konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνιδι τι λεει παιδια ? Αξιζει ?
aliakas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 pve ναι αξίζει για pvp δεν ξέρω δεν έχω παίξει ακομα κοίτα και κανένα lets play στο youtube για να δεις αν είναι του γούστου σου αα είναι και χωρίς συνδρομή απλά πληρώνεις μόνο το game επιτελους τελειωσα το main mission και γω είμαι Egypt και ανυπομονώ για ankh βέβαια έχω μείνει λίγο πίσω λόγω path of exile αλλά γιατί να βιαστώ no subscription λεμε
nikolaos91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το παιχνιδι ειναι ολα τα λεφτα οριστε και μερικα καλα λινκς Drakkashi: TSW Ability Wheel και διαφορα builds http://unfair.co/category/gaming/the-secret-world/builds
aliakas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εγώ μέχρι τώρα μεμονωμένους ελληνες έχω βρει στο game κανένα ελληνικό guild ίσως είναι τέτοια η φύση του game που να μην χρειάζεσαι guild αν βρεις τίποτα σφύρα και σε μας
nikolaos91 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αμα θελετε τι γνωμη μου που ειμαι σε ενα cabal αμερικανικο που ειναι μονο για templers (οσοι θελετε να μαθετε στειλτε μου μυνημα μην κανω και διαφήμιση) η εμπειρια στο παιχνιδι ειναι απλα καλητερη οταν παιζεις με παρεα κανουμε συνεχεια dungeons lairs και quests ως αποτελεσμα να μαζευουμε καλο gear ability points και επισης εχουμε και mumple για να μιλαμε.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον θα το τσιμπήσω και εγω σήμερα μετα απο πρίξημο ενος φίλου αλλα και απο αυτα που διαβάζω εδώ με πείσατε
nikolaos91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 οριστε ενα βιντεο που φαρμαρω signets http://www.youtube.com/watch?v=HzZ7mjCKrw8&feature=youtu.be μερικα πολυ καλα build αυτο ειναι solo assault rifle αυτο ειναι καλο για survival and questing http://unfair.co/gaming/the-secret-world/the-secret-world-build-guides-solo-ar-leech-build/ assault rifle elementalist DPS http://unfair.co/gaming/the-secret-world/the-secret-world-build-guides-firepower-arele-dps-build/ τα χρησιμοποιω και τα δυο
aliakas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 πω πω μη μου βάζεις ιδέες πάνω που έχω κατασταλαξει blood/ele για rdps build κατά τα άλλα ωραίο το gameplay στο video αλλά πως την παλεύεις με την διαφορά ώρας αφού το cabal είναι αμερικάνικο ?
nikolaos91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 τι να κανω αφου θελω παρεα για να παιξω
aliakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον θα το τσιμπήσω και εγω σήμερα μετα απο πρίξημο ενος φίλου αλλα και απο αυτα που διαβάζω εδώ με πείσατε αν το αποφασίσεις μην διστασεις kentavros είναι το ingame nick μου ότι βοήθεια χρειαστείς σε dungeon να ντυθείς γρήγορα κτλ είμαι healer (αν κάνεις tank θα είσαι και super)
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Έλεος το αγόρασα και με το που έφτιχνα χαρακτήρα πέσανε οι servers για maintenance... γαντέμης
nikolaos91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Έλεος το αγόρασα και με το που έφτιχνα χαρακτήρα πέσανε οι servers για maintenance... γαντέμης ε καλα συμβαινει και αυτο αλλα μην ανησυχείς οτι ερωτηση εχει εδω ειμαι επισης και το φορουμ το παιχνιδιου ειναι πολυ καλο και γεματο με ατομα ετοιμα να βοηθησουν
nikolaos91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 γεια σε ολους οριστε ενα νεο build που μολις τελειωσα ειναι assault rifle blade survival θα το δοκιμασω και θα σας πω αν δουλευει αν και ειδα οτι παει καλα στην τρανσυλβανια αυτος που το εφτιαξε λεει οτι ειναι καλο για μεχρι την αιγυπτο. τωρα θα αρχισω το παρακατω build assault rifle blade DPS με λιγο team heal μου το ειπε ενα φιλος αν και μου λειπουν μονο δυο abilities (θα το τελειωσω γρηγορα) σας παραθετω actives and passives. actives safety off forking paths clearing the path three round burst chop chop martial discipline reap and sew (elite ability 50AP) passives bloodsport anticoagulant extra bullet experience eagle eye regeneration και ενα πρωσοπικο παραπονο μεχρι στιγμης κανεις ελληνας παιχτεις που εχω βρει in game αλλα και εδω δεν θελει να παιζει και να μιλαμε μεσω teamspeak (εχει ποιο πολυ πλακα και καλυτερη συνεννοηση) περιμενω σχολια για το build.
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Κομπλέ ανέβηκαν οι servers, έφτιαξα illuminati. Όποιος θέλει να με βάλει στην friend list το όνομα μου ingame ειναι Nardul στον cerverus server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα