kourt71724 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 είμαι στον daemon ? κάπως έτσι λέγεται , τον πρώτο που βγάζει τέσπα είχα γερά προβλήματα με κολλήματα αλλα το έφτιαξα παίζοντας σε dx9 και κάνοντας ενα καθάρισμα στους drivers της gpu που είχαν γίνει μπουρδέλο μου έβγαλε ενα error out of memory που φαίνεται οτι το διόρθωσα ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα (απο command ενεργοποίησα να βλέπει 4gb ram αντί για 2 . Κάτι μαλακία παίζει στα win 7 απότι λένε) το παιχνίδι μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ @lefteris210 thanks Νίκο για κάνε πάσα κανα link με τα commands. Να μαζευτούμαι ολοι σε εναν να κανουμε χαβαλέ. Τσιγαρακι , κρασακι και παμε
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Είναι κόλημα το game και έχει φοβερά quest για mmo αλλά είναι και αρκετά δύσκολο σε πολλά σημεία του. Εμένα μου άρεσαν και τα dungeon του. 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Νίκο για κάνε πάσα κανα link με τα commands. Να μαζευτούμαι ολοι σε εναν να κανουμε χαβαλέ. Τσιγαρακι , κρασακι και παμε προσωπικά έκανα αυτό If you want to make accessible 3GB RAM for your CAD applications in Vista/Win7, use the BCDedit.exe tool (Boot Configuration Data Editor). The 3GB memory mode can be enabled with the command: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 http://www.cadforum.cz/cadforum_en/qaID.asp?tip=5551 δεν ξαναείχα error παίζω με dx9 σε παλιό μηχάνημα (4gb ram , e5300, 4770HD) και δεν κολλάει τίποτα ανάλυση 1920χ1080 (γιατι με ενοχλεί η χαμηλή res σε full hd οθόνη) χαμηλά τα γραφικά για να μην έχω κολλήματα αλλα μου φαίνεται κομπλε (καλύτερα γραφικά απο άλλα mmo που έπαιζα full όλα) anyway το παιχνίδι ειναι καταπληκτικό έχω μείνει μαλάκας και η ατμόσφαιρα τα σπάει , horror mmo ftw! δύσκολο σε μερικά σημεία και μέχρι να το καταλάβεις αλλα έχω αρχίσει να νιώθω σιγά σιγά και θα πάει καλά . πάντως ειναι χρυσός κανόνας να μιν βιαστείς να αλλάξεις περιοχή ακολουθόντας το main q πήγα χθες σε μια και ζοριζόταν ΤΟΣΟ για 1 mob που σηκώθηκα και έφυγα χαχα πηρα ενα assault rifle με 130attack απο το AH και θα πάρω και την λεπίδα με τα tokens που μαζευω 1
wintaxt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Λεφο δεν φτιαχνουμε καμια guild Shifters?? ελα ψηστο..το κατεβαζω κ εγω ξανα....PEW PEW 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 πάντως ειναι πολύ ωραίομε φάνιασε ενα boss . δεν το είχα δει και πήγαινα με την όπισθενσηκώνετε πάνω και επρεπε να κοιτάξω ψηλά για να δω τι ειναιμου τραβάει μια και με έστειλε αχχαχααχείμαι στο πρώτο main q tier 12/18είπα να δυναμώσω λίγο μην ψοφάω και τυραννιέμαι χΔ
lefteris210 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Λεφο δεν φτιαχνουμε καμια guild Shifters?? ελα ψηστο..το κατεβαζω κ εγω ξανα....PEW PEW εννοείτε , μάγκες για να μαζευόμαστε σιγά σιγά. για πείτε nicks.
