srfvalkas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα σε ολους! Αγόρασα πρόσφατα το Philips 3260 και είδα ότι οι ελληνικοί .SRT υπότιτλοι (σε αντίθεση με τους αγγλικούς) είναι πολύ μικροί με αποτέλεσμα να είναι δυσανάγνωστοι. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
srfvalkas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κανείς δεν ξέρει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 σε όλα τα philips αυτό συμβαίνει. Μόνο αν του περάσεις κάποιο firmware των παιδιών θα είναι καλύτερα (δεν ξέρω αν υπάρχει για το μοντέλο σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
srfvalkas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ποια είναι τα παιδιά ώστε να τους ρωτήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Θα σου απαντήσουν αυτά (τα παιδιά του forum ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigHell Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κι εγώ πήρα το Philips DVP 3260 και είδα ότι στα Divx βγάζει μικρούς υπότιτλους, αλλά βρήκα αυτό και όλα ΟΚ!!! http://rs31.rapidshare.com/files/138424816/DVP3260_12_vb6_v3_3_1253_new_font.rar Το κατεβάζεις, το βγάζεις το DVP3260_12.bin απο το .rar και το "καις" σε ένα απλό cd δισκάκι με το Nero. To βάζεις στο Philips DVP 3260 πατάς play και κάνει μόνο του firmware upgrade. Θα σου βγάλει το δισκάκι έξω μόλις το διαβάσει, αλλά περίμενε λίγα λεπτά ώσπου να τελειώσει η διαδικασία. Πας μετά στο menu (που έχει γίνει πιο τέλειο) και αλλάζεις το μέγεθος των υπότιτλων Preference Page Divx -Subtitle - Large. (Διαβάζει ακόμα και εξωτερικό σκληρό εκτός από usb flash, αν είναι η διαμόρφωση αρχείων σε fat32. Αν είναι ο σκληρός σε Ntfs, μπορείς με το PartitionMagic 8.0 να δημιουργήσεις ένα τμήμα του σε fat32 και τον διαβάζει κανονικά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 BigHell Που Το βρήκες αυτό από το Site της Philips? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
srfvalkas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Big Hell, είσαι ΘΕΟΣ!!!! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friqules Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Με προλαβε ο bighell. Ετσι το εκανα και εγω!!! Μια χαρα ολα. Μεγεια το εργαλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το πέρασα και εγώ.... όντως το firmware που έδωσε ο BigHell τα "σπάει". Thanx!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vajo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Kaλησπέρα παιδιά. Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με το firmware upgrade,οποιοδήποτε upgrade υπάρχει δυνατότητα να επανέλθω εκί που ήμουν πρώτα; Ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amarillo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζοντας λίγο στα forum περί DVD player, αποφάσισα να αγοράσω το Phillips 3260. Παίζει σχεδόν τα πάντα, αλλά ίσως είμαι ο μόνος που αντί για ελληνιούς srt υπότιτλους, βλέπω τα γνωστά αλλαμπουρνέζικα... Έχετε καμιά ιδέα περί σχετικού firmware για να διαβάζει και ελληνικούς υπότιτλους; Πάντως στο plaisio.gr (απ' όπου το πήρα) λέει ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amarillo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά με το firmware που πρότεινε ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα, λύθηκε και το δικό μου πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους! Τον ευχαριστώ διπλά! Όλα ΟΚ, λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζοντας λίγο στα forum περί DVD player, αποφάσισα να αγοράσω το Phillips 3260. Παίζει σχεδόν τα πάντα, αλλά ίσως είμαι ο μόνος που αντί για ελληνιούς srt υπότιτλους, βλέπω τα γνωστά αλλαμπουρνέζικα... Έχετε καμιά ιδέα περί σχετικού firmware για να διαβάζει και ελληνικούς υπότιτλους; Πάντως στο plaisio.gr (απ' όπου το πήρα) λέει ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους... Πρέπει να μπεις στο μενου και κάπου έχει επιλογή να επιλέξεις ελληνικά στο divx subtitles.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vajo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα, να θέσω άλλο 1 ερώτημα; Το site της Philips, έχει βγάλει 1 καινούριο firmware upgrade το οποίο διορθώνει κάποια κρασαρίσματα-κολλήματα που παρουσιάζονται μετά το τέλος αναπαραγωγής με usb stick. Όμως κάνοντας το upgrade με τα 2 στοιχεία που έχει ο φάκελος το συγκεκριμένο που δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους από τα avi μεγάλους διαγράφεται και επανέρχεται στην αρχική του μορφή μικροί και με το γκρι πλαισιάκι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατηθούν και οι μεγάλοι υπότιτλοι αλλά και να φτιαχθεί αυτό το κρασάρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα