manosone Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλησπερα.Εχω μια GA-N680SLI-DQ6(rev 2.0) εναν e4500 και 2x1gb Ocz Xtc Golden Edition 6400 οπως και μια nx6800gt.Μολις πριν λιγο που τα κουμπωσα το μηχανημα δειχνει το Εntry logo και μετα δεν κουνιεται καν.Φευγει η εικονα και καθεται.Το θεμα ειναι οτι κοιταξα στο site της Gb (http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2553) και ειδα οτι δεν υποστηριζεται η cpu.Λεω εγω τωρα μην τυχον υποστηριζεται και εχουν ξεχασει να το κανουν update.Λεω εγω τωρα.Ειχα καποιος αλλος καποιο παρομοιο προβλημα? Ο χρήστης manosone είναι συνδεδεμένος Αναφορά μηνύματος Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος
intelquad Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 ε αφου σου λεει πως δεν υποστηριζεται τι ψαχνεις?καλα πριν αγορασεις την cpu δεν ειδες τι υποστηριζει η μητρικη?
manosone Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ε αφου σου λεει πως δεν υποστηριζεται τι ψαχνεις?καλα πριν αγορασεις την cpu δεν ειδες τι υποστηριζει η μητρικη? Να πω την αληθεια δεν το ειδα,καθοτι καινουργια μητρικη υποστηριζει quad ε λεω δεν μπορει να μην υποστηριζει c2d.Τελος παντων οπως ειπα στο site δεν λεει οτι υποστηριζεται αλλα μαλλον εχουν καιρο να κανουν update.Παιζει κανονικα αλλα το προβλημα ηταν στην καρτα γραφικων(!).Ευχαριστω για την βοηθεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 κλασικά κουσούρια του 680i... ούτε καν 45nm cpus δεν δέχεται... άρα ή αλλάζεις μητρική ή αλλάζεις cpu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.