nikolaos91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 σαν healer που παίζω εγώ λέει το game ? και κάτι αλλο σκέφτομαι να το παίξω κορώνα γραμματα και να το αγοράσω από γκρίζο site για 15 $ την έχει πατήσει κανείς ? φιλε μου μην το παρεις απο τετοια site εγω την ειχα παθει με το Guild Wars 2
Greygore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 σαν healer που παίζω εγώ λέει το game ? Λέει, αλλά είναι πολύ gear-dependent (απαιτεί συγκεκριμένο gear, δεν είναι όπως άλλα MMO που αν φοράς μισό heal, μισό DPS πάλι κάνεις δουλειά κουτσά-στραβά), οπότε ίσως δυσκολευτείς στις αρχές να φτιάχνεις 2 gear sets (για healing και για missions). σκέφτομαι να το παίξω κορώνα γραμματα και να το αγοράσω από γκρίζο site για 15 $ την έχει πατήσει κανείς ? Κοίτα, μπορείς να πας και μέσω Amazon (που είναι τέλως πάντων legit site) με $22,50, κάπου €17~.
aliakas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 το πήρα μέσο steam νόμιζα ότι θα μου στείλει κωδικό για να τον βαλω στο ήδη κατεβασμένο παιχνίδι (το έχω κατεβάσει από το site) αλλά αυτό μου λέει να κατεβάσω το game από την αρχη και ούτε κωδικό βλέπω να μου έχει στείλει πουθενά μόνο ένα Confirmation mail
Misanthropos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 θα στο πει οταν πας να το τρεξεισ και θα στο λεει καθρ φορα που το τρεχεις εκτος κι αν του πεις να μη στο δειχνει!
aliakas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 α οκ δηλ δεν μπορώ να αποφύγω τα 40 giga download
Misanthropos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 το εχουνσ υμπιεσει καπως και κατεβαζεις 20 αλλα στο σκληρο γινοται 40 μετα
aliakas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 κατεβάζω ... Λέει, αλλά είναι πολύ gear-dependent (απαιτεί συγκεκριμένο gear, δεν είναι όπως άλλα MMO που αν φοράς μισό heal, μισό DPS πάλι κάνεις δουλειά κουτσά-στραβά), οπότε ίσως δυσκολευτείς στις αρχές να φτιάχνεις 2 gear sets (για healing και για missions). άντε να δούμε
nikolaos91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 συγνωμη μπορει καποιος να μου πει ποιο gear θεωριτε σαν heal και ποιο DPS επισης πως φτιαχνεις gear sets οπως λεει ο φιλος ποιο πανω
Greygore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Σε γενικές γραμμές, healing gear είναι αυτό που έχει σαν stat bonus Healing Power. Επίσης καλά stats για healer είναι τά Critical Rating ή Critical Power Rating καθώς ανεβάζουν την πιθανότητα και το μέγεθος των critical heals αντίστοιχα. Τέλος, για ορισμένα builds που χρησιμοποιούν leech effects (όπως πολλά abilities απο Assault Rifles), χρειάζεται και λίγο Hit Rating (recommended μέσω glyphs) μια και παράλληλα χτυπάνε και hostile target. Για DPS gear, εξαρτάται κυρίως απο τι build παίζεις - διαλέγεις μεταξύ Penetration και Critical ανάλογα με το πόσο επωφελούνται τα active/passive abilities που χρησιμοποιείς (π.χ. Sudden Return απο Blades - Crossing River's Edge, το οποίο κάνει extra damage κάθε φορά που κάνεις penetrating hit) . Τα μόνα σίγουρα που χρειάζονται είναι Hit Rating (μειώνει τα glancing/evade hits), καθώς και Attack Rating (μεγαλώνει το damage done).
Misanthropos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μπορει καποιος να εξηγησει τι παιζει με τα SP δηλαδη που να τα βαλω. Ακολουθω blade/ar survival build απο τη σελιδα που ειχτε πει πριν. Λιγο ψαχνοντας ειδα οτι λεει να τα βαζεισ στα ταλισμαν κυριως και πιο λιγα στα οπλα. ισχυει αυτο και σε τι αναλογια περιπου?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 για εμενα πολυ ανωτερο απο το guild wars και το τερα το παιχνιδι.Πολυ καλο.
aliakas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ναι όντως πεταμένα λεφτά στο guild wars 2. εγώ διάλεξα elemental magic και έφτιαξα έναν Templar
aliakas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 μόλις ανακάλυψα ότι ο elementalist δεν γίνεται healer 3 ώρες χαμένες
nikolaos91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 μόλις ανακάλυψα ότι ο elementalist δεν γίνεται healer 3 ώρες χαμένες κοιτα θα μαθεις και κατι αλλο και θα περνεις heal απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα