lefteris210 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 γράψτε και τα nicks για να μπορώ να σας βάλω friend list.
Liquidsnake Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 γράψτε και τα nicks για να μπορώ να σας βάλω friend list. Μόλις φτιάξω θα γράψω. Ελπίζω να μη μου σπάσει τα νεύρα μέχρι να βρω name.
kourt71724 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 λογικά εγώ αλλά είμαι μικρό λεβελ Και εγώ ακόμα. Nickname Kourtis
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 θα πρότεινα όποιος το έχει απο άλλα mmo το tanking να φτιάξει tank γιατι θα είναι πολύ σπαστικό l8rθυμηθείτε με ... τα tank τα ψάχνεις σαν τους ψήλους στα άχυρα
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 μην παίζεται με decks είναι άθλιαψάχτε στο google για builds , μην την πατήσετε τα tank παίζουν συνήθος blade / hammer κλπ απότι έχω δειιδικά blade
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ΤΕΛΙΚΑ τζάμπα έσκαγαδεν ήξερα πως όταν πας skill level 10 σε weapons + talismans τα very hard ειναι nightmareσυνεχίζω τώρα να ξεκλειδώσω με 35 sp το rocket launcher γιατι τελείωσα και το quest και το πηρατο quantum το έχω αλλα δεν νομίζω να το use atm. filthydwarfτα deck λένε για κανά ρούχο ναι αλλα μην τα ακολουθείς. Εγώ αναπτύσσοντας τον χαρακτήρα επειδή άνοιξα πολλά weapon tree είχα ξεκλειδώσει φορεσιές χωρίς να το ξέρω. Δεν χρησιμοποιεισα το deck τους αλλα είχα ανοίξει τα skills όποιος θέλει με κάνει add "timvorixos" -> cerberus->templar
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 υπάρχει κάτι σαν trial να δοκιμάσουμε και εμείς?
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ρε παιδιά, μετά το QL10 blue τι κάνουμε?μου είπαν για pvp κάποιοι αλλα οι templar ειναι γτπ στο pvp , υπάρχει άλλος τρόπος?θα φτιάξω blade/chaos build να φαρμάρω και να συνεχίσω απο εδώ γιατι fist/chaos στο σημείο που έφτασα trans δεν τν παλευουν έχει κανείς να προτείνει build για blade/chaos ?
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Όταν τελειώσεις όλα τα elite dungeons και πάρεις τα achievements, τότε μπορείς να αντιμετωπίσεις τον Gatekeeper που βρίσκεται στην Agartha. Όταν με το καλό τον σκοτώσεις (θα σου πάρει κάποιες προσπάθειες, μιας και επίτηδες δεν είναι εύκολος), θα έχεις πρόσβαση στα Nightmare Mode Dungeons, που είναι και ουσιαστικά μέρος του end game.
aliakas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ότι ακριβώς είπε ο από πάνω ^^^^ για τον gatekeeper κοίτα κάνα video στο youtube εγώ πάντως σαν healer τον έβγαλα άνετα τώρα που θα βρεις group για nightmare... εκεί θα βοηθούσε μια guild
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 ναι ρε γαμώτο και ειναι κρίματο μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η έλλειψη κόσμουέχει κόσμο αλλα όχι αυτό που θα ήθελαάργησα μάλλον, ΄έπρεπε να το έχω αρχίσει απο releaseδεν την ξαναπατάω , όποιο mmo μπανίσω ξανά και μου αρέσει , day1!!!anyway θα τελειώσω τα elite και θα δω για nightmare ,μπορεί να βρεθεί κάτιέχω και τα issues μπροστά μου βέβαια , δεν χαλιέμαιμπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο build που να έχειAR + BLADE ή CHAOS ?Θα το γυρίσω σε rangedτέλειωσα και το main story @ transilvania σήμεραμάλλον δεν πήγα νωρίς γιατι το έβγαλα νεράκι , πανεύκολο ήταν (tier 7 - 29)
virginkiller Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 έχω μπερδευτεί πολύ με τα abilities μου και δεν ξέρω αν παίρνω λάθος ακολουθούσα το maverick deck και τώρα πάω για paladin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα