Προς το περιεχόμενο

αναγνωριση πτυχιου

Grekos27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πτυχιο λογιστικης(accounting) απο αμερικη και θελω να κανω το πτυχιο αναγνωριση εδω στην ελλαδα. Εχω καταθεσει τα χαρτια για αναγνωριση στο δοαταπ και μου εχουνε πει οτι πρεπει να τους δωσω καποιες σχολες εδω στην ελλαδα ωστε να μπορει να γινει αντιστοιχεια. Το πτυχιο accounting που εχω εγω εχει και λογιστικη αλλα και οικονομικα. Μπορει να μου πει καποιος αν ξερει ποια πανεπιστημια μπορω να βαλω ωστε να γινει η αντιστοιχια και αν αναγνωριζεται το πτυχιο εδω στην ελλαδα. Εν το μεταξυ εχω βρει δουλεια σε μεγαλη εταιρεια και μου εχουνε πει οτι πρεπει να γινει καποια αναγνωριση ωστε να μπορω να βαζω υπογραφες.

Δημοσ.
Εχω πτυχιο λογιστικης(accounting) απο αμερικη και θελω να κανω το πτυχιο αναγνωριση εδω στην ελλαδα. Εχω καταθεσει τα χαρτια για αναγνωριση στο δοαταπ και μου εχουνε πει οτι πρεπει να τους δωσω καποιες σχολες εδω στην ελλαδα ωστε να μπορει να γινει αντιστοιχεια. Το πτυχιο accounting που εχω εγω εχει και λογιστικη αλλα και οικονομικα. Μπορει να μου πει καποιος αν ξερει ποια πανεπιστημια μπορω να βαλω ωστε να γινει η αντιστοιχια και αν αναγνωριζεται το πτυχιο εδω στην ελλαδα. Εν το μεταξυ εχω βρει δουλεια σε μεγαλη εταιρεια και μου εχουνε πει οτι πρεπει να γινει καποια αναγνωριση ωστε να μπορω να βαζω υπογραφες.

Δε νομιζω να μπορει να σου πει καποιος απο δω με σιγουρια. Το πτυχιο αντιστοιχει σε σχολες στην ελλαδα που κανουν offer the same courses με το σχολειο το οποιο σπουδασες. Δηλαδη δε νομιζω ολα τα πανεπιστημια που δινουν πτυχιο accounting να ειναι τα ιδια. Πηγαινε σε καποιο πανεπιστημιο και δες εναν counselor και πεστου τι σπουδασες σtην αμερικη (και αν εχεις transcript με τις ταξεις που πηρες ακομα καλυτερα) και αυτοι εχουνε βιβλια και θα σου βρει ποιες σχολες στην ελλαδα εχουν το ιδιο ακριβος major.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...