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) σκότωσα τον cthulhu και τσίμπησα assault rifle + blade (blade q reward και το rifle του ctulhu)πώρωσηαν και φάγαμε 1 wipe γιατι οι 2 μαλάκες δεν ακολουθούσαν το αστείο tact να κρύβεσαι οταν γίνει η οθόνη μπλεαλλα anyway , γουστάρω πολύnickname ειναι το μεσαίο , σωστά ?tyfonas ειναι το δικό μου , κάντε με add αμα ειναιsavage coast ειμαιstory q 12/18 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από nicoc89
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά αρχίζει και με κουράζει η κατάστασηστην πρώτη πόλη (kingsmouth) έκανα οτι quest είχε εκτός απο ενα που θέλει rank 6 (είμαι 3,5) παω savage κάνω κάποια και μετά δεν την παλευειδηλαδή θα πρέπει να περιμένω μέχρι αυριο να τελειώσει το cool down να ξανακάνω για 3η μέρα τα ίδια ?δεν ξέρω αλλα αν και πήρα καλά items δεν την παλευει το charπήγα savage σε κάτι mobs σαν τον mothman και με δυσκολία σκοτώνω το 1 μόνο τουτι στο καλό ..εντομεταξύ αγοράζω ολα τα skill για assault rifle στον κύκλο (γιατι αλλιώς δεν ξεκλειδώνει τον εξωτερικό και πρέπει να ανοιξω τα πάντα για να φτιάξω solo build που βρήκα δεν ξέρω ρε γμτ ,λες το παιχνίδι ειναι άδικο με αυτούς που παίζουν solo anyway , δεν το παρατάω για κανένα λόγο γιατι μου αρέσει και θα το λιώσω , αλλα αν δεν τα πω θα αρχίσω να δίνω κουτουλιές στην οθόνη ---------------------------------------------------------------------edit: νομίζω πως το gear μου ειναι γτπ καβάλα είδα purple ql3 και νόμιζα οτι φοράω καλά itemsβλέπω μια στην περιοχη μου με purple QL5Jesus και έχω το weapon skill level 5 :SΕντομεταξύ θέλω κάποιος PLEASE να πει ποια stats ειναι σημαντικά για assault rifle/blade build (solo)τι να κοιτάζω πρώτο/δεύτερο/τρίτο στο build και τι δεν μου χρειάζεται ? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από nicoc89
lefteris210 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράμα , σε όλα τα guide με builds που διαβάζω , δεν λέει κανένας που σκατά βάζουν τα skill pts και απλά αναφέρουν τα skills. όταν λέω skills pts ,. εννοώ πχ πόσους πόντους στο gun....pistols etc etc. πχ αυτό το guide http://unfair.co/gaming/the-secret-world/the-secret-world-build-guides-arpistol-nightmare-dps-build/ εκτός κ αν είμαι τόσο στραβός.....
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 είχα hit rating 75 και διάβασα οτι είναι απο τα ποιο σημαντικά στο rifle leech buildτο πήγα 150 , θα δω αυριο τι θα γίνειαπόψε δεν έχω άλλη αντοχή , έλιωσα σήμερα έκανα add lefas πειτε και οι υπόλιποι να σας κάνωέχει σημασία το faction/server που παίζεις για να είμαστε όλοι μαζι ? γιατι αν ναι να κάνω νεο char τώρα που είμαι στην αρχήτο χρόνο που έφαγα 2 μέρες που δεν καταλάβαινα χριστό τον αναπληρώνω σε μισή οπότε no probπείτε server και faction αν έχει σημασία και απο αυριο ξεκινάω εκεί
lefteris210 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 είχα hit rating 75 και διάβασα οτι είναι απο τα ποιο σημαντικά στο rifle leech build το πήγα 150 , θα δω αυριο τι θα γίνει απόψε δεν έχω άλλη αντοχή , έλιωσα σήμερα έκανα add lefas πειτε και οι υπόλιποι να σας κάνω έχει σημασία το faction/server που παίζεις για να είμαστε όλοι μαζι ? γιατι αν ναι να κάνω νεο char τώρα που είμαι στην αρχή το χρόνο που έφαγα 2 μέρες που δεν καταλάβαινα χριστό τον αναπληρώνω σε μισή οπότε no prob πείτε server και faction αν έχει σημασία και απο αυριο ξεκινάω εκεί Lefos οχι lefas κ εγω δεν γνωρίζω γιατι ειμαι νεος παικτης 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 αυριο θα σε κάνω add και με το άλλο charέκανα στο realm σου guardian αν δεν μπορούμε να παίζουμε με τους υπολοίπους όλοι μαζι θα ανεβάσω αυτόνχωρίς λάθοι αυτή τη φορά αλλιώς θα διορθώσω τον άλλο με έχει πωρώσει πάντως το game , ειναι γαμαουα
lefteris210 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 γιατι δεν εχει να κανεις ρεσετ τα σκιλλς κ το build?
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 γιατι δεν εχει να κανεις ρεσετ τα σκιλλς κ το build? γιατι τα ap/sp είναι ατελείωτα δεν έχει όριο και μπορείς μελλοντικά να ξεκλειδώσεις τα πάντα στον κύκλο και να ανεβάσεις max skill σε όλα τα όπλα/talismans το θέμα ειναι η σειρά με την οποία τα ανοίγεις , όχι οτι τα ανοίγεις η μαλακία ειναι οτι δεν είχα προσέξει πως έχει έτοιμα decks για beginers τώρα βέβαια θα δω , ίσως και να μην έχει θέμα το char , εφόσον πάρω QL5 θα δούμε τι θα παιχτεί γιατι του έχω QL2-3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα