aliakas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 το heal είναι πολύ περιορισμένο σε αυτό το game. Ανεβάζω blood focus/fist τώρα για full heal char αλλά και πάλι δεν είναι ο καθαρός healer του wow. Εχει μια bobble της πλάκας λίγο absorb damage και ένα μικρο heal περίπου 10% των HP μου δηλ θέλω 10 φορές να castαρω το spell για να γεμίσω την δική μου ενέργεια Το tank λογικά έχει πολύ παραπάνω οπότε προβλέπεται ψόφος κακός
Plug Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το heal είναι πολύ περιορισμένο σε αυτό το game. Ανεβάζω blood focus/fist τώρα για full heal char αλλά και πάλι δεν είναι ο καθαρός healer του wow. Εχει μια bobble της πλάκας λίγο absorb damage και ένα μικρο heal περίπου 10% των HP μου δηλ θέλω 10 φορές να castαρω το spell για να γεμίσω την δική μου ενέργεια Το tank λογικά έχει πολύ παραπάνω οπότε προβλέπεται ψόφος κακός Δε νομίζω εχω δει κοσμο να φουλαρει με ενα ξόρκι. Εν τω μεταξυ,αυτο το ιβεντ πολυ ενοχλητικό...Ασε που εχουν ξεπατωθεί ολοι με το φαρμαρισμα του κι εχουν γινει πάμπλουτοι,μεγαλη χοαζομαρα ετσι οπως το καναν.
aliakas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 μπα είναι όπως τα εγραψα μόλις μπήκα polaris φτάσαμε στο τελικό boss και απλά δεν το είχαμε 10 wipes και το παρατήσαμε QL3 φοράω εγώ πράσινα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πηγαινες πισω απο τις πετρες οταν το boss γινονταν μπλε?
zoocra77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 @Aliakas Με αυτό το build δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στα elite dungeon undergeared..Τσέκαρε το.Αν και γενικώς τα tank που χα ήταν τούμπανα! http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=49434
aliakas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 tnx λάθος build τελικα έπρεπε πρώτα να επικεντρωθώ στο fist ενώ εγώ τερμάτισα πρώτα το blood μικρο το κακο
aliakas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 πολυ δυσκολο θα ελεγα για τα γούστα μου αλλά I LOVE THIS GAME
Plug Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια η μπαρα,δε παίρνει πάνω απο 7 σκιλ ταυτόχρονα;
aliakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 όχι διαλέγεις μέχρι 7 δεν χρειάζεσαι κι άλλα το θέμα είναι ότι μπορεις να βάλεις μόνο ένα elite skill όσο για το heal όλα καλα πήγα και Infero σήμερα και το farmara 6-7 φορές γαμάτο το last boss αν κάποιος νέος χρειάζεται heal για polaris 'η βοήθεια το nick μου in game είναι kentavros
nikolaos91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 παιδια που εχετε φτασει στο main story εγω ειμαι στο dawning of an endless night tier 15/18 αλλα το βλεπω πολυ χλομω να το περναω γιατι παιζω σαν dps εχω καλη ζωη καπου στα 3000 αλλα πεφτω.μια ερωτηση το healing gear πως δουλευει? ειναι κατι σαν heal regen
aliakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εγώ το πηγαίνω αργά το main story 10/18 ειμαι προτιμώ να κάνω side quests και dungeons για να τα κάνω όσο το δυνατό πιο εύκολα αργοτερα με καλύτερο gear-skills αν είσαι dps το healing gear δεν δουλεύει χρειάζεσαι healing skills και το κατάλληλο weapon για να λειτουργούν τα skills υπάρχουν όλων των ειδών τα heals μπορείς να τα δεις στην ρόδα των skills αυτά με πράσινο χρώμα αν ήξερα ότι το game ήταν τόσο καλό θα είχα ασχοληθεί από τότε που κυκλοφόρησε με συνδρομή όχι ότι τώρα είναι τζάμπα αφού τα dlc θα τα πληρώνουμε αλλά η εταιρία πληρώνει την πουστι@ που μας εκανε με το age of conan εξου και το Failcom
nikolaos91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εγώ το πηγαίνω αργά το main story 10/18 ειμαι προτιμώ να κάνω side quests και dungeons για να τα κάνω όσο το δυνατό πιο εύκολα αργοτερα με καλύτερο gear-skills αν είσαι dps το healing gear δεν δουλεύει χρειάζεσαι healing skills και το κατάλληλο weapon για να λειτουργούν τα skills υπάρχουν όλων των ειδών τα heals μπορείς να τα δεις στην ρόδα των skills αυτά με πράσινο χρώμα αν ήξερα ότι το game ήταν τόσο καλό θα είχα ασχοληθεί από τότε που κυκλοφόρησε με συνδρομή όχι ότι τώρα είναι τζάμπα αφού τα dlc θα τα πληρώνουμε αλλά η εταιρία πληρώνει την πουστι@ που μας εκανε με το age of conan εξου και το Failcom ευχαριστω για την απαντηση κανω και εγω τα sidequest αλλα δεν εχω κανει dungeon γιατι δεν εχω την παρεα. αν καταλαβα καλα για να κανεις heal πρεπει να εχεις βαλει skill point στο αναλογο section (εννοειτε) μετα να εχεις τα αναλογα abilities και επισης να εχεις armor με healing? για να κανει καλο healing ? τωρα εγω που ειμαι dps τι να κανω
Plug Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω για την απαντηση κανω και εγω τα sidequest αλλα δεν εχω κανει dungeon γιατι δεν εχω την παρεα. αν καταλαβα καλα για να κανεις heal πρεπει να εχεις βαλει skill point στο αναλογο section (εννοειτε) μετα να εχεις τα αναλογα abilities και επισης να εχεις armor με healing? για να κανει καλο healing ? τωρα εγω που ειμαι dps τι να κανω δε κοιτάς να βάλεις κάνα σκιλ που έχει απορρόφηση dmg;
nikolaos91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δε κοιτάς να βάλεις κάνα σκιλ που έχει απορρόφηση dmg; αν μου ελεγες και ποιο skill ειναι αυτο καλα θα ηταν @aliakas σε εβαλα στο friend list μου σου εστειλα και μυνημα αλλα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα