gale7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 εχω ενα προβλημα στα windows 2000 server. ανοιγω τη διαχειριση εργασιων και βλεπω να τρεχουν 2 εφαρμογες cmd.exe οι οποιες μου τρωνε το 98% το cpu. εκανα scan με antivir, spyware doctor μπας και ωρω κανενα ιο αλλα τπτ. επισης σβηνω τα proccesses και μετα απο λιγο ξαναεμφανιζονται. καμια ιδεα?
alex2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 και βέβαια δεν είναι ιός! Μου αρέσει η σιγουριά σου!!Βλέπεις τίποτα το φυσιολογικό στο να εμφανίζονται δύο processes cmd από το πουθενά και να τρώνε όλη την cpu? Επί του θέματος: Μπορείς να δεις ποια processes ξεκινάνε στο startup και να μας πεις?
Blondeamon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μου αρέσει η σιγουριά σου!!Βλέπεις τίποτα το φυσιολογικό στο να εμφανίζονται δύο processes cmd από το πουθενά και να τρώνε όλη την cpu? Το οτι δέν είναι ιός είναι σίγουρο. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_command_line το οτι δέν έχεις κάπου αλλού ιό όμως δεν το αποκλείουμε ακόμα. Μήπως έκανες κανα scan όλο το σύστημα σου για ιούς όταν το είδες και ήτανε τόσο ανεβασμένο το cpu usage?
MantiVersuS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μου αρέσει η σιγουριά σου!!Βλέπεις τίποτα το φυσιολογικό στο να εμφανίζονται δύο processes cmd από το πουθενά και να τρώνε όλη την cpu? Επί του θέματος: Μπορείς να δεις ποια processes ξεκινάνε στο startup και να μας πεις? πάτα windows log+R και πληκτρολόγησε cmd να δεις...
alex2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Λες να μην ξέρω τι είναι το cmd? Μάλλον εσύ δεν ξέρεις ότι να μεταμφιεστεί ένας ιός με το όνομα ενός γνωστού process δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο. Για φτιάξε ένα hello world application σε C που να έχει το όνομα cmd, τρέχε το εκτελέσιμο και άνοιξε τον task manager να δεις τι λέει.
Deathy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ανοιξε το cmd.exe και γραψε -netstat -arn μετα παγενε στο task manager και πηγενε προβολη->επιλογη στηλων->τσεκαρε το αναγνωριστικο διαδικαδιας συγκρινε τωρα το ID του netstat me to manager τελος παντων πολυ νουμπικος τροπος να χακαρεις καποιον αφου ειναι εξισου ευκολο να καμουφλαρεις τελιως μια διεργασια και να μη φαινεται πουθενα μου φαινεται κανας ανιψιος σου βρηκε κανα τροζαν στο νετ και σου κανει πλακα...
100 010 00 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αμα σου ξαναγενιετε το πιθανοτερο ειναι να ειναι ιος. Κατεβασε το superantispyware free edition και κανε scan. Δες και πες μου
Loser Geek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ανοιξε το cmd.exe και γραψε -netstat -arn μετα παγενε στο task manager και πηγενε προβολη->επιλογη στηλων->τσεκαρε το αναγνωριστικο διαδικαδιας συγκρινε τωρα το ID του netstat me to manager Το δοκιμασα απο περιεργεια αλλα δεν ειδα τιποτα παραξενο... τι υποτιθεται οτι πρεπει να δουμε; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.