Προς το περιεχόμενο

The Secret World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι βλακεία ήταν να κάνω με τα skills τα έκανα... :P ξόδεψα 1-2 λάθος... αλλά δεν πειράζει...

Στο Dungeon έκανα sign από το menu και μετά από αρκετή ώρα μπορώ να πω με έκαναν Invite και έτσι μαζεύτηκε το group και πήγαμε.

Ένας άλλος τρόπος κλασσικά είναι να promotάρεις μεσω του channel looking for group μέχρι κάποιος να σε κάνει inv...

Ένας λόγος που άργησα να βρω party είναι γιατί είμαι dps και dps υπάρχουν άπειρα! :D

Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω το heal πως πάει... έχω τερματίσει όλα τα AP (τους πρώτους κύκλους) από blood και και elementalist και έχω βάλει μια shield που μου κάνει heal στην αρχή και μετά με σκοτώνει στην κυριολεξία από το dmg που μου κάνει!

Δεν... δεν... θα το ψάξω αύριο καλύτερα αυτό :D

κοιτα καθε ability εχει τα offencive και defencive skills για παραδειγμα το assault rifle εχει το support tab που κανει heal των χαρακτηρα επισης παντα πρεπει να γινετε σωστη κατανομη των skill και ability points για παραδειγμα δες τα λινκ πως τα εχω κανει εγω

ability points  και skill points

επισης ξεχασα να πω οτι πρεπει να ανεβαζεις και ολα τα talisman skills γιατι σου επιτρεπουν να κανεις equip καλητερα items για να ανεβαζεις το life και το damage. επισης ανεβαζωντας το skill του οπλου σου. σε επιτρεπει να βαλεις οπλα μεγαλητερου (QL)quality level

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα καθε ability εχει τα offencive και defencive skills για παραδειγμα το assault rifle εχει το support tab που κανει heal των χαρακτηρα επισης παντα πρεπει να γινετε σωστη κατανομη των skill και ability points για παραδειγμα δες τα λινκ πως τα εχω κανει εγω

ability points  και skill points

επισης ξεχασα να πω οτι πρεπει να ανεβαζεις και ολα τα talisman skills γιατι σου επιτρεπουν να κανεις equip καλητερα items για να ανεβαζεις το life και το damage. επισης ανεβαζωντας το skill του οπλου σου. σε επιτρεπει να βαλεις οπλα μεγαλητερου (QL)quality level

ωπ ξεκινησες με assault rifles και πηγες σε elemental Πες μου λιγα λογια για το build σου, εισαι ικανοποιημένος. Έχω ήδη Assault rifles και ψάχνομαι για το 2ο..

Δημοσ.

ωπ ξεκινησες με assault rifles και πηγες σε elemental Πες μου λιγα λογια για το build σου, εισαι ικανοποιημένος. Έχω ήδη Assault rifles και ψάχνομαι για το 2ο..

αυτα τα δυο τα περνω ταυτοχρονα δεν λεω ειναι πολυ καλο build ριχνω καλο critical με τα μαγικα αλλα στο forum του sectret world μου ειπαν οτι ο καλιτερος συνδιασμος ειναι να παρεις assault rifle και blade αλλα εγω ακουσα εναν φιλο αλλα μην ξεχνας οτι μπορεις να κανεις quest συνεχεια ως αποτελεσμα οταν τελειοσεις πχ με κατι να αρχισεις να μαθενεις κατι αλλο

Δημοσ.

Παιδιά γενικά για solo καταστάσεις fist chaos και fist blade θα πρότεινα, βέβαια υπάρχουν άπειρα survival builds.Για dungeons παλιότερα που έπαιζα max dmg ήταν ar-elementalist τώρα το elementalist έχει φάει τρελή νέρφα.Για dungeon προτείνω ar shotgun..Αυτά για dmg, για healling ή tanking πάμε αλλιώς...

Tο site παρακάτω το χω ξαναποστάρει έχει πολύ καλά survival build(για solo questing δλδ) και καλά builds (τα λέει first 60) για τις αρχικές περιοχές.Για ποιο μετά δείτε και το επίσημο forum, μερικοί ποστάρουν ενδιαφέρον topics με καλά builds. 

http://wordpress.tswguides.com/theorycrafting/

3 υποσημειώσεις.

1. γενικά τα melee dps build ενώ είναι ταμάμ για σόλο παιχνίδι(survival) δεν είναι για dungeon αφού δυστυχώς υπάρχουν αρκετές boss fights οι οποίες είναι αδύνατο να βγουν με melee.Οπότε θα πρότεινα να επενδύσετε λίγο στο survival build σας.Να αρχίσετε να τελειοποιείτε το end game build σας (ανάλογα με το ρόλο σας) και μετά κάνετε ότι άλλο θέλετε και ότι hybridia βάση γούστου εμπειρίας και δοκιμών.

2.Μην σας πιάνει άγχος αν κάνατε χαζομάρα στα skills δεν χάλασε ο κόσμος.Στις τελευταίες περιοχές τα ap,sp πέφτουν με το τσουβάλι οπότε μικρό το κακό.Μην ξανακάνετε τα ίδια quest δεν χρειάζεται ,αλλάξτε περιοχή όταν τελειώσετε,απλά φαρμάρετε το dungeon κάθε περιοχής για gear.

3.Μπορείτε να φτιάξετε και εσείς δικά σας build εύκολα και ωραία..Σχεδόν τα πάντα είναι viable.Βάζετε το βασικό σας skill που buildarei combo points και μετά τα 2 καλά finisher ανάλογα με τα passives που έχετε διαλέξει(θα προτεινα burst abilities με burst passives που δείνουν κοντά στο 20% more dmg).

Σχετικό guide με τα weapon synergies:http://www.endgameguides.com/TSW/Abilities/General/293

Για να καταλάβετε πως διαχωρίζονται τα skill(δλδ blast,afflicted κτλ) εδώ: http://www.endgameguides.com/TSW/Abilities/General/165

Γενικά

Frenzy – AoE abilities

Burst – Applies their effects multiple times in an instant
Focus – Channeled over time
Chain – Jumps up to 3 meters 4 times, hitting up to 5 enemies
Blast – Cone (affects up to 5 enemies in a 5 meter long 60 degree cone in front of you) and column (affects up to 5 enemies in a 4 meter wide by 5 meter long area in front of you) abilities
Strike – Single target

Δημοσ.

Αν σου αρέσει σαν gameplay...Σχεδόν όλα ταιριάζουν.Σκέψου ότι hammer είναι ποιο tanky και shotgun είναι dps buffer όπλο οπότε κάνει ποιο πολύ σαν support build ή και survival.

Δημοσ.

Μπορείς, εγώ κάνω instances μαζί με άλλα faction...
Δεν μπορώ για κανένα λόγο να καταλάβω το assembly...
Κάνω το σωστό σχήμα δεν μπορώ.
Κάνω το σωστό σχήμα με ίδιου quality dust runes κτλ δεν μπορώ.
Κάνω το σωστό σχήμα με ίδιου quality materials βάζω και το toolkit πάλι δεν μπορώ!!!
Επίσης κάποια items δεν γίνονται disassemble?!

Δημοσ.

Για solo τουλάχιστον θα πρότεινα AR/Blade, έχει καλό balance απο DPS και healing abilities - χρησιμοποιώ το παρακάτω build προς το παρόν για missions, βασίζεται στο Afflicted status effect για να κάνει proc σε self-heals και extra damage ενώ το elite skill Four Seasons είναι χρήσιμο σε μερικές περιπτώσεις που χρειάζονται 2-3 sec. για healing (εναλλακτικά το Swirling Blade απο Blades - Method κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερο damage).

http://www.drakkashi.com/secretworld/wheel.php?68=0&7=0&64=2&68=4&7=2&2=6&71=4&68=3&71=5&3=0&7=3&4=3&19=2&0=5

Δημοσ.

σαν healer που παίζω εγώ λέει το game ?

και κάτι αλλο

σκέφτομαι να το παίξω κορώνα γραμματα

και να το αγοράσω από γκρίζο site για 15 $

την έχει πατήσει κανείς ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...