αλλά δεν βρίσκω στο μενου το DVD πως μεγαλώνω τα γραμματα -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 10 : 25 : 35----- γεια σας παιδια εκανα και εγω το upgrate με το DVP3260I_12.bin αλλά δεν βρίσκω στο μενου το DVD πως μεγαλώνω τα γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vajo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια εκανα και εγω το upgrate με το DVP3260I_12.bin αλλά δεν βρίσκω στο μενου το DVD πως μεγαλώνω τα γραμματα -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 10 : 25 : 35----- γεια σας παιδια εκανα και εγω το upgrate με το DVP3260I_12.bin αλλά δεν βρίσκω στο μενου το DVD πως μεγαλώνω τα γραμματα Yποθέτω ότι το μενού πρέπει να είναι ίδιο με το DVP3260_12.bin. Στο μενού General Setup Page -> DivX Subtilte -> Large Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkrokod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Talisman, σε ευχαριστώ πολύ. Δουλεψε το firmware και όλα είναι ΟΚ. Ζορίστικα λίγο μέχρι να βρώ τα κατάλληλα χρώματα γιατί άλλα έγραφε και άλλα μου έδειχνε αλλά τέλος καλό όλα καλά. Καλημέρα, επειδή και εγώ έκανα update το firmware... ΔΕΝ μπορώ να βρω τα σωστά χρώματα για τις avi ταινίες και ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω τους υπότιτλους στο κάτω μέρος της οθόνης. Μου τους εμφανίζει στο κέντρο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elephant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα εξακολουθεί επιλεκτικά το usb port να μην ανταποκρίνεται. Πχ τις πιο πολλές φορές γράφει input invalid, όσες φορές κι αν πατήσω το κουμπί usb. Έχω ξαναπεράσει μια δυο φορές το software. Όταν το κάνω, στις αρχές δουλεύει εντάξει, μετά από λίγο καιρό, κολλάει πάλι... Χρησιμοποιώ έναν Lacie 320GB. Any tips? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 παιδες να ρωτησω κατι μηπως γνωριζεται ο vb6rocod στο blog του δινει σαν τελευταια αναβαθμιση αυτη DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_NO_ORG.rar (με καποιες παραλλαγες) αλλα ψαχνοντας βρηκα και αυτη εδω DVP3260_12_vb6_v3_3_1253_new_font.rar που λεει v3_3 τι γινεται τι βαζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoNOKIA Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το V51:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, επειδή και εγώ έκανα update το firmware... ΔΕΝ μπορώ να βρω τα σωστά χρώματα για τις avi ταινίες και ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω τους υπότιτλους στο κάτω μέρος της οθόνης. Μου τους εμφανίζει στο κέντρο.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Οταν λες σωστα χρωματα εννοεις στους υποτιτλους ? Πατας Set up -General setup Page.Κατεβαινεις προς τα κατω Text Color : White. Κατεβαινεις προς τα κατω Backround Color: Transparent.Κατεβαινεις προς τα κατω Outline Color : Black.Κατεβαινεις προς τα κατω και βρισκεις την επιλογη Vertical :Βαζεις επιλογη 1μεχρι 4 (οποια σου αρεσει) και οι υποτιτλοι ειναι χαμηλα στην οθονη σου -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 32 : 48----- Εμένα εξακολουθεί επιλεκτικά το usb port να μην ανταποκρίνεται.Πχ τις πιο πολλές φορές γράφει input invalid, όσες φορές κι αν πατήσω το κουμπί usb. Έχω ξαναπεράσει μια δυο φορές το software. Όταν το κάνω, στις αρχές δουλεύει εντάξει, μετά από λίγο καιρό, κολλάει πάλι... Χρησιμοποιώ έναν Lacie 320GB. Any tips? Δεν χρειαζεται να σε ρωτησω αν εχεις τον δισκο σε μορφη FAT 32 γιατι σιγουρα τον εχεις με αυτα που εχουμε συζητησει τοσο καιρο εδω.Εχω μια υποψια οτι φταιει το ποσα αρχεια εχεις μεσα σε αυτον.Συμφωνα με το manual δεν παιζει πανω απο εναν αριθμο (δεν θυμαμε ποσα).