liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Πάρε αυτό-->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700771
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Πάρε αυτό-->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700771 Αυτο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο που μου προτεινες?? Απο θορυβο πως παει?? Ειναι μια χαρα καλυτερο απο το κουλερμαστερ??
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Έχουν ακουστεί καλά λόγια για την συγκεκριμένη σειρά της enermax. Είναι αθόρυβο, έχει πολύ καλό efficiency, είναι κλάσεις ανώτερο από το συγκεκριμένο coolermaster που κοιτάς, είναι ότι καλύτερο βλέπω στο eshop σε αυτήν την κατηγορία και με αυτά τα λεφτά.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Έχουν ακουστεί καλά λόγια για την συγκεκριμένη σειρά της enermax. Είναι αθόρυβο, έχει πολύ καλό efficiency, είναι κλάσεις ανώτερο από το συγκεκριμένο coolermaster που κοιτάς, είναι ότι καλύτερο βλέπω στο eshop σε αυτήν την κατηγορία και με αυτά τα λεφτά. Θα αντεξει το συστημα μου ανετα?? Εχω Μητρικη Asus P5K/Epu , ραμ αυτες --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=964743 καρτα γραφικων Hd 4850 , επεξεργαστη --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1027271 2 σκληρους και κανα 2 ακομα drives. Θα αντεξει λες? Και για παραπανω αναβαθμιση θα αντεξει γιατι βλεπω μονο 425 βατ.
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ναι θα αντέξει. Μελλοντική αναβάθμιση σε crossfire αμφιβάλλω, αλλά οτιδήποτε άλλο είναι Οκ.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως αν θελω να αλλαξω κατι στην παραγγελια τοτε θα τα παραλαβω την ερχομενη τριτη σε μια βδομαδα δηλαδη. Ετσι τους ειπα οτι θα κρατησω αυτα που παρηγγειλα. Αξιζει τον κοπο να περιμενω τοσο πολυ για το τροφοδοτικο που μου προτεινεις ή να παρω αυτο το οποιο αυριο θα ειναι εδω?? Σκεψου και πως εχω ηδη περιμενει παραπανω απο μια βδομαδα για αυτα και πως αυριο ερχονται και τα αλλα απο το πλαισιο.
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τι να σου πω, δικό σου είναι το Pc, δικό σου και το ρίσκο. Ότι νομίζεις. Εγώ θα περίμενα.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τι να σου πω, δικό σου είναι το Pc, δικό σου και το ρίσκο. Ότι νομίζεις. Εγώ θα περίμενα. Τελικα μου ηρθαν σημερα τα πραγματα με κουριερ κι ετσι λεω να τα κρατησω. Το προβλημα μου ειναι οτι το αλαξα το τρφοδοτικο και εβαλα το καινουριο της κουλερμαστερ αλλα ακουγεται ενας θορυβος οταν τον ανοιξα. Εκανε ενα μπιπ οχι συνεχομενο αλλα σπαστο ανα δευτερολεπτο. Δεν ξερω αν με καταλαβατε? Μετα απο λιγο ομως σταματησε. Δεν ξερω αν θα το κανει οταν το ξαναανοιξω. Τι να φταιει . Εσεις τι λετε??
21century Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αν το ξανακάνει επικοινώνησε με τον πωλητή ή την αντιπροσωπεία και προτείνω όταν αγοράζεις κάτι να ζητάς πανω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο να αναγράφεται η εγγύηση του προιόντος..
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αν το ξανακάνει επικοινώνησε με τον πωλητή ή την αντιπροσωπεία και προτείνω όταν αγοράζεις κάτι να ζητάς πανω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο να αναγράφεται η εγγύηση του προιόντος.. Δεν εκανε το τροφοδοτικο το θορυβο.Ο υπολογιστης τον εκανε. Μηπως δε το συνδεσα καλα ?? Πιστευω ολα οκ τα συνδεσα.Οτι ειχε παλια το συνδεσα και στο καινουριο. Τωρα που τον ξανανοιξα τον υπολογιστη δεν το εκανε παλι αλλα μπας και δεν εχω συνδεσει κατι καλα??? Αν ξερετε πειτε μου σας παρακαλω.
liopyr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγώ. -Ohh wait. Forget it. Το μετάνιωσα... Tι άλλο να αναλύσουμε ρε συ alexis333, το θέμα έχει εξαντληθεί όσο δεν πάει. Μέχρι και το bot απάντησε...
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγώ. -Ohh wait. Forget it. Το μετάνιωσα... Tι άλλο να αναλύσουμε ρε συ alexis333, το θέμα έχει εξαντληθεί όσο δεν πάει. Μέχρι και το bot απάντησε... Για το θορυβο που εκανε ο υπολογιστης μετα την εγκατασταση του τροφοδοτικου οπως αναφερω παραπανω ρε συ liopyr να πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.