Προς το περιεχόμενο

The Secret World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γράψτε nicks  B) 
πάντως χθες εκεί που το είχα κλείσει να παω για μπάνιο->φαί->υπνο το ανοιξα πάλι και έφτασα να κοιμηθώ 2:30+ 
καιρό είχα να το πάθω με mmo  :lol: 
αν ξέρει κανείς για αυτό που ρώτησα αν παίζει ρόλο σε κάτι το faction/realm να αλάξω όσο είναι καιρός
Illuminati στο 1ο realm που βγάζει είχα φτιάξει 
αλλα αλλάζω αμα ειναι .

κάντε add όποιος θέλει
nick: tyfonas

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν είσαι ο μόνος που παίζει TSW. Το παιχνίδι τα σπάει άσχημα, και το τελευταίο issue #7, με άφησε πολύ ικανοποιημένο!

• Like 1
Δημοσ.

Γειά χαρά παίδες. Χαίρομαι που σας αρέσει το TSW τόσο πολύ, είναι πραγματικά ένα απο τα πιο ξεχωριστά MMO που έχουν βγει.

Καταρχάς το παιχνίδι όπως θα καταλάβατε ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία γενικά, και αυτό έχει αντίκτυπο και το "leveling". Το παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν σου κρατάει το χεράκι. Δοκιμάζει το build σου συνεχώς, σε κάνει να θες να κοιτάξεις ξανά και ξανά το wheel και να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις συνεχώς νέα πράγματα. Αν δεν σας έχει γίνει ακόμα αισθητό θα σας γίνει απ' το Blue Mountain και μετά.  :P

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράμα , σε όλα τα guide με builds που διαβάζω , δεν λέει κανένας που σκατά βάζουν τα skill pts και απλά αναφέρουν τα skills. 

όταν λέω skills pts ,. εννοώ πχ πόσους πόντους στο gun....pistols etc etc.

πχ αυτό το guide http://unfair.co/gaming/the-secret-world/the-secret-world-build-guides-arpistol-nightmare-dps-build/

εκτός κ αν είμαι τόσο στραβός.....

Αυτά τα guide που διαβάζετε είναι για nightmare mode (high end dungeons) dps, καμία σχέση με beginners solo builds. Γι αυτό δεν σου λέει τίποτα για SP, γιατί εννοείται ότι τα έχεις όλα 10/10 :P

Γενικά, χρησιμοποιείς ποικίλα build σε αυτό το παιχνίδι ανάλογα με την περίσταση. Δεν φτιάχνεις ένα build και τέλος. 

Γι αρχή δέστε ένα από τα begginers deck που έχει στην αριστερή στήλη στην οθόνη του Wheel.

γιατι δεν εχει να κανεις ρεσετ τα σκιλλς κ το build?

Γιατί τα AP και SP είναι το progression του χαρακτήρα σου και όχι απλά talent points όπως στο WoW παράδειγμα.

Παρόλα αυτά εάν έχεις μαζεμένα points και θες να δοκιμάσεις ένα build μπορείς να πας στα training grounds του faction σου και να πειραματιστείς. Εκεί είναι το μόνο μέρος που μπορείς να ξοδέψεις πόντους και να κάνεις reset κλπ.

αν ξέρει κανείς για αυτό που ρώτησα αν παίζει ρόλο σε κάτι το faction/realm να αλάξω όσο είναι καιρός

Στο TSW δεν υπάρχουν σέρβερ με την κλασσική έννοια, αλλά υπάρχουν dimensions. Μπορείς να επικοινωνήσεις και να παίξεις με όποιον θες, απο οποιοδήποτε dimension, οποιαδήποτε στιγμή. Οπότε ουσιαστικά δεν έχει μεγάλη σημασία σε ποιο dimension παίζεις.

To μόνο που παίζει ουσιαστικό ρόλο το faction που επιλέγεις είναι το PvP, όπου αν εσύ είσαι Illuminati και ο φίλος σου Dragon μπορείτε να παίξετε μόνο ως αντίπαλη και στις Cabal (τις guild δηλαδή του παιχνιδιού. Οι guilds του παιχνιδιού δένονται στο faction* όποτε  αν είσαι διαφορετικό faction με τους φίλους θα είστε και σε διαφορετική guild (cabal).

*τυπικά υπάρχουν cross faction cabals αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν τα factions μεταξύ τους μέσω του cabal chat. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση.

Αν έχετε άλλες ερωτήσεις ρίξτε τις ελεύθερα. Άντε καλή αρχή.

Εννοείται πως δεν είσαι ο μόνος που παίζει TSW. Το παιχνίδι τα σπάει άσχημα, και το τελευταίο issue #7, με άφησε πολύ ικανοποιημένο!

Πολύ καλό το τελευταίο issue, μόνο το investigation mission θα ήθελα να είναι λίγο δυσκολότερο. Βασικά όλα τα issue απο το 5 και μετά αξίζουν και με το παραπάνω. Γενικά είναι αισθητό ότι η funcom κάνει το παιχνίδι όλο και καλύτερο με κάθε update.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσε απο την αρχη το leveling του TSW. Ημουν απο την beta και ημουν subscriber απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας. Διαφορες υποχρεωσεις με αναγκασαν να σταματησω για λιγακι και τον τελευταιο καιρο επανηλθα (ελιωνα στο dark souls).Επειδη ειμαι φανατικος του horror και του scifi genre το βρισκω απιστευτα εθιστικο και απο σεναριακης σκοπιας.

Δημοσ.

Θα ξεκινισω και εγω τοτε στον Guardian απο αυριο. Αν ολα πανε καλα και δεν το εχει καποιος λογικα το Nick θα ειναι Kourt. Αντε να μαζευομαστε.

Δημοσ.

γιατι τα ap/sp είναι ατελείωτα 

δεν έχει όριο και μπορείς μελλοντικά να ξεκλειδώσεις τα πάντα στον κύκλο και να ανεβάσεις max skill σε όλα τα όπλα/talismans 

το θέμα ειναι η σειρά με την οποία τα ανοίγεις , όχι οτι τα ανοίγεις 

η μαλακία ειναι οτι δεν είχα προσέξει πως έχει έτοιμα decks για beginers 

τώρα βέβαια θα δω , ίσως και να μην έχει θέμα το char , εφόσον πάρω QL5 θα δούμε τι θα παιχτεί γιατι του έχω QL2-3

τοτε μάλιστα γιατί είχα αρχίσει να αγχωνομαι :P 

αν είναι, να ξεκινήσουμε στο ίδιο faction όλοι , για να κάνουμε και το guild αλλά και να μην έχουμε θέμα με το PvP.

εγω παιζω templar faction.

αν χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές , τώρα που είναι νωρίς. 

Δημοσ.

ναι παιδιά !

συνεκφωνηθείτε μια τι θα παίξτε

λογικό ειναι να ακολουθήσουμε τους μεγάλους εμείς που δεν έχουμε και να χάσουμε πολλά!

οπότε γράψτε faction/realm να χωθούμε όσο ειναι νωρίς !

Γι αρχή δέστε ένα από τα begginers deck που έχει στην αριστερή στήλη στην οθόνη του Wheel.

ποιο deck προτείνεις για solo ?

για αρχή δηλαδη

Δημοσ.

έλα λεφο να το κανονίσουμε!!!

μπείτε TS να μιλήσουμε έφτιαξα και το TS με ξεχωριστό channel..ώστε να κάνουμε/τε ήσυχα την δουλεια σας!

TS Info αν θελετε καντε μου whisper εδω να σας στειλω!

• Like 1
Δημοσ.

παω για φαγητό
θα μπω αργότερα 
οτι κανονίστε πείτε μου γιατι με ενδιαφέρει !  B) 

Δημοσ.

Σας εστειλα πμ με τα TeamSpeak Details!Επειδη ειναι και τα παιδια απο το RiFT community σας εχω Φτιαξει ειδικο Section για το Secret World!

~Eldolil

Δημοσ.

Ο main μου είναι Dragon, αλλά επειδή είναι σε guild, έχω έναν Templar που θα μπορούσα να κάνω level μαζί σας. Πείτε μου που να σας βρώ αν είναι.

Char name: Subdee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...