Αρα οταν εισαι σε ενα οριακο αριθμο το πιο πιθανο ειναι να κολλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια και παλι, μετα και το τελευταιο update που εκανα, το λεγομενο 1253, το προβλημα παραμενει. Δηλαδη οποτε προσπαθω να αυξομειωσω την ενταση η οθονη μαυριζει για περιπου 2 δευτερολεπτα, χωρις να σταματαει η αναπαραγωγη, και μετα επανερχεται κανονικα απο μονο του. Δυστυχως ειναι ενοχλητικο. Αν εχετε καποια λυση για μενα, θα σας ημουν υποχρεος.... HELP! THANKS ANYWAY! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkrokod Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Οταν λες σωστα χρωματα εννοεις στους υποτιτλους ?Πατας Set up -General setup Page.Κατεβαινεις προς τα κατω Text Color : White. Κατεβαινεις προς τα κατω Backround Color: Transparent.Κατεβαινεις προς τα κατω Outline Color : Black.Κατεβαινεις προς τα κατω και βρισκεις την επιλογη Vertical :Βαζεις επιλογη 1μεχρι 4 (οποια σου αρεσει) και οι υποτιτλοι ειναι χαμηλα στην οθονη σου Ευχαριστώ πολύ!!! Θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphagad Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, επειδή και εγώ έκανα update το firmware... ΔΕΝ μπορώ να βρω τα σωστά χρώματα για τις avi ταινίες και ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω τους υπότιτλους στο κάτω μέρος της οθόνης. Μου τους εμφανίζει στο κέντρο.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Κι εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει! Λοιπόν, το firmware όπως έχει γράψει κι ο δημιουργός του είναι λίγο προβληματικό στο ότι αν πας στο Setup page μετά οι υπότιτλοι εμφανίζονται με κουφά χρώματα (πχ μωβ, πράσινοι) και "βρώμικοι". Επίλεξε τα χρώματα όπως σου τα είπε ο ταλισμαν και μετά κάνε reboot το μηχάνημα για να τα δεις σωστά. Απλά, μην πατάς το setup γιατί θα συμβαίνει το ίδιο (bug). Στο vertical βάζεις το 1 για να φαίνονται οι υπότιτλοι κάτω κάτω... Mε την ευκαιρία αυτή να ρωτήσω, αν θέλουμε να περάσουμε παλιότερο ή το επίσημο firmware γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vajo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 το firmware όπως έχει γράψει κι ο δημιουργός του είναι λίγο προβληματικό στο ότι αν πας στο Setup page μετά οι υπότιτλοι εμφανίζονται με κουφά χρώματα(πχ μωβ, πράσινοι) και "βρώμικοι". Επίλεξε τα χρώματα όπως σου τα είπε ο ταλισμαν και μετά κάνε reboot το μηχάνημα για να τα δεις σωστά. Απλά, μην πατάς το setup γιατί θα συμβαίνει το ίδιο (bug). Στο vertical βάζεις το 1 για να φαίνονται οι υπότιτλοι κάτω κάτω...Mε την ευκαιρία αυτή να ρωτήσω, αν θέλουμε να περάσουμε παλιότερο ή το επίσημο firmware γίνεται;; Oι "βρώμικοι" υπότιτλοι εμφανίζονται κατά διαστήματα όταν κάνεις αναπαραγωγή κανονικής ταινίας, εμπορικού δβδ π.χ. από videoclub. Kαι ήταν πρόβλημα που παρουσίαζε πριν ακόμα περάσω το fw. Όσο για το αν μπορείς να περάσεις παλιότερο ή επίσημο, γίνεται. Τουλάχιστον εγώ κάποια στιγμή είχα περάσει το επίσημο, για το λόγο του ότι οι υπότιτλοι στις κανονικές ταινίες δεν μου έδειχναν καλά και νόμιζα ότι έφταιγε το fw αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Και έτσι επανήλθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirakas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια και παλι,μετα και το τελευταιο update που εκανα, το λεγομενο 1253, το προβλημα παραμενει. Δηλαδη οποτε προσπαθω να αυξομειωσω την ενταση η οθονη μαυριζει για περιπου 2 δευτερολεπτα, χωρις να σταματαει η αναπαραγωγη, και μετα επανερχεται κανονικα απο μονο του. Δυστυχως ειναι ενοχλητικο. Αν εχετε καποια λυση για μενα, θα σας ημουν υποχρεος.... HELP! THANKS ANYWAY! ...προφανως δε γινεται κατι, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ...προφανως δε γινεται κατι, ε? Το εχεις δοκιμασει σε αλλη τηλεοραση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα