GReddyRx7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εδώ και μια εβδομάδα αντιμετοπίζω το εξής σπαστικό πρόβλημα. Με το που ανοίξει ο υπολογιστής έτσι και κάνω την απλή κίνηση να μπώ π.χ στο Ο Υπολογιστής μου και ξαναβγώ στην επιφάνεια εργασίας, χτυπάει ο Explorer.exe. Αυτό γίνετε σε οποιαδήποτε φάση χρειαστεί να τον χρησημοποιήσω. Έχω Kaspersky 2009 έχω δοκιμάσει όλα τα Adaware, Spy Bot κτλπ ΤΙΠΟΤΑ! Όλα τα registry repair προγράμματα τίποτα πάλι! Τι μπορώ να κάνω?
pc_admin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Οπως φαινεται υπαρχει καποιο προβλημα στα προσθετα του internet explorer Κλεινοντας τον explorer πανε να κλεισουν και οσα εξαρτουνται απο αυτον και για καποιο λογο κολλαει καποιο και βγαζει αυτο το σφαλμα. Πιστευω αν πας στον explorer -->εργαλεια-->διαχειρηση προσθετων ---> απερνεργοποιηση ή απενεργοποιηση προσθετων ,θα πας να απενεργοποιησεις οσα φαινονται περιεργα( μετα μπορεις να τα ενεργοποιησεις παλι αν θελεις) και θα δεις αν στο ξαναβγαλει.
GReddyRx7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Οπως φαινεται υπαρχει καποιο προβλημα στα προσθετα του internet explorerΚλεινοντας τον explorer πανε να κλεισουν και οσα εξαρτουνται απο αυτον και για καποιο λογο κολλαει καποιο και βγαζει αυτο το σφαλμα. Πιστευω αν πας στον explorer -->εργαλεια-->διαχειρηση προσθετων ---> απερνεργοποιηση ή απενεργοποιηση προσθετων ,θα πας να απενεργοποιησεις οσα φαινονται περιεργα( μετα μπορεις να τα ενεργοποιησεις παλι αν θελεις) και θα δεις αν στο ξαναβγαλει. Έχεις κερασμένο καφαδάκι Θεσσαλονίκη! 1000 ευχαριστώ!:-D:-D Διορθώθηκε το πